fbpx

Design de interior stil eclectic – Duplex Constanta

Deoarece produsele Noblesse Group sunt printre cele mai cautate de designerii romani si straini din Romania, designerul de interior Hamid Nikola a dorit sa colaboreze cu noi pentru realizarea acestui design de interior stil eclectic, mai exact pentru amenajarea livingului, al diningului si al bucatariei al unui duplex din Constanta.

#NoblesseGroup

Pentru toti cei pasionati de designul de interior, trebuie sa stiti faptul ca mixul cromatic propus pentru acest design de interior stil eclectic respecta liniile actuale in amenajare, combinand culori vii, precum rosu si portocaliu, cu nuante pamantii de bej si maro.

Living

In living, piesa statement este reprezentata de Fotoliul Smock, care creeaza o ambianta vie, plina de culoare si care te imbie la relaxare intr-o zi frumoasa de weekend. Patricia Urquiola este renumitul designer care a creat acest fotoliu de efect, perfect pentru amenajarile in stil eclectic sau modern si utilizat in acest design de interior stil eclectic.

Canapeaua contrasteaza amenajarea datorita culorilor inchise ale mobilierului, conferind greutate incaperii.

 

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]design de interior stil eclectic[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]design de interior stil eclectic[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Fotoliu Smock, Colectia Fjord & Friends

[/bs_col]
[/bs_row]

Dining

Comoda din Colectia Heritage aleasa pentru designul diningului este realizata din selectii de lemn de calitate superioara, conferind interiorului un aer aparte. Piesa este o adevarata opera de arta, designerul Lorenzo Bellini realizand cu maiestrie echilibrul dintre linii, confort si functionalitate.

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]design de interior stil eclectic[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]design de interior stil eclectic[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Comoda, Colectia Heritage [/bs_col]  [/bs_row]

Bucatarie

Constanta Mobilierul ales pentru amenajarea bucatariei este reprezentativ pentru stilul minimalist, realizat in linii simple si se afla in perfecta armonie cu modelul geometric al covorului de marmura in alb si negru. Ansamblul este semnat de un brand important din portofoliul Noblesse Group.

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]

design de interior stil eclectic

[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]

design de interior stil eclectic

[/bs_col]
[/bs_row]

Noblesse Group este partenerul ideal al arhitectilor si designerilor pentru proiectele lor si ofera o gama completa de produse pentru proiecte rezidentiale, HoReCa, spatii birouri si spatii publice alaturi de asistenta tehnica necesara si servicii de montaj.

Contacteaza si tu specialistii in design de interior.

 

Share on