fbpx

Firma Motoutilaje Craiova – Proiect De Amenajare Exterioara

Proiect arhitectura firma motoutilaje agricultura craiova amenajare exterioara Noblesse 3

Proiect firma de motoutilaje Craiova

Ne face placere sa va prezentam un concept modern de amenajare sediu de firma din Craiova. Proiectul a fost inspirat din manualul de identitate vizuala a brandului si din activitatea de baza a firmei. Pentru acest proiect de arhitectura arhitectii si designerii Noblesse Group au evidentiat culorile reprezentative ale brandului, utilizand nuante din paleta de culori folosita in proiectul de amenajare interioara.

 

 

Proiect de amenajare exterioara firma

Culoarea utilizata pentru exteriorul cladirii este mahonul, culoare regasita in scandurile de lemn folosite pentru a acoperi peretele de ciment al acestuia. Gardul este realizat din scanduri de lemn de aceeasi culoare cu exteriorul cladirii, pentru a crea ideea de continuitate.

 

 

Amenajare spatiu verde

Zona verde este nelipsita in cadrul acestui proiect de arhitectura, deoarece exteriorul cladirii, realizat in culori inchise, trebuie animat prin intermediul zonelor de verdeata. In dreptul fiecarui copac plantat a fost instalata o bancuta pe care angajatii se pot relaxa.

 

Proiect arhitectura firma motoutilaje agricultura craiova amenajare exterioara Noblesse 1

 

Amenajare spatii de relaxare

Continuand ideea de relaxare, echipa de arhitecti si designeri Noblesse a creat si doua foisoare, realizate din scanduri de lemn de culoarea mahonului, la fel ca exteriorul si gardul cladirii, amenajate cu bancute si mese de lemn in tonuri mai deschise, pentru a crea un contrast cromatic. Foisoarele sunt intercalate de zone de verdeata superbe, care te trimit cu gandul la o adevarata gradina botanica. Pavajul consta din piatra cubica de culoare gri, care este intrerupt din cand in cand de aleile de pavele care duc catre interiorul cladirii.

 

Proiect arhitectura firma motoutilaje agricultura craiova amenajare exterioara Noblesse

 

Va amintim ca designerii si arhitectii Noblesse Group va stau la dispozitie pentru un proiect proiect de casa personalizat. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

 

“Recognizing the need is the primary condition for design.”

Charles Eames

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on