fbpx

Conac Ineu – Design Interior Conac

design interior traditional proiect conac

Ne face o deosebita placere sa va prezentam Conacul Sf Sava  Brancovici din Ineu , un proiect de design interior conac cu totul special la care arhitectii de interior Noblesse Group au lucrat cu pasiune pentru a reda printr-un concept reusit un design interior de conac inconfundabil: cel al conacelor boieresti de altadata create prin utilizarea unui melanj de stiluri de amenajari interioare precum stilul traditional si rustic, imbinate cu motive autentice romanesti sau religioase.

Este vorba despre un proiect de conac in stil traditional, si anume Sf. Sava Brancovici, Ineu, o combinatie intre traditionalul romanesc si cel austriac, intre motivele religioase si cele rustice romanesti.

Citeste mai departe despre Conac Ineu – Design Interior Conac  realizat cu pasiune si profesionalism de echipa noastra de designeri de interior si arhitecti !

 

Design based on true stories!

Noblesse Group

amenajare traditionala proiect conac
design interior in stil traditional eclectic conac
materiale traditionale in stil vintage eclectic

 

Proiect de conac

Conacul cuprinde mai multe tipuri de spatii si functiuni pentru care s-au realizat proiecte de design interior: proiect de restaurant, proiect de apartament cu baie aferenta, proiect de camere cu bai aferente si mansarda. Nota comuna a acestor spatii sunt finisajele tipice de conac boieresc si elementele de arhitectura traditionala si rustica.

 

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo

baie stil traditional restaurare conac
dormitor stil traditional detalii lemn boiserie

 

DESIGN INTERIOR IN STIL TRADITIONAL

Acest spatiu continua linia de amenajare folosita la restaurant, pe care l-am prezentat intr-un alt articol, dar in acelasi timp contine cateva elemente de originalitate. Un exemplu ar fi tratarea spatiilor de depozitare de deasupra baii si in living. Acest lucru a fost inspirat de “prispele” caselor traditionale. Soba din living ofera incaperii un usor aspect retro.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac

 

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au propus o dusumea antica, accesorizata de covoare ce prezinta motive traditionale romanesti, iar pentru tavan au ales grinzi din lemn. Pentru pereti au folosit caramida si tencuiala alba, urmand conceptul de design din restaurant.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 1
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 2
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 3

 

Aceasta incapere dobandeste o nota mai calda si relaxanta prin folosirea unei boiserii din lemn antichizat la capatul patului. Motivele romanesti pictate sunt pe cornisa care face legatura intre tavan si pereti.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 6
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 7
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 8

 

AMENAJARE CONAC – PROIECT DE DESIGN INTERIOR BAI

Conceptul de design interior bai imbina materiale precum caramida si tencuiala antichizata. In partea superioara a blatului de la chiuvete, arhitectii de interior Noblesse Group au inserat o portiune de ceramica pentru a proteja peretii. Pentru pardoseala au ales un finisaj din ceramica de tip antichizat.

Echipa noastra de arhitecti si designeri va sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru amenajarile pe care vi le doriti: amenajari clasice, amenajari moderne, amenajari eclectice, amenajari minimaliste etc.

 

baie stil traditional restaurare conac
baie stil traditional conac hotel
idei amenajare traditionala conac
amenajare baie stil traditional conac hotel

 

Un proiect de succes

Ne bucuram de fiecare data cand reusim sa transformam visul unui client intr-un proiect de suflet care sa ii depaseasca asteptarile, asa cum s-a intamplat in cazul acestui proiect de design interior conac:

Felicitari din toata inima! Cand am vazut ca proiectul arata impecabil, mi-au dat lacrimile. Am visat cu ochii deschisi la cum va fi conacul si e incredibil sa vad ca arata atat de aproape de cum mi-am imaginat, chiar mai bine decat in visurile mele! Felicitari inca o data! Sunteti exceptionali!(Ovidiu Ciocan, proprietar Conac Sf. Sava Brancovici)

Share on