fbpx

Casa Moderna – Proiect De Amenajare Piscina

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 1

PROIECT DE AMENAJARE PISCINA REALIZAT CU PASIUNE

Ne face o deosebita placere sa va prezenta acest proiect de amenajare piscina. Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat de aceasta amenajare pana la cele mai mici detalii si au dat dovada in tot ceea ce au facut de pasiune si de creativitate. Aceasta casa este situata in Germania si echipa noastra s-a ocupat de amenajarea acesteia pe care o poti vizualiza aici si aici. Vei gasi prezentat in aceste doua articole atat interiorul cat si exteriorul locuintei.

Bineinteles ca cel mai mare avantaj al acestei locuinte este suprafata generoasa din jurul ei. Zona in care este amplasata locuita este impartita in spatii dedicate atat activitatii adultilor cat si copiilor. Din acest motiv, vom gasi aici: zona de dining, zona verde de relaxare dar bineinteles si o zona de joaca. Interiorul locuintei este foarte spatios si aici vom gasi o piscina, un spatiu pentru fitness si SPA.

CASA MODERNA DOTATA CU O PISCINA INTERIOARA

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse au avut placerea sa se ocupe in intregime de realizarea acestui loc minunat. Atat piscina cat si spatiul destinat relaxarii au avut parte de toata atentia echipei noastre de specialisti. Locuinta este dotata cu ferestre de mari dimensiuni care ofera mai multa luminozitate incaperii. Paleta cromatica care a fost utilizata este una placuta, aici predomina nuantele deschise de alb. Peretele care contine insertii albastre si negre ofera mai multa pretiozitate si mai mult lux incaperii. Intregul spatiu a avut parte de atingerea fina a designerilor nostri astfel incat rezultatul final sa fie unul deosebit.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 2

 

PISCINA CU ELEMENTE MODERNE

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group a realizat acest proiect in functie de solicitarile clientilor. Tavanul din zona piscinei a avut parte de un tratament special, mai exact clientii il doreau in nuante deschise si calde. Echipa noastra a ales pentru tavan gips-carton cu fibra optica care este integrat cu usurinta sub forma unui cer instelat. Vopseaua decorativa dar si picturile abstracte cu tema cerului au contribuit la aceasta atmosfera. Ceramica sand-ivory a fost aleasa pentru pardoseala, aceasta a avut parte de o tehnologie nanotech pentru zonele umede.

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 3

Finisajele peretilor pornesc de la ceramica Nanotech sand-ivory, mozaicul este si el prezent in zona de dus si tapetul este prezent in zona de Jacuzzi dar si sezlonguri sau ceramica 3D cu LED integrat. Plantele exotice infrumuseteaza spatiul si sunt prezente in ghivece realizate din MDF.

O alta solutie decorativa a fost placarea cu oglinda a peretelui de perspectiva. Acest perete a fost tratat cu o pelicula de maturie care sa permita utilizarea video-proiectorului pe toata suprafata acestuia.

Echipa Noblesse Group realizeaza intotdeauna cele mai interesante proiecte de case de vacanta si proiecte de spatii comerciale. Ne tratam toate proiectele cu profesionalism si dam de fiecare data dovada de creativitate.

Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 5
Proiect casa moderna proiect de amenajare piscina Noblesse 6

Share on