Design apartament modern – Hotel Alma

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse a realizat cu succes un alt proiect de design apartament modern, dint-un complex hotelier situat pe malul Marii Negre. Conceptul de design propus de echipa este unul mediteranean, care te duce cu gandul la valurile agitate ale marii si la atingerea calda a soarelui.

Acest apartament se axeaza pe mixarea a trei materiale principale: lemn, marmura si metal. In paleta cromatica se regasesc culori naturale precum: bej, verde, crem si albastru, care te conecteaza cu natura si peisajul mediteranean.

Design apartament modern hotel – Living si Dining

La nivel de compartimentare, apartamentul se compune dintr-o zona de zi in regim open-space, formata din living, dining si bucatarie. Peretii au fost imbracati cu tapet in culoarea nisipului fin de pe plaja, care merg perfect in contrast cu marmura din living, de culoarea nisipului ud, de pe malul marii.

Tot in living gasim si un superb covor in valuri, in nuante calde de crem, ideal pentru canapeaua din piele bej. Acest contrast iti da senzatia unui loc aerisit unde te poti relaxa la orice ora a zilei. Materialele folosite sunt de calitate superioara, cum ar fi lemnul masiv, marmura si metalul. Designul creat exprima eleganta, gratie si finete.

In zona de dining, pentru a aduce un plus de culoare incaperii open-space, designerii Noblesse au ales scaune de culoarea coralilor din andancurile marii, cu finisaje din metal, deasupra carora se afla un frumos corp de iluminat din ratan, care este specific stilului mediteranean.

Bucataria propune o cromatica neutra, in care domina albul, in contrast cu blatul de lucru din lemn natural.

Stilul modern in design interior – Dormitor si Baie

Designerii de interior Noblesse au propus pentru acest apartament de hotel cu doua dormitoare, sa fie decorat cu diverse obiecte din ratan, integrat perfect in designul modern.

Finisajele si toate piesele de decor au fost alese cu atentie pentru a indeplini cerintele beneficiarului. Peretele imbracat cu tapet in nuanta nisipului, contribuie la crearea unui ambient pe cat de cald si natural, pe atat de elegant si aerisit.

In primul dormitor, pe langa decoratiunile specifice unei plaje insorite, gasim patul de culoarea algelor marii, foarte confortabil si elegant, care aduce o pata de culoare camerei, in al doilea dormitor, se remarca atmosfera intima, obtinuta prin finisajele in culori deschise de crem si bej, nuante care te linistesc.

Decoratiunile au rolul de a aduce un plus camerelor si a le oferi acea nota de distinctie.

Pentru cele doua bai ale apartamentului s-a optat pentru imbracarea peretilor in nunate de crem si alb cu finisaje din bronz.

Toate produsele folosite in aceasta amenajare apartament de hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Alege sa ai un business de succes! Designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie. cu servicii complete, pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Pentru zona de living si dining, fiind un apartament open-space, echipa de designeri Noblesse a optat pentru a imbraca peretii cu tapet in culoarea nisipului fin de pe plaja, care merg perfect in contrast cu marmura din living, de culoarea nisipului ud, de pe malul marii.

Decoratiunile alese sunt din ratan, care este specific stilului mediteranean.

In zona de dining, scaunele de culoarea coralilor din andancurile marii, cu finisaje din metal, dau o pata de culoare incaperii.

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.” (Robin Siegerman)

In cele doua dormitoare gasim decoratiuni specifice unei plaje insorite, camerele sunt luminoase, iar tapetul in nuante de crem iti ofera senzatia de spatiu si aerisire. Primul dormitor este mobilat cu un superb pat de culoarea algelor marii, foarte confortabil si elegant, iar in cel de al doilea dormitor se remarca prin atmosfera intima, obtinuta prin finisajele in culori deschise de crem si bej.

Fiecare dormitor dispune de cate o baie, amenajata in acelasi stil modern cu influente mediteranean, accentul cazand pe finisajele subtile din bronz.

Toate produsele folosite in aceasta amenajare apartament de hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group.

We make our passion a way of living.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest