fbpx

Casa Moderna – Proiect De Amenajare Piscina

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 1

Proiect de amenajare piscina

In randurile urmatoare ne propunem sa detaliem un proiect de amenajare piscina ce apartine unei case din Germania, despre care am vorbit in doua articole separate, aici si aici, in  care am prezentat interiorul si exteriorul acesteia. Unul dintre avantajele acestei resedinte este suprafata generoasa din jurul ei, impartita pe zone dedicate principalelor activitati ale adultilor si copiilor: zona de dining, zona verde de relaxare si zona de joaca. Interiorul casei este, de asemenea, foarte spatios, ceea ce a permis alocarea unei suprafete mari pentru fitness, piscina si spa.

 

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 2

 

Amenajare piscina pentru casa moderna

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group a inclus in acest proiect de amenajare piscina solicitarile clientilor, si anume tratarea speciala a tavanului din zona piscinei, pe care si-o doreau in nuante calde. Astfel, echipa de arhitecti a ales pentru tavan gips-carton cu fibra optica integrata sub forma de cer instelat, vopsea decorativa si pictura abstracta cu tema cerul. Ca solutie pentru pardoseala au ales ceramica sand-ivory, cu tehnologie speciala nanotech pentru zonele umede.

 

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 3

 

Finisajele peretilor pornesc de la ceramica Nanotech sand-ivory, mozaic in zona de dus, tapet in zona de Jacuzzi si sezlonguri, si ceramica 3D cu LED integrat. Spatiul este infrumusetat cu plante exotice in ghivece realizate din MDF furniruit si panouri metalice traforate pentru a masca zona de fitness.

 

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

 

O alta solutie decorativa a constat in placarea cu oglinda a peretelui de perspectiva, perete tratat cu o pelicula de matuire pentru a permite utilizarea video-proiectorului pe intreaga suprafata a acestuia.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 5
Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 6

Share on