Firma Motoutilaje Craiova – Proiect De Amenajare Exterioara

PROIECT DE AMENAJARE EXTERIOARA CRAIOVA

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de amenajare sediu de firma de care echipa noastra de designeri si de arhitecti de interior s-a ocupat in intregime. Firma este situata in Craiova si echipa noastra a avut ocazia si placerea sa descopere acest oras minunat. In realizarea proiectului, echipa noastra de specialisti a fost inspirata din manualul de identitate vizuala a acestui brand dar si de activitatea firmei care este de-a dreptul remarcabila. Culorile care au fost evidentiate de designerii si de arhitectii de interior Noblesse Group sunt cele reprezentative ale brandului. Din acest motiv au fost utilizate  nuantele din paleta de culori care a fost folosita in proiectul de amenajare interioara pentru aceasta companie.

FIRMA DE MOTOUTILAJE IMPRESIONANTA

Amenajarea exterioara a avut parte de atingerea delicata a echipei noastre de specialisti. Designerii Noblesse Group au optat pentru o culoare interesanta, mahonul este o culoare pe care o putem regasi cu usuinta in multe alte elemente din aceasta amenajare exterioara. Atat culoarea cat si designul intregii cladiri ofera o eleganta dar si un rafinament aparte intregii cladiri. Va mai prezentam si zona de relaxare care este prezenta in curtea companiei. In aceasta zona s-a pastrat acelasi design ca cel al cladirii. Putem spune ca intregul proiect de amenajare exterioara se afla intr-o armonie deplina. Echipa noastra de specialisti au dorit sa evidentieze aceasta companie printr-o amenajare unica si cu totul impresionanta. Pavajul  care a fost utilizat este gri iar asta asigura o armonie cromatica si deschide atmosfera din jurul cladirii. Plantele verzi au fost alese cu un scop, acestea reusesc sa relaxeze angajatii si aduc natura mai aproape de ei.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

AMENAJARE EXTERIOARA FIRMA MOTOUTILAJE

Culoarea care a fost utilizata pentru exteriorul cladirii este mahonul si mai poate fi regasita si in scandurile de lemn care au fost folosite pentru a acoperi peretele de ciment. Gardul este realizat din scanduri de lemn care au aceeasi culoare ca exteriorul cladirii.

SPATIU VERDE AMENAJAT CU MULTA ATENTIE

Zona verde este cea care confera relaxare, mai ales ca exteriorul este realizat in culori inchise si este animat cu ajutorul zonelor de verdeata. In dreptul fiecarui copac vom regasi instalata o bancuta pe care angajatii se pot relaxa in voie.

SPATII DE RELAXARE CU DESIGN APARTE

Echipa Noblesse Group a continuat ideea de relaxare deoarece in curte au fost instalate doua foisoare. Ambele foisoare au fost realizate din scanduri de lemn de culoarea mahonului. Pavajul ocupa si el un rol important in aceasta amenajare de exterior, acesta este realizat din piatra cubica de culoare gri si este din cand in cand intrerupt.

Designerii si arhitectii Noblesse Group te vor putea ajuta oricand cu o amenajare completa. Alaturi de echipa noastra vei avea parte de consiliere specializata in realizarea proiectului tau.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea unor proiecte de arhitectura in cele mai uimitoare moduri. Tratam de fiecare data proiecte obtinute cu profesionalism.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest