fbpx

Colectia Atelier sau despre design si lux italian

Un citat celebru ne spune ca “un designer stie ca atinge perfectiunea nu cand nu mai are nimic de adaugat, ci atunci cand nu a mai ramas nimic de indepartat”. Iar daca vorbim despre perfectiune in materie de design interior, recunoastem ca italienii exceleaza in acest domeniu, fiind adevarati maestri in estetica locuintei. Preocuparea continua pentru utilizarea si combinarea de materiale pretioase, gasirea celor mai buni mestesugari in arta prelucrarii lemnului impreuna cu bunul-gust care ii caracterizeaza au ca rezultat piese de design inedite, menite sa innobileze spatiile de locuit.

Interioare exclusiviste cu mobilier italian in stil contemporan

 

Prin abordarea originala a interioarelor carora le ofera o noua semnificatie si prin originalitatea produselor pe care le creeaza, italienii deschid noi orizonturi in designul interior. Originalitatea reprezinta si una dintre caracteristicile prin care se distinge colectia Atelier.

 

 

 

Mobila de lux in stil contemporan este cel mai bine reprezentata prin Atelier.

 

Noua colectie Noblesse Group, reflecta perfect rafinamentul si eleganta tipic italiana. Lemnul de esente rare, finisajele perfecte, liniile fine, combinatiile armonioase de texturi si culori, toate sunt caracteristici care ofera colectiei Atelier acel caracter de unicitate; un deliciu vizual pentru toti iubitorii de frumos.

 

Design italian pentru un decor original si elegant

Realizata in Italia de adevarati sculptori ai lemnului, colectia Atelier contine piese cu design original, in care materialele pretioase se imbina perfect cu tonurile calde. Eclectismul materialelor si culorilor ofera solutii pentru multiple combinatii in decor.

 

 

Colectia Atelier deschide noi orizonturi in ceea ce priveste modalitatile de a “imbraca” locuintele actuale, pe care ni le dorim din ce in ce mai sofisticate si personalizate. Asadar, colectia Atelier poate fi descrisa cel mai fidel prin termeni de rafinament, sofisticare, sobrietate si eleganta specifice designului italian si stilului contemporan.

 

Eclectism si versatilitate in designul interior

Colectia de mobilier living, mobilier dining si mobilier dormitor cucereste prin eclectismul ei, prin materialele de inalta calitate, prin perfectiunea formelor si detaliilor. Aceste caracteristici ofera produselor o personalitate puternica.

Colectia Atelier ne invita intr-un univers al frumosului, in care termeni precum design elegant, expresivitate, exclusivism, lux isi gasesc cel mai bine locul. Cu Atelier poti transforma spatiile simple in interioare contemporane elaborate si cu personalitate.

Daca iti doresti un decor elegant si exclusivist in stil contemporan, designerii Noblesse Group sunt gata sa te ajute sa dai viata acestui vis. Tot ce trebuie sa faci este o programare in showroomul nostru din Strada Sfintilor nr. 7.

 

 

Share on