Cum poti avea parte de cel mai creativ design interior office

Vrei sa stii cum poti avea parte de un design interior office? Raspunsul este simplu, apeleaza la Noblesse Group si vei avea parte de colaborarea la care visezi.

Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior te poate ajuta sa realizezi amenajarea interioara a intregii cladiri. Stilul ales trebuie sa fie in deplina armonie cu brandingul companiei. Noblesse Group iti poate oferi suport inca de la faza conceptuala si pana la implementarea intregului proiect.

Toate zonele de interes din cladire vor fi perfect amenajate astfel incat spatiul sa aiba accente moderne, contemporane, sau in orice alt stil, in functie de cerinte.

“Interior decoration partly thrives on being social.” – Nicholas Haslam

Cum te poate ajuta echipa Noblesse sa ai un design interior office perfect

Design interior office unde relaxarea la birou este importanta

Mediul de lucru este foarte important, intr-un context atat de delicat precum cel al pandemiei, relaxarea la birou este esentiala. Un spatiu de lucru trebuie sa fie atractiv, relaxant si sa fie invaluit intr-o atmosfera placuta si calma.

Materialul predominant al intregului design poate fi lemnul, care in combinatie cu intreaga amenajare va ajuta la crearea unei ambiante propice creativitatii. Plantele stabilizate au si ele o importanta majora, si anume, ajuta la realizarea unui decor care induce o stare de liniste. Un perete verde poate transforma complet din punct de vedere vizual o amenajare interioara. Acesta se poate transforma rapid intr-un centru de interes care are menirea de a ne aduce mai aproape de natura. Un alt proiect in care plantele au avut un rol elementar este si Design Interior Office – Proiect Hub Socar.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Piesele de mobilier alese in deplina armonie cu designul ales

Piesele de mobilier au un rol esential intr-o cladire de birouri.  Un mobilier ergonomic de birou iti va ajuta toti angajatii sa adopte o pozitie corecta la birou astfel incat toti sa dea dovada de eficienta maxima. Scaunele ergonomice de birou sunt si ele alese cu multa atentie. Atat calitatea acestora cat si designul trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Piesele de iluminat ajuta la armonizarea amenajarii interioare. Toate piesele de iluminat potfi alese din portofoliul Noblesse Group astfel incat interiorul modern sa fie pe deplin conturat.

Viziunea ta este transpusa in realitate

Echipa Noblesse Group tine cont in fiecare proiect de design interior de viziunea clientilor. Acestia inteleg de fiecare data care sunt dorintele si care sunt necesitatile clientilor si cauta cea mai buna modalitate prin care sa le poata transpune in realitate.

Stilul modern poate fi alegerea ideala in designul unei cladiri de birouri. Pentru asta putem apela la detalii care sa ofere un decor relaxant si cozy in acelasi timp. Tablourile dar si insertiile din diferite materiale vor reusi sa insufleteasca incaperea iar amenajarea interioara va fi una de succes.

Pentru birourile open-space, echipa Noblesse Group vine cu o solutie salvatoare, si anume, partitii din sticla. Cu ajutorul acestor partitii, angajatii tai vor respecta regulile de distantare sociala si in acelasi timp se pot vedea si pot comunica unul cu celalalt cu lejeritate.

Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de o cladire de birouri amenajata in mod special pentru tine.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest