fbpx

Business Lounge Hotel – Design Interior In Stil Casual Luxury

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury

DESIGN INTERIOR IN STIL CASUAL LUXURY

Iti prezentam cu multa emotie acest proiect de design interior in stil casual luxury care a fost finalizat  de echipa noastra cu un mare succes. Proiectul pe care arhitectii si designerii de interior Noblesse Group l-au realizat este business lounge-ul unui hotel de 5 stele. Vom avea astfel parte de un spatiu multifunctional. Spatiul va cuprinde o arie de breakfast, lunch dar si de intalniri business pentru toti clientii VIP ai hotelului. Este locul ideal in care toti oaspetii hotelului pot organiza intalniri de business sau pot veni sa socializeze.

Atentia dar si implicarea cu care echipa noastra s-a ocupat de acest proiect i-a asigurat succesul mult dorit. Designerii nostri de interior au ales ca stil de amenjare casual luxury deoarece acesta  a fost in acord cu destinatia spatiului. In plus eleganta si sofisticarea de care da dovada ne certifica inca o data ca am luat o decizie inspirata. Casual luxury este un stil care se potriveste de minune acestui business lounge hotel. Cu atat mai mult cu cat spatiul se adreseaza unui public select care este atent la detalii si care apreciaza spatiile amenajate cu detalii luxury.

PROIECT DE DESIGN INTERIOR LOUNGE HOTEL

Designerii de interior Noblesse Group au ales  toate piesele de mobilier care fac parte din acest proiect de amenajare interioara cu o foarte mare atentie. Toate proiectele de design interior hoteluri la cheie din segmentul HoReCa sunt o provocare pentru noi indiferent de stilul abordat.

Stilul casual luxury care a fost adoptat in cadrul acestui proiect de amenajare ajuta la crearea unei ambiante perfecte care sa reflecte in totalitate clientela selecta a acestui hotel. Elementele decorative de top care au fost utilizate au fost selectate de echipa Noblesse Group astfel incat atmosfera creata sa fie una cu accente luxury.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 4

 

MATERIALE NOBILE CARE AU FOST PROPUSE IN DECOR

Designul de interior a fost realizat cu ajutorul unor materiale nobile precum marmura, lemn si piele, care au parte de combinatii surprinzatoare. Pardoseala din ceramica tip marmura alba isi gaseste cu usurinta un corespondent in marmura Emperador Dark. Scopul principal fiind acela de a crea ambianta luxury mult visata.

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 2

 

Lemnul utilizat este in nuante inchise si este asociat cu pielea cognac si textilele albastre si crem. Detalii care confera eleganta si personalitate interiorului.

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 7

 

Plante stabilizate

La baza conceptului de amenajare am avut acest mixt de insertii de alama si materiale. Aspectul rece pe care marmura il ofera este temperat de plantele verzi care par sa acopere partial peretii. Plantele stabilizate reprezinta o solutie decorativa, ecologica.

 

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 5

 

In acest proiect de design interior accentul este pus pe elemente decorative de top, asa cum ar fi canapelele elegante sau pe corpurile de iluminat cu detalii cu totul deosebite, care apartin unor branduri recunoscute international.

 

Tablourile sunt operele de arta cele mai importante care au fost utilizate in amenajarea interioara si sunt create de artistii Noblesse Group.

 

Proiect business lounge hotel design interior Noblesse in stil casual luxury 3

 

Trucuri arhitecturale pentru lounge hotel

Provocarea cea mai mare a ramas totusi crearea senzatiei de inaltime pe care arhitectii de interior Noblesse Group au reusit sa o obtina cu ajutorul unor solutii arhitecturale. Trucurile decorative folosite ajuta la marirea vizuala a spatiului.

 

Passionate design!

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group ofera servicii precum cele de: proiectare, design interior, implementare, produse din portofoliu.

 

Share on