fbpx

Design Interior Restaurant Stil Modern-Golden Lake

Design Interior Restaurant Stil Modern-Golden Lake Proiect amenajare interioara mobilier horeca Noblesse Group

DESIGN INTERIOR RESTAURANT  STIL MODERN – ACCENTE LUXURY DE DECOR

Am ales sa dedicam acest articol unui proiect special pe care echipa noastra l-a denumit Golden Lake – design interior restaurant stil modern, denumirea a fost data dupa stilul predominant modern care caracterizeaza acesta amenajare din care nu lipsesc accentele luxury.

“O sala de mese este o sala de mese, de acest raspuns ne-am lovit adesea in discutiile ce precedau lucrul la proiecte de amenajare restaurante. Pe masura ce avansam si propuneam diverse scenarii, am avut bucuria de a razgandi, demonstrand ca un asemenea spatiu poate exercita atractia cu care se mandresc restaurantele bine cotate.” (Loredana Preda designer de interior pe acest proiect ).

Acesta este cazul si restaurantului care este amenajat in stil  modern luxury, cu influente art deco.

In ceea ce preiveste zona de servire a mesei, arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru duetul cromatic de mare efect marsala -olive. Finisajul auriu al panoului traforat reuseste prin aspectul sau sa imprime pretiozitate si sa se faca instant remarcat.

De aemenea canturile cochete au un finisaj auriu si sunt atent alese sa faca parte din mobilierul horeca din portofoliul Noblesse Group.

Liniile curbe ale pieselor de mobilier se intalnesc cu cele sinuoase ale modelului central din pardoseala si compun o incantatoare simfonie grafica. Nimic nu este lasat la voia intamplarii in acest decor in care invitatii sunt chemati sa savureze un meniu international care se ridica la inaltimea amenajarii.

PROIECT DE RESTAURANT – ELEMENTE NATURALE IN DECOR

Natura este cea care acapareaza spatiul restaurantului prin mai multe solutii folosite cu ingeniozitate. Am povestit in cele mai sus despre prezenta elementelor  naturale la Golden Lake. Elementele naturale sunt introduse in aceasta amenajare sub forma de pereti verticali din plante exotice prin care se pastreaza mereu atmosfera proaspata. Se mai pot observa oglinzile fatetate care fac parte din aceasta amenajare si care au un mare efect de a mari spatiul.

JOCURI CROMATICE

Corpurile de iluminat se fac instant remarcate prin designul in tendinte si mai pun in lumina eleganta decorului. In coltul incaperii se gasesc foarte multe plante. Nuantele de mov si marsala se imbina perfect intr-un joc cromatic. Restaurantuul reprezinta o continuare a zonei de lobby si de receptie in care vom intalni aceleasi accente de culoare.

Un restaurant de hotel poate avea parte de un design interior carismatic si distinctiv si poate concura in orice moment cu multe alte localuri de renume. Echipa Noblesse Group iti sta la dispozitie in cazul in care te gandesti sa ii imprimi spatiului tau o nota fresh sau daca te gandesti la o amenajare de la zero..

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

design interior restaurant modern
Design Interior Restaurant luxury

 

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

amenajare interioara restaurant 5 stele

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

 

amenajare restaurant bufet

 

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de restaurant in stil contemporary luxury fac parte din portofoliul Noblesse Group. Noi sunt experti in designul interior horeca dar si in proiecte horeca la cheie.

Va stam la dispozitie in orice moment pentru orice tip de proiect: proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de design interior cafenele sau bistro uri pe stil clasic sau modern.

 

amenajare restaurant a la carte design

Share on