Design interior hotel 5 stele – Concept lobby Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Conceptul proiectului design interior hotel 5 stele a avut in vedere transformarea zonei de lobby, receptia si zona de bar, cu o suprafata totala de aproximativ 1000 mp. Reconfigurarea elementelor arhitecturale a oferit acestor zone un “limbaj” unic. Echipa Noblesse Group a realizat mai multe interventii in ceea ce priveste designul. Stilul ales pentru interior este contemporan luxury cu influente Art Deco, iar in exterior stilul modern. Cele doua stiluri stau la baza noului concept denumit ARISTOCOOL, o fuziune inspirata intre interior si exterior, ce marcheaza dualitatea unica a celor doua spatii. Eleganta specifica stilului contemporan luxury e echilibrata de elementele moderne si fresh integrate in amenajarea exterioara.

Proiecte de succes: Design interior hotel 5 stele

In zona de lobby a fost integrat mobilier elegant si finisaje moderne ce ofera o atmosfera rafinata si cozy, in concordanta cu intreg conceptul hotelului de 5 stele. Regasim canapele si mese comune, iar zonele in care acestea sunt amplasate au finisaje din parchet ce ii ofera un aspect cozy.

Au fost integrate finisaje elegante precum catifeaua, iar insertiile metalice, marmura si lemnul se imbina perfect intr-un decor rafinat si totodata fresh. Regasim un desen de marmura ce urmeaza structura scarilor circulare, iar marmura de pe stalpi protejeaza si partea inferioara. Stalpii din lobby sunt pusi in evidenta cu ajutorul profilelor metalice si printr-un iluminat radiant. Grinzile au fost imbracate cu materiale reflectante pentru a se „pierde” discret in decor.

Geometrii captivante, accente Art Deco si candelabre elegante in zonele centrale ale lobby-ului, detalii arhitecturale inedite – toate acestea transforma decorul intr-unul cinematografic.

Amenajare zona de bar si curte exterioara

Conceputul noului bar dublu a fost gandit pentru a oferi acces atat din interior cat si din exterior. De asemenea, arhitectii si designerii Noblesse au realizat conceptul pentru amenajarea curtii exterioare. Echipa noastra  creat un spatiu extrem de primitor, cu elemente elegante ce redau un decor stylish si modern.

In aceasta colaborare, mentionam si proiectele de design interior camera hotel si design interior restaurant. Produsele alese pentru designul interior fac parte din colectiile internationale ce se regasesc in portofoliul Noblesse Group.

Radisson Blu Hotel, Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrala si de Est, iar inaugurarea noului lobby a avut loc in luna iunie 2021.

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior restaurante, design interior cafenele si baruri, amenajari terase, amenajari spatii comerciale, in diferite stiluri si concepte extraordinare.

In compozitia cromatica regasim nuante calde, deschide, dar si nuante de maro si albastru elegante. Insertiile aurii completeaza decorurile contemporan luxury.

“Details make perfection, and perfection is not a detail” – Leonardo Da Vinci

In zona barului, atmosfera creata este una intima, primitoare si in acelasi timp, rafinata. Trecerea catre exterior este realizata intr-un mod firesc prin tejgheaua dubla.

“Good design is obvious, great design is transparent.” (Joe Sparano)

Amenajarea curtii exterioare propune o nota sofisticata, dar foarte actuala, cu o atmosfera confortabila si primitoare.

Interior design is making the best possible use of the available space.

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.”  (Robert L. Peters)

Echipa Noblesse Group creeaza proiecte de design interior la cheie, in portofoliul nostru regasindu-se numeroase stiluri de amenajare si concepte.

In amenajarea bailor se pastreaza geometrii si linii interesante, la care au fost adaugate corpuri de iluminat si sanitare elegante din portofoliul Noblesse Group. Plantele integrate in decor ofera o nota luxurianta.

Descopera amenajarea interioara ARISTOCOOL si din fotografiile de mai jos!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest