Amenajari curte si casa – Balotesti

Ne face placere sa va prezentam unul dintre cele mai interesante proiecte de amenajari curte si casa in stil neoclasic numit Casa Balotesti. Un spatiu care se intinde spre lac pe aproximaiv 3 hectare, la care echipa de arhitecti si designeri Noblesse a lucrat cu maiestrie pentru a crea o curte ideala pentru o casa de vacanta.

Proprietatea generoasa gazduieste si casa de 3000 mp, imprejmuita de un gard din beton finisat cu caramida aparenta si fier forjat care atrage foarte usor privirile celor care trec prin fata resedintei! In interiorul curtii la cativa metri de casa gasim o zona perfecta pentru a petrece timpul cu familia sau cu prietenii, dotata cu piscina, jacuzzi, sala de fitness si un superb foisor.

O oaza de relaxare: Amenajari curte si casa

Inca de la intrare ramai uimit de frumusetea designului exterior al casei, care se incadreaza in stilul neoclasic colonial cu influente britanice evidentiate prin culoarea rosie a caramidei si prin prezenta finisajelor din metal si lemn. Spatiul este alcatuit din casa gradinarului, care se poate observa inca de la intrarea in resedinta, langa care se regasesc pompe de alimentare a masinii si o spalatorie, urmata de o superba fantana arteziana, aflata in zona din centru din fata casei in sensul giratoriu. Curtea si imprejmuirea au fost gandite si proiectate de arhitectii Noblesse Group cu scopul de a te rupe de agitatia orasului si de a nu duce lipsa de absolut nimic!

Desigur, din acest peisaj complex nu putea sa lipseasca casa tehnica pentru utilajele folosite prin curte. Cu cat te uiti mai atent la proprietate e foarte greu sa nu observi caile pietonale si carosabile atent realizate cu dale antichizate cu influenta toscana, in doua culori care iese in evidenta atat ziua, cat si noaptea, datorita corpurilor de iluminat alese din portofoliul Noblesse.

Beneficiarii acestei frumoase case si-au dorit un spatiu elegant, iar stilul neoclasic ales de echipa de designeri s-a dovedit a fi cea mai buna optiune pentru ei.

Servicii complete de design exterior si interior

Echipa noastra realizeaza proiecte complete de design exterior si interior casa pe toate stilurile, fie el clasic, modern, neoclasic, french, british, adaptandu-ne la nevoiele si dorintele beneficiarilor.

Good Design Helps Us Live And Feel Better!

We Bring to Life The Vision Of Our Clients For Any Kind Of Design Project!

We Create More Than Interiors, We Create Your Vision!

Proiect coordonat de arh. Alessandro Lusito, manager dept.proiectare.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest