fbpx

Design Interior Restaurant Stil Modern-Golden Lake

Design Interior Restaurant Stil Modern-Golden Lake Proiect amenajare interioara mobilier horeca Noblesse Group

DESIGN INTERIOR RESTAURANT STIL MODERN CU ACCENTE DE DECOR LUXURY

In acest articol vom vorbi despre un proiect special pe care echipa noastra l-a denumit Golden Lake – design interior restaurant stil modern, denumirea a fost data dupa stilul predominant modern din care nu lipsesc accentele luxoase.

Loredana Preda designer de interior pe acest proiect spunea ca discutiile avute la lucrul la proiecte de amenajare restaurante au demonstrat ca un asemenea spatiu poate fi extrem de atragator.

Acesta este cazul si restaurantului mai sus numit care este amenajat in stil modern luxury si care se bucura de  influente art deco.

Arhitectii de interior Noblesse Group au optat in zona de servire a mesei pentru duetul cromatic de mare efect marsala – olive. Finisajul auriu al panoului traforat reuseste inspire pretiozitate si se face remarcat inca de la prima vedere.

Canturile cochete au un finisaj auriu si sunt atent alese, acestea fac parte din mobilierul horeca din portofoliul Noblesse Group.

Piesele de mobilier se bucura de linii curbe care se intalnesc cu cele sinuoase ale modelului central din pardoseala. Impreuna compun o incantatoare simfonie grafica. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, intreaga amenajare are un plan bine implementat astfel incat toti invitatii care sunt chemati sa savureze un meniu international se vor bucura de o ambianta pe masura.

PROIECT DE RESTAURANT REALIZAT CU ELEMENTE NATURALE IN DECOR

Natura se regaseste in spatiul restaurantului prin fel de fel de elemente folosite cu ingeniozitate. Am povestit in cele mai sus despre prezenta elementelor naturale la Golden Lake. Elementele naturale sunt peretii verticali din plante exotice care ajuta la pastrarea unei atmosfere proaspete. Se pot observa de la distanta oglinzile fatetate care fac parte din aceasta amenajare si care par ca maresc spatiul.

JOCURI CROMATICE

Corpurile de iluminat sunt cu totul aparte prin designul in tendinte si mai pun in lumina eleganta decorului. In coltul incaperii sunt aranjate delicat foarte multe plante. Nuantele de mov si marsala ofera un joc cromatic interesant. Restaurantul este de fapt o continuare a zonei de lobby si de receptie, acesta are parte de aceleasi accente de culoare.

Acest restaurant de hotel se bucura de un design interior carismatic si distinctiv. In plus poate concura in orice moment cu multe alte localuri de renume. Echipa Noblesse Group iti sta la dispozitie atunci cand vrei sa ii imprimi spatiului tau o nota fresh.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

design interior restaurant modern
Design Interior Restaurant luxury

 

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

amenajare interioara restaurant 5 stele

 

Nu cream doar interioare, transformam in realitate viziunea clientilor nostri!

 

amenajare restaurant bufet

 

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de restaurant fac parte din portofoliul nostru. Ne putem mandri ca suntem experti in designul interior horeca dar si in proiecte horeca la cheie.

Va stam la dispozitie in orice moment pentru proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante sau multe alte proiecte de design interior.

 

amenajare restaurant a la carte design

Share on