Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu

În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne surprinde cu o atmosferă inconfundabilă de verde și frunze luxuriante, tapet cu păsări exotice și o cromatică vibrantă. Cu un amestec armonios de elemente naturale și influențe exotice, acest proiect de design interior creează o oază de relaxare și savoare în Giurgiu.

Verdele care îmbracă spațiul – simbol al prospețimii și abundenței

Primul lucru care atrage atenția în amenajarea acestui restaurant este paleta sa de culori. Verdele este culoarea dominantă, în diverse nuanțe și texturi. Această alegere îndrăzneață aduce un sentiment de prospețime și vitalitate în interior, amintindu-ne de frunzele tinere și luxuriante ale copacilor de pădure.

Copaci și frunze – elemente naturale

Amenajarea acestui restaurant a încorporat elemente naturale precum copaci și frunze în decorul restaurantului. Copacii inserați strategic în spațiu creează un mediu liniștit și reconfortant, iar frunzele adaugă o notă de prospețime și vitalitate. Aceste elemente nu doar completează designul, ci creează senzația de a lua masa în mijlocul naturii.

Păsări exotice – o notă de eleganță și fantezie

Pe pereții restaurantului, tapetul cu imagini de păsări exotice adaugă un strop de mister și aventură. Echipa de arhitectii si designerii Noblesse Group a adus aceste detalii subtile, care fac ca amenajarea interiorul să fie mai interesant și să ofere o conversație plăcută pentru oaspeți.

Scaunele tapițate – confort și estetică

Scaunele, care au fost alese din portofoliul de colecții Noblesse Interiors, cu tapițerie verde exuberantă, frunze, sau cele vișinii, adaugă confort și eleganță spațiului. Acestea se potrivesc perfect cu tema de verde și natură, și sunt perfecte pentru a vă bucura de o masă într-un cadru de lux exotic.

Cromatică exotic luxury – experiență luxuriantă

Cromatica folosită în amenajarea si designul de interior, include auriu și tonuri pământești pentru a sublinia exotismul și luxul. Aceste culori adaugă profunzime și strălucire spațiului, evidențiind elementele naturale și exotice.

În etapa inițială, arhitecții și designerii Noblesse Group, au acordat o atenție deosebită cerințelor clientului pentru a înțelege funcțiile pe care spațiul trebuie să le îndeplinească. În cazul nostru, obiectivul a fost să creăm un restaurant à la carte versatil, capabil să găzduiască și evenimente de mici dimensiuni. În al doilea rând, am luat în considerare preferințele stilistice ale clientului și am dezvoltat un concept care îmbină atât necesitățile funcționale, cât și cele estetice.

Una dintre principalele provocări pentru echipa de arhitecți și designeri Noblesse Group a fost spațiul limitat cu care am lucrat, motiv pentru care am fost dedicați să valorificăm fiecare centimetru pătrat disponibil. În plus, clientul dorea să mențină configurația existentă a spațiului, așa că echipa de arhitecți și designeri Noblesse Group a trebuit să introducă elemente estetice care să imite elemente arhitecturale, cum ar fi stucaturile. De asemenea, a fost creat un perete focal din rigips pentru a defini trei arcade distincte, ce încadrează un fototapet care se integrează perfect în conceptul general al spațiului. Echipa de arhitecți și designeri Noblesse Group a transformat, de asemenea, deschizăturile dreptunghiulare în arcade imbricate în lemn, oferind o îmbinare armonioasă între aspectul contemporan și cel clasic.
Deoarece clădirea este clasificată ca monument istoric, am fost conștienți de restricțiile impuse de elementele de exterior și am adaptat designul pentru a se potrivi cu elementele existente, cum ar fi tâmplăria.

Întregul proces s-a desfășurat în strânsă colaborare cu clientul, bazat pe un flux constant de feedback constructiv. Am fost dedicați să aducem la viață viziunea clientului, luând în considerare în același timp constrângerile spațiului și ale clădirii monument istoric.

Restaurantul este mai mult decât un simplu loc unde poți lua masa. Acest proiect de design interior este o adevărată capodoperă a naturii și exotismului. Prin utilizarea culorii verzi, a elementelor naturale și a influențelor exotice, acest loc devine o destinație unică în care oaspeții se pot relaxa și bucura de o experiență culinară inedită. Restaurantul este un loc în care frumusețea naturii se întâlnește cu luxul exotismului, oferind o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii săi. Este o oază de verdeața și rafinament care te transpune într-o călătorie în mijlocul naturii, în mijlocul orașului. De la elementele naturale la tapetul exotic cu păsări, fiecare aspect al designului interior a fost gândit ca o explozie de viață verde. Acest proiect de design interior a fost creat cu pasiune și inspirație pentru a oferi clienților noștri o experiență culinară unică în mijlocul naturii.

Vă invităm să explorați și alte realizări ale echipei de arhitecți și designeri Noblesse Group din Portofoliu Proiecte Restaurante, unde am creat experiențe culinare și locații remarcabile.

Pentru o perspectivă mai detaliată asupra aspectelor cheie în proiectarea unui restaurant de succes, vă încurajăm să citiți blogul nostru „Aspecte cheie în proiectarea unui restaurant de succes” pentru sfaturi și insights prețioase.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest