Ce trebuie sa stii despre redecorarea locuintei

Redecorarea locuintei este un aspect de care te lovesti atunci cand iti doresti sa ai parte de o noua ambianta si de mai mult confort. O locuinta trebuie sa ofere mai intai de toate, confort si relaxare. Atunci cand colaborezi cu o firma design interior precum Noblesse Group vei avea parte de un nou design realizat de profesionisti, asa cum visezi. Cu siguranta vrei sa ai parte de o atmosfera sanatoasa si creativa atat pentru tine cat si pentru membrii familiei tale.

Asa cum oamenii se schimba si evolueaza de-a lungul timpului si locuinta ta are nevoie de un aer nou, o ambianta mai placuta si mai moderna.

Redecorarea locuintei cu o firma design interior

Intocmirea unui plan si realizarea randarilor 3D

O firma design interior te va putea ajuta in realizarea unui plan bine delimitat. Ca sa poti avea parte de cele mai bune rezultate trebuie sa stii ceea ce iti doresti sa obtii. Echipa Noblesse Group te va putea ajuta in aceasta privinta si iti va oferi rezultatele mult dorite. Randarile 3D realizate de echipa noastra iti vor permite vizionarea in ansamblu a locuintei  tale si a modului in care aceasta va arata.

Mizeaza pe luminozitate

Luminozitatea este foarte importanta deoarece iti poate mari spatiul pe care il ai disponibil in locuinta.  Atunci cand suprafata casei in care locuiesti este mica si spatiul pe care il vei avea disponibil pentru amenajare va fi mic. Din acest motiv este recomandat sa apelezi la o companie specializata care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Cu siguranta luminozitatea este un aspect important. Orice locuinta are nevoie de ferestre mari care sa ofere mai multa lumina si care sa creeze o ambianta placuta si relaxanta. Ferestrele din dormitor trebuie sa fie amplasate langa pat pentru a oferi mai multa lumina si pentru a asigura o ambianta propice odihnei si relaxarii. In living sunt recomandate ferestre multiple care sa ofere un aer select si elegant.

Spatiile mici nu trebuie sa para mici

In momentul in care iti renovezi locuinta trebuie sa ai grija la alegerile pe care le faci. Daca spatiul in care locuiesti are o dimensiune mica, atunci, cu ajutorul unor specialisti acesta poate parea mai mare si mai aerisit. O firma design interior precum Noblesse Group te va ajuta sa faci cele mai potrivite alegeri pentru a avea un design complex dar care sa nu para incarcat.

Paleta cromatica  alcatuita din culori relaxante

Paleta cromatica este foarte importanta. Atunci cand iti redecorezi locuinta paleta cromatica aleasa trebuie sa fie alcatuita din nuante cat mai calde si mai placute.  Ca sa poti mari spatiul asa cum iti doresti trebuie sa apelezi la niste profesionisti care sa iti inteleaga dorintele si care sa vina cu solutiile de care ai nevoie.

Natura este un element important

Orice locuinta ar trebui sa aiba in designul realizat elemente din natura.  Plantele iti purifica aerul si te ajuta sa ai parte de o atmosfera mai calda, prietenoasa in locuinta. O firma design interior precum Noblesse Group te va ajuta sa alegi cele mai potrivite plante pentru locuinta ta.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest