Design interior modern scandinav – Casa Cosmopolis

Proiectul Casa Cosmopolis a fost realizat cu multa creativitate de echipa Noblesse Group. Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior au oferit suport inca de la faza conceptuala si pana la implementarea integului proiect.

Fiecare incapere din aceasta locuinta are accente moderne si scandinave. Dorintele beneficiarilor fiind cele care au contat cel mai mult. Viziunea beneficiarilor a fost pusa in valoare intr-un mod armonios de designerii Noblesse Group.

“Truly elegant design incorporates top-notch functionality into a simple, uncluttered form.” — David Lewis.

Casa Cosmopolis in stil scandinav

Casa Cosmopolis a avut parte de toata atentia designerilor de interior Noblesse Group. Piesele de mobilier alese sunt compacte si usor de intretinut.  Accentul este pus pe realizarea unor spatii confortabile, utile si usor accesibile.

In fiecare incapere, designerii Noblesse Group au creat cat mai multe spatii de depozitare usor de utilizat de beneficiari.  Acestia si-au dorit ca fiecare spatiu al locuintei sa poata fi utilizat.

In plus, culorile calde, placute ofera mai multa caldura si armonie designului de interior.  Liniile simple ale pieselor de mobilier fac ca acest design sa fie unul placut si armonios.

Relaxarea si confortul sunt doua principii de baza, de care designerii de interior Noblesse Group au tinut cont in realizarea acestui design de interior.

Ambianta curata si living open space

Proiectul Casa Cosmopolis a fost conceput in asa maniera incat sa ofere beneficiarilor un spatiu mai armonios si mai ordonat. Livingul open space reuseste sa completeze aceasta ambianta calda si curata care linisteste atat mintea cat si sufletul. Este si spatial unde Beneficiarii isi petrec cel maim ult timpul in familie; de aceea, acesta a fost conceput astfel incat sa puncteze toate nevoile lor.

Timpul petrecut la bucatarie se va transforma intr-o experienta placuta. Fiecare mic spatiu este utilizat astfel incat beneficiarii sa aiba parte de mai multa ordine. Corpurile de iluminat au si ele un rol important. Acestea au fost atent alese pentru ca fiecare loc sa aiba parte de cat mai multa lumina.  Ferestrele de mari dimensiuni au acelasi rol de a oferi intregii amenajari mai multa caldura si o legatura mai stransa cu exteriorul

Intregul design indeamna la socializare si la seri petrecute in sanul familiei.

Dormitor matrimonial amenajat cu multa atentie

Designerii de interior Noblesse Group au amenajat cu multa creativitate dormitorul matrimonial. Culorile calde si placute s-au pastrat si in aceasta incapere deoarece atmosfera creata trebuie sa fie una cat mai calda si mai armonioasa.

Decorul nu este incarcat cu piese de mobilier inutile, din contra, este pastrata o anumita armonie astfel incat spatiul sa fie cat mai aerisit.

 “A Design isn’t finished until somebody is using it.” — Brenda Laurel.

Lumina naturala nu lipseste nici din aceasta incapere. Faptul ca dimensiunea dormitorului nu este atat de generoasa face ca lumina sa joace un rol important. Nuantele de alb predomina deoarece reflecta atat lumina naturala cat si pe cea artificiala. In plus, albul ofera senzatia de un spatiu aerisit si da dovada de  versatilitate.

Intregul proiect a avut parte de toata atentia si toata creativitatea designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. Casa Cosmopolis a avut parte de alegeri inspirate astfel incat fiecare spatiu sa fie pus in valoare.

Noblesse Group a oferit intregii amenajari o atmosfera calda si placuta.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest