Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul spatiu insumeaza suprafata de 102 mp, compus din sala de servire, grup sanitar si open space.

Proiectul este realizat in intregime de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, avand o ampla experienta si multiple premii pentru proiectele HoReCa. S-au amenajat atat fatada cu zona de servire exterioara cat si interiorul. S-au folosit doar produse din portofoliul Noblesse-Interiors.

Terasa exterioara Bistro stil Italian

Zona de la strada este mobilata cu produse HoReCa speciale pentru exterior, fabricate in Italia de catre producatori de top. Astfel, calitatea, confortul, estetica si rezistenta in timp isi spun cuvantul! Fatada a fost dotata cu pergola pe stalpi metalici cu usi glisante cu rama subtire, pentru un touch de eleganta. Gama de culori aleasa pastreaza specificul zonei si respecta designul cladirilor alaturate, punandu-se astfel in valoare reciproc. S-a urmarit un mix de eleganta, modernitate, traditional si urban.

Design interior sala servire Bistro Italian

De la inceput s-a tinut cont de paleta de culori dorita, avand culori principale rosu-marsala, verde inchis, urmate de noante de crem, beige, beige-rosiatic si nonculori. Culorile sunt puse in valoare prin elemente decorative, lustre suspendate, figurine luminoase in context cu tematica. Cu ajutorul catorva elemente cheie de design interior care reusesc sa reprezinte specificul Italian, s-a creat un design primitor si o imagine vibranta. Aprecierea si feedback-ul pozitiv din partea beneficiarilor este o satisfactie enorma pentru echipa Noblesse!

Pentru realizarea produselor customizate precum zona de servire, mobilier bar, vitrine, zona casei si elementele suspendate designerii nostri au realizat proiecte tehnice in softuri de specialitate, pentru maxima acuratete si o implementare impecabila.

Mese, scaune, mobilier cu vitrine, lustre, pereti despartitori, electrocasnice, placari ceramice, tapet, toate elementele fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Elementele de design interior care reusesc sa reprezinte Italia in acest design

Desi este un spatiu relativ mic, atentia pentru detalii nu lipseste! Sunt utilizate elemente de butaforie cu tematica Italiana, din portofoliul Noblesse. Imbinarile intre placaje, potrivirea intre piese, culorile alese, spatii depozitare care expun preparate cu specific italian gandite eficient, toate acestea duc la un proiect atragator si complex.

Acest restaurant reuseste sa faca clientii sa se simta minunat in momentele petrecute in locatie.

Pe langa mancarea buna si muzica de calitate, este important ca decorul sa fie de neuitat! Doar in felul acesta, un restaurant poate fi iubit de catre clienti.

Pe pereti a fost utilizata vopsea decorativa in mai multe noante, inclusiv aspect de beton aparent. Desi planul are o forma aproximativ rectangulara, s-a creat un efect de „multitudine de planuri verticale” si adancime prin tratare diferita a anumitor zone din pereti, insertii caramida aparenta, insertii beton aparent, zone vitrate, si o judicioasa amplasare a corpurilor de iluminat, la inaltimi variate. Pentru acuratete si o perfecta potrivire a elementelor in intreg spatiul s-au realizat planuri de instalatii, desfasurate pereti, stereotomii pentru amplasarea placilor ceramice.

Arhitectii, designerii si toti specialistii din cadrul Noblesse isi dau silinta sa ofere cele mai bune servicii, iar acest lucru se vede prin prisma rezultatelor obtinute. Deasemenea, echipa Noblesse realizeaza amenajari pentru Apartamente, Case, Restaurante, Hoteluri, Spatii Comerciale, Office-uri, Arhitectura.

Daca ti-a placut acest proiect, contacteaza-ne pentru o amenajare a spatiului tau!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest