fbpx

Conac Ineu – Design Interior Conac

design interior traditional proiect conac

CONAC INEU – DESIGN INTERIOR CONAC

Dorim sa va prezentam cu mult entuziasm Conacul Sf Sava Brancovici din Ineu. Acesta este un proiect de desing interior conac realizat intr-o maniera cu totul speciala. Arhitectii Noblesse Group au lucrat cu multa pasiune si s-au implicat in totalitate in realizarea acestui proiect. Scopul principal a fost acela de a reda un concept cu totul aparte de design interior conac. Acesta este foarte asemanator cu designul unor conace boieresti din vremurile de demult apuse. Din acest motiv proiectul de design interior a fost creat prin utilizarea unui melanj de stiluri de amenajari interioare precum stilul traditional si rustic care sunt imbinate cu succes cu motive autentice romanesti sau religioase.

Proiectul Sf. Sava Brancovici realizat este un conac in stil traditional. Acest proiect implica o combinatie interesanta intre traditionalul romanesc si cel austriac. Combinatia mai are loc si intre motivele religioase si cele rustice romanesti, o combinatie care nu are cum sa nu iasa in evidenta.

Poti citi in cele de mai jos mai multe despre Conac Ineu – Design Interior Conac. Proiectul care a fost realizat cu multa pasiune si profesionalism de echipa noastra de designeri de interior si arhitecti.

Proiect CONAC –  Design interior

Echipa Noblesse Group implementeaza si realizeaza mai frumoase proiecte de design interior pentru restaurante, hoteluri dar si lounge-uri. Prin colaborarea cu noi poti avea parte de servicii complexe de design interior care iti garanteaza cele mai bune rezultate.

Ne dorim de fiecare data sa iti punem la dispozitie proiecte complete de design interior in care sa se regaseasca toate specificatiile clientilor nostri. Prin colaborarea cu noi poti avea parte de amenajarile pe care le doresti: amenajari clasice, amenajari moderne, amenajari eclectice, amenajari minimaliste etc.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

Design bazat pe o poveste adevarata!

Noblesse Group

amenajare traditionala proiect conac
design interior in stil traditional eclectic conac
materiale traditionale in stil vintage eclectic

 

Proiect de conac

Acest conac este unul special, conacul detine multe alte tipuri de spatii si de functiuni pentru care s-au realizat proiecte de design interior: proiect de restaurant, proiect de apartament cu baie aferenta dar si cu mansarda. Finisajele tipice de conac boieresc si elemente de arhitectura traditionala si rustica sunt dotate cu o nota comuna deosebita.

baie stil traditional restaurare conac
dormitor stil traditional detalii lemn boiserie

 

DESIGN INTERIOR IN STIL TRADITIONAL

Se continua linia de amenajare care a fost folosita la restaurant si in acest spatiu. In plus spatiul contine cateva elemente de originalitate. Un bun exemplu ar fi tratarea spatiilor de depozitare de deasupra baii si in living. Inspiratia este oferita de “prispele” caselor traditionale. Un alt element important este soba prezenta in living care ofera incaperii un aspect retro.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac

 

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales o dusumea antica care se accesorizeaza perfect cu cele mai  interesante covoare cu motive traditionale romanesti.  Grinzile din lemn sunt cele care au fost utilizate pentru tavan iar pentru pereti s-a folosit caramida si tencuiala alba.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 1
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 2
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 3

 

In incapere se va instaura o nota mai calda si mai relaxanta prin folositea unei boiserii din lemn antichizat la capatul patului. Pe comisa sunt motivele romanesti pictate, toate aceste motive fac legatura intre tavan si pereti.

 

Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 6
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 7
Proiect design interior in stil traditional Noblesse eclectic conac 8

 

PROIECT DE DESIGN INTERIOR BAI

In baie vom gasi imbinate materiale precum caramida si tencuiala antichizata. In partea superioara a blatului a fost inserata o portiune de ceramica. Pentru pardoseala echipa noastra si-a dorit sa opteze pentru un finisaj din ceramica de tip antichizat.

 

baie stil traditional restaurare conac
baie stil traditional conac hotel
idei amenajare traditionala conac
amenajare baie stil traditional conac hotel

 

Un proiect de succes

Ne bucuram enorm sa ii transformam visul clientului nostru, in realitate. Ne dorim sa transpunem in realitate dorintele clientilor nostri asa cum s-a intamplat si in cazul acestui proiect de design interior conac.

Share on