fbpx

Design interior autoservire hotel – ALMA

design interior autoservire hotel

Suntem incantati sa va prezentam inca un proiect reusit de design interior autoservire hotel in stil modern cu influente marine pentru un business de succes, realizat de echipa Noblesse in cadrul unui hotel!

Atunci cand proiecteaza si amenajeaza spatiile interioare, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group doresc sa obtina cele mai fascinante decoruri care sa creeze o experienta de neuitat tutror celor care pasesc in respectiva locatie.

Suntem incantati sa va prezentam inca un proiect reusit de design interior autoservire hotel in stil modern cu influente marine, pentru un business de succes, realizat de echipa Noblesse in cadrul unui hotel!

Atunci cand proiecteaza si amenajeaza spatiile interioare, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group doresc sa obtina cele mai fascinante decoruri care sa creeze o experienta de neuitat tutror celor care pasesc in respectiva locatie.

Design interior autoservire hotel – influente marine

In urma discutiei avute cu beneficiarul, echipa de deisgneri Noblesse a ales ca spatiul sa fie amanajat in stil modern doarece s-a dorit un loc aerisit unde oamenii se pot bucura de o atmosfera vesela si calduroasa, servind micul dejun, pranzul sau cina.
Mobilierul horeca a fost ales cu grija din portofoliul Noblesse. Pentru acest spatiu, designerii au optat pentru scaune din policarbonat in nunate de verde, bleu si alb, combinate cu bancute din lemn, specifice bancilor de picnic sau a celor care se gasesc pe terase.
Pentru zona de autoservire in paleta cromatica a mobilierului regasim nuante de maro, argintiu si negru. Mobilierul a fost plasat cu fata catre ferestrele mari care ne lasa sa admiram un superb peisaj spre lac.

Amenajare autoservire hotel – decoratiunile

Pardoseala a fost imbracata in ceramica care imita lemnul alb rustic specific teraselor la mare, iar peretii au fost decorati cu diverse obiecte si elemente marine precum navodul, carma barcilor mari din lemn, vasle, colace de salvare si multe tablouri cu scoici si pesti ai adancurilor oceanelor.
Un element care atrage multe priviri este tapetul care imita valurile agitate ale marii si dunele de nisip, aflat in zona de mese.
Pentru ca ne place foarte mult natura, restaurantul a fost impodobit cu diverse plante exotice, care te duc cu gandul la plajele salbatice.
Echipa noastra de arhitecti si designeri va stau la dispozitie cu servicii complete de design interior. Descopera si lasa-te inspirat si de alte proiecte HORECA si gaseste cele mai inedite colectii de mobilier din portofoliul Noblesse.

Realizam cu succes proiecte la cheie pentru amenajari interioare restaurante, amenajari interioare cafenele, design interior autoservire sau orice spatiu de alimentatie publica cu un concept creativ si inovativ.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

amanajare restaurant hotel

 

We Add Value To Any Interior With Our Pieces!

 

design restaurant autoservire
amanajare bucatarie autoservire
amenajare bufet autoservire

Share on