Design interior hotel 5 stele – Concept lobby Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Conceptul proiectului design interior hotel 5 stele a avut in vedere transformarea zonei de lobby, receptia si zona de bar, cu o suprafata totala de aproximativ 1000 mp. Reconfigurarea elementelor arhitecturale a oferit acestor zone un “limbaj” unic. Echipa Noblesse Group a realizat mai multe interventii in ceea ce priveste designul. Stilul ales pentru interior este contemporan luxury cu influente Art Deco, iar in exterior stilul modern. Cele doua stiluri stau la baza noului concept denumit ARISTOCOOL, o fuziune inspirata intre interior si exterior, ce marcheaza dualitatea unica a celor doua spatii. Eleganta specifica stilului contemporan luxury e echilibrata de elementele moderne si fresh integrate in amenajarea exterioara.

In 2022 proiectul castiga premiul Luxury Lifestyle Awards pentru „Best Luxury Hotel Interior Design”. Pentru realizarea acestuia s-au prezentat randari 3d, concept, proiectul tehnic, asistenta in santier si project management pe toata durata implementarii.

Proiecte de succes: Design interior hotel 5 stele

In zona de lobby a fost integrat mobilier elegant si finisaje moderne ce ofera o atmosfera rafinata si cozy, in concordanta cu intreg conceptul hotelului de 5 stele. Regasim canapele si mese comune, iar zonele in care acestea sunt amplasate au finisaje din parchet ce ii ofera un aspect cozy.

Au fost integrate finisaje elegante precum catifeaua, iar insertiile metalice, marmura si lemnul se imbina perfect intr-un decor rafinat si totodata fresh. Regasim un desen de marmura ce urmeaza structura scarilor circulare, iar marmura de pe stalpi protejeaza si partea inferioara. Stalpii din lobby sunt pusi in evidenta cu ajutorul profilelor metalice si printr-un iluminat radiant. Grinzile au fost imbracate cu materiale reflectante pentru a se „pierde” discret in decor.

Geometrii captivante, accente Art Deco si candelabre elegante in zonele centrale ale lobby-ului, detalii arhitecturale inedite – toate acestea transforma decorul intr-unul cinematografic.

Amenajare zona de bar si curte exterioara

Conceputul noului bar dublu a fost gandit pentru a oferi acces atat din interior cat si din exterior. De asemenea, arhitectii si designerii Noblesse au realizat conceptul pentru amenajarea curtii exterioare. Echipa noastra  creat un spatiu extrem de primitor, cu elemente elegante ce redau un decor stylish si modern.

In aceasta colaborare, mentionam si proiectele de design interior camera hotel si design interior restaurant. Produsele alese pentru designul interior fac parte din colectiile internationale ce se regasesc in portofoliul Noblesse Group.

Radisson Blu Hotel, Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrala si de Est, iar inaugurarea noului lobby a avut loc in luna iunie 2021.

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior restaurante, design interior cafenele si baruri, amenajari terase, amenajari spatii comerciale, in diferite stiluri si concepte extraordinare.

In compozitia cromatica regasim nuante calde, deschide, dar si nuante de maro si albastru elegante. Insertiile aurii completeaza decorurile contemporan luxury.

“Details make perfection, and perfection is not a detail” – Leonardo Da Vinci

In zona barului, atmosfera creata este una intima, primitoare si in acelasi timp, rafinata. Trecerea catre exterior este realizata intr-un mod firesc prin tejgheaua dubla.

“Good design is obvious, great design is transparent.” (Joe Sparano)

Amenajarea curtii exterioare propune o nota sofisticata, dar foarte actuala, cu o atmosfera confortabila si primitoare.

Interior design is making the best possible use of the available space.

“Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.”  (Robert L. Peters)

Echipa Noblesse Group creeaza proiecte de design interior la cheie, in portofoliul nostru regasindu-se numeroase stiluri de amenajare si concepte.

In amenajarea bailor se pastreaza geometrii si linii interesante, la care au fost adaugate corpuri de iluminat si sanitare elegante din portofoliul Noblesse Group. Plantele integrate in decor ofera o nota luxurianta.

Descopera amenajarea interioara ARISTOCOOL si din fotografiile de mai jos!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest