fbpx

Casa moderna cu accente luxury Satu Mare

Va prezentam un proiect de amploare care ne-a permis sa ne folosim imaginatia si creativitatea: amenajarea unei case moderne cu numeroase elemente de design in stil luxury.

Acest proiect a fost inclus pe shortlist in cadrul Design et Al 2016, The International Design Awards. 

MG_0430

MG_0381

Amenajarea spatiului exterior si elementele din fier forjat (gardul) au fost incluse si ele in proiect.

_MG_0405-(2)

Zonele incluse in acest proiect sunt: livingul, dormitorul matrimonial, dormitorul de oaspeti, baile si bucataria. De asemenea, am conceput modelul pentru marmura, am placat peretii cu MDF si rosturi din inox si panouri de dacryl. Aceeasi linie luxury cu accente glamour a fost utilizata si la amenajarea spatiilor de dormit, care ies in evidenta prin mobilierul extrem de rafinat, dar si prin tratarea interesanta a peretilor.

colaj_luxury_glam

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Unul dintre elementele noastre preferate din acest proiect implementat este scara, o imbinare de sticla si inox care subliniaza accentele moderne din aceasta amenajare.

_MG_0422

Dormitoarele sunt spatioase si inundate de lumina, astfel sunt evidentiate piesele de mobilier contemporane cu accente luxury, finisajele lor impecabile si textilele alese pentru camere.

Fototapetul utilizat in aceasta amenajare completeaza perfect restul pieselor alese in diferite nuante de crem.

Culoarea verde folosita intr-un dormitor va crea intotdeauna senzatia de confort, liniste si armonie.

_MG_0427

_MG_0424

_MG_0408

_MG_0407

Dressingul a fost integrat intr-unul dintre dormitoare-o piesa generoasa ca spatiu si inteligent compartimentata.

_MG_0414

_MG_0398

_MG_0395

Un pat generos care imbie la odihna si relaxare. Toate produsele din amenajare fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

_MG_0393

Descopera piesele pentru dormitor disponibile pe site-ul www.noblesseinteriors.com in stil clasic, contemporan, modern sau vintage-industrial. 

Share on