Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul spatiu insumeaza suprafata de 102 mp, compus din sala de servire, grup sanitar si open space.

Proiectul este realizat in intregime de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, avand o ampla experienta si multiple premii pentru proiectele HoReCa. S-au amenajat atat fatada cu zona de servire exterioara cat si interiorul. S-au folosit doar produse din portofoliul Noblesse-Interiors.

Terasa exterioara Bistro stil Italian

Zona de la strada este mobilata cu produse HoReCa speciale pentru exterior, fabricate in Italia de catre producatori de top. Astfel, calitatea, confortul, estetica si rezistenta in timp isi spun cuvantul! Fatada a fost dotata cu pergola pe stalpi metalici cu usi glisante cu rama subtire, pentru un touch de eleganta. Gama de culori aleasa pastreaza specificul zonei si respecta designul cladirilor alaturate, punandu-se astfel in valoare reciproc. S-a urmarit un mix de eleganta, modernitate, traditional si urban.

Design interior sala servire Bistro Italian

De la inceput s-a tinut cont de paleta de culori dorita, avand culori principale rosu-marsala, verde inchis, urmate de noante de crem, beige, beige-rosiatic si nonculori. Culorile sunt puse in valoare prin elemente decorative, lustre suspendate, figurine luminoase in context cu tematica. Cu ajutorul catorva elemente cheie de design interior care reusesc sa reprezinte specificul Italian, s-a creat un design primitor si o imagine vibranta. Aprecierea si feedback-ul pozitiv din partea beneficiarilor este o satisfactie enorma pentru echipa Noblesse!

Pentru realizarea produselor customizate precum zona de servire, mobilier bar, vitrine, zona casei si elementele suspendate designerii nostri au realizat proiecte tehnice in softuri de specialitate, pentru maxima acuratete si o implementare impecabila.

Mese, scaune, mobilier cu vitrine, lustre, pereti despartitori, electrocasnice, placari ceramice, tapet, toate elementele fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Elementele de design interior care reusesc sa reprezinte Italia in acest design

Desi este un spatiu relativ mic, atentia pentru detalii nu lipseste! Sunt utilizate elemente de butaforie cu tematica Italiana, din portofoliul Noblesse. Imbinarile intre placaje, potrivirea intre piese, culorile alese, spatii depozitare care expun preparate cu specific italian gandite eficient, toate acestea duc la un proiect atragator si complex.

Acest restaurant reuseste sa faca clientii sa se simta minunat in momentele petrecute in locatie.

Pe langa mancarea buna si muzica de calitate, este important ca decorul sa fie de neuitat! Doar in felul acesta, un restaurant poate fi iubit de catre clienti.

Pe pereti a fost utilizata vopsea decorativa in mai multe noante, inclusiv aspect de beton aparent. Desi planul are o forma aproximativ rectangulara, s-a creat un efect de „multitudine de planuri verticale” si adancime prin tratare diferita a anumitor zone din pereti, insertii caramida aparenta, insertii beton aparent, zone vitrate, si o judicioasa amplasare a corpurilor de iluminat, la inaltimi variate. Pentru acuratete si o perfecta potrivire a elementelor in intreg spatiul s-au realizat planuri de instalatii, desfasurate pereti, stereotomii pentru amplasarea placilor ceramice.

Arhitectii, designerii si toti specialistii din cadrul Noblesse isi dau silinta sa ofere cele mai bune servicii, iar acest lucru se vede prin prisma rezultatelor obtinute. Deasemenea, echipa Noblesse realizeaza amenajari pentru Apartamente, Case, Restaurante, Hoteluri, Spatii Comerciale, Office-uri, Arhitectura.

Daca ti-a placut acest proiect, contacteaza-ne pentru o amenajare a spatiului tau!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest