fbpx

Business Lounge Hotel – Design Interior In Stil Casual Luxury

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury

Un proiect de design interior finalizat cu succes de echipa Noblesse Group este business lounge-ul unui hotel de 5 stele: un spatiu multifunctional care cuprinde o arie de breakfast, lunch si de intalniri business, destinate clientilor VIP ai hotelului.

Designerii nostri de interior au optat pentru un stil de amenajare in acord cu destinatia spatiului, si anume stilul casual luxury, deopotriva elegant si sofisticat, pe care il gasim foarte inspirat avand in vedere ca spatiul se adreseaza unui public select si foarte atent la detalii.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 4

 

Materiale nobile propuse in decor

Designul interior propune unele dintre cele mai nobile materiale, precum marmura, lemn si piele, in combinatii surprinzatoare. De exemplu, pardoseala din ceramica tip marmura alba isi gaseste un corespondent in marmura Emperador Dark cu scopul de a contura acea ambianta luxury dorita.

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 2

 

Alte asocieri care confera eleganta si personalitate interiorului sunt lemnul in nuante inchise asociat cu pielea cognac si textilele albastre si crem.

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 7

 

Plante stabilizate

Acest mix de materiale si texturi, alaturi de insertiile de alama au stat la baza conceptului de amenajare. Aspectul rece al marmurei este temperat de plantele verzi care acopera partial peretii. Plantele stabilizate reprezinta o solutie decorativa in acord cu ultimele tendinte eco din designul interior, mai ales ca nu necesita intretinere.

 

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 5

 

Acest proiect de design interior pune accent pe elemente decorative de top, cum ar fi canapelele elegante in zona de welcome si corpurile de iluminat cu detalii deosebite, toate aceste obiecte apartinand unor branduri recunoscute international.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Operele de arta utilizate in amenajare, cum ar fi tablourile, reprezinta piese originale create de artistii din portofoliul Noblesse Group.

 

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 3

 

Trucuri arhitecturale pentru lounge hotel

Una dintre provocarile acestui proiect a constat in crearea senzatiei de inaltime, pe care arhitectii de interior Noblesse Group au obtinut-o prin diverse solutii arhitecturale, cum ar fi scafe, spoturi si prin trucuri decorative care sa mareasca vizual distanta de la tavan la pardoaseala.

 

Passionate design!

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group acopera intreaga paleta de servicii: proiectare, design interior, implementare, produse din portofoliu.

 

Share on