Amenajari curte si casa – Balotesti

Ne face placere sa va prezentam unul dintre cele mai interesante proiecte de amenajari curte si casa in stil neoclasic numit Casa Balotesti. Un spatiu care se intinde spre lac pe aproximaiv 3 hectare, la care echipa de arhitecti si designeri Noblesse a lucrat cu maiestrie pentru a crea o curte ideala pentru o casa de vacanta.

Proprietatea generoasa gazduieste si casa de 3000 mp, imprejmuita de un gard din beton finisat cu caramida aparenta si fier forjat care atrage foarte usor privirile celor care trec prin fata resedintei! In interiorul curtii la cativa metri de casa gasim o zona perfecta pentru a petrece timpul cu familia sau cu prietenii, dotata cu piscina, jacuzzi, sala de fitness si un superb foisor.

O oaza de relaxare: Amenajari curte si casa

Inca de la intrare ramai uimit de frumusetea designului exterior al casei, care se incadreaza in stilul neoclasic colonial cu influente britanice evidentiate prin culoarea rosie a caramidei si prin prezenta finisajelor din metal si lemn. Spatiul este alcatuit din casa gradinarului, care se poate observa inca de la intrarea in resedinta, langa care se regasesc pompe de alimentare a masinii si o spalatorie, urmata de o superba fantana arteziana, aflata in zona din centru din fata casei in sensul giratoriu. Curtea si imprejmuirea au fost gandite si proiectate de arhitectii Noblesse Group cu scopul de a te rupe de agitatia orasului si de a nu duce lipsa de absolut nimic!

Desigur, din acest peisaj complex nu putea sa lipseasca casa tehnica pentru utilajele folosite prin curte. Cu cat te uiti mai atent la proprietate e foarte greu sa nu observi caile pietonale si carosabile atent realizate cu dale antichizate cu influenta toscana, in doua culori care iese in evidenta atat ziua, cat si noaptea, datorita corpurilor de iluminat alese din portofoliul Noblesse.

Beneficiarii acestei frumoase case si-au dorit un spatiu elegant, iar stilul neoclasic ales de echipa de designeri s-a dovedit a fi cea mai buna optiune pentru ei.

Servicii complete de design exterior si interior

Echipa noastra realizeaza proiecte complete de design exterior si interior casa pe toate stilurile, fie el clasic, modern, neoclasic, french, british, adaptandu-ne la nevoiele si dorintele beneficiarilor.

Good Design Helps Us Live And Feel Better!

We Bring to Life The Vision Of Our Clients For Any Kind Of Design Project!

We Create More Than Interiors, We Create Your Vision!

Proiect coordonat de arh. Alessandro Lusito, manager dept.proiectare.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest