fbpx

beAbstract in Art by Liviu Mihai

La Palatul Noblesse a avut loc intr-o atmosfera selecta, dominata de arta, evenimentul cultural BeAbstract by Liviu Mihai in cadrul caruia au fost prezentate noile piese ale colectiei cu acelasi nume.

 

Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Centrul de Arte si Evenimente oferind cadrul perfect pentru aceasta alegorie a simturilor si a artelor transpusa intr-un show artistic inedit.

A fost un spectacol care a imbinat diferite forma ale artei, mai precis pictura, dansul, muzica, fashion-ul si designul interior intr-un mediu elegant unde istoria si arhitectura se impletesc armonios. Invitatii au fost impresionati de frumusetea salilor, de maiestria restaurarii stucaturilor si nu in ultimul rand de eleganta pieselor de mobilier.

 

 

Toti cei prezenti s-au bucurat de momente speciale si antrenante, de la dans contemporan oferit de Simona Deaconescu si muzica de violoncel oferita de Mihail Grigore, pana la o expozitie de pictura realizata de artistul Liviu Mihai si  o prezentare fashion a noii linii de tricouri si bluze „Be Abstract”  marca „Dress up in Art”, care invita la introspectie si la libertatea in exprimare.

Share on