fbpx

Design exterior casa in Bucuresti

design exterior casa

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group a realizat acest proiect de design exterior casa, unul dintre conceptele de amenajari in stil clasic. Pentru acest proiect echipa noastra a realizat si designul interior. Proiectul este unul complex si datorita faptului ca stilul clasic impune numeroase detalii si ornamente. Designul interior si designul exterior in stil clasic au devenit o semnatura pentru arhitectii si designerii nostri, in portofoliul Noblesse regasindu-se numeroase asftel de proiecte de referinta.

Design exterior casa in stil clasic

Beneficiarul si-a dorit o locuinta eleganta, aparte, realizata cu maiestrie si atentie la cele mai mici detalii. Abordarea stilului clasic a fost o alegere fireasca, intrucat acesta permite realizarea unui proiect de amploare, somptuos atat in exterior cat si in interior. Exteriorul elegant reprezinta o “invitatie” catre decoruri interioare superbe, gandite in acelasi stil clasic. Spatiile amenajate sunt generoase – casa dispune de aproximativ 1300 mp.

Pentru exterior a fost aleasa o paleta cromatica compusa din culori neutre, deschise. Au fost adaugate coloane unde regasim insertii aurii, profile si decoratiuni in stil ionic, ce ofera eleganta si rafinament. Balcoanele au fost remodelate, tamplaria schimbata, iar unele geamuri au fost redimensionate si in zona de dressing o mare parte au fost inchise. Fatada casei este pusa in evidenta atat de corpurile de iluminat in stil clasic, din fier forjat, dar si de iluminatul arhitectural. Finisajele si corpurile de iluminat sunt alese cu o atentie deosebita din portofoliul Noblesse Group. Echipa de arhitecti a realizat o serie de interventii in ceea ce priveste designul exterior, iar rezultatul final este conform dorintelor si nevoilor beneficiarului.

Proiecte la cheie de design exterior si interior

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse realizeaza proiecte de amenajari interioare si design exterior case Bucuresti, dar si proiecte de design interior si exterior pentru rezidentiale, atat in tara cat si pe plan international.

Descopera AICI povestea proiectului de amenajare interioara pentru aceasta casa din Bucuresti!

design exterior casa
design exterior casa
design exterior casa

Share on