Design si tehnologii 2022

Design si tehnologii 2022

Targul de design de la Milano 2022 este cel mai mare eveniment de design interior care se desfasoara de peste 50 de ani. La inceput, mai exact in anul 1961, acest targ de design de la Milano era doar o platforma pentru promovarea exporturilor italiene de piese de mobilier.

In prezent, targul de design de la Milano pune la dispozitia tuturor pasionatilor de design interior si exterior solutii excelente pentru viata contemporana care integreaza perfect designul, tehnologia si flexibilitatea.

Workplace 3.0 – o expozitie dedicata tehnologiei si designului

Aceasta expozitie a targului a fost conceput ca reorganizarea spatiului de lucru. Spatiul este dedicat designului si tehnologii la locul de munca. Tehnologiile smart au un rol esential si sunt expuse solutii si produse destinate zonelor de receptie si de birouri.

Tehnologia nu poate lipsi nici din bucatarie. Expozitia EuroCucina din cadrul targului de la Milano va aduce in atentia curiosilor cele mai noi gadgeturi tehnice. Acest lucru implica automatizarea anumitor aspecte esentiale precum reglarea temperaturii, aprinderea si stingerea luminilor.

Tehnologia Alexa si Google Home face oricui viata mai usoara de ani de zile iar designerii prezenti in cadrul acestui targ vor sa evidentieze asta prin produsele prezentate.

Designul prezent la Targul de design de la Milano 2022

La targul de design de la Milano si au facut aparitia mai multe marci de piese de mobilier, moderne si creative. Casele noastre sunt locurile unde ne relaxam, unde muncim si unde dorim sa gasim un colt de liniste pentru a evada din realitate. Din acest motiv, vom cauta piesse de mobilier care sa reflecte necesitatile noastre si care in acelasi timp sa ne completeze locuinta.

Piesele de mobilier au fost adaptate si reconfigurate pentru nevoile utilizatorilor. Canapele moi, covoarele in nuante placute dar si fotolii confortabile sunt elementele care au atras cel mai mult atentia.

Natura isi are locul ei bine meritat in cadrul acestui eveniment de mare anvergura. Piesele de mobilier prezente in targul de design de la Milano ne aduc tot mai aproape de natura. Suprafetele acestora sunt naturale, realizate din marmura sau din lemn natural.

Tesaturile naturale lucrate manual au atras cel mai mult atentia in cadrul acestui eveniment. Toti participantii s-au declarat absolut cuceriti de aceste tesaturi perfecte care se pot integra cu succes in orice locuinta.

Tehnologia prezenta la Targul de design de la Milano 2022

Tehnologia a fost prezenta in cadrul acestui eveniment si a atras atentia tuturor participantilor. Piesele de mobilier sunt atent realizate pentru a imbina perfect tehnologia cu designul. Masa de cocktail a lui Christian Mohaded impresioneaza atat prin design cat si prin tehnologie. Alte piese de mobilier care au atras instant atentia sunt fotoliile Thumb ale lui Lorenza Bozzoli care sunt dotate cu o tehnologie de ultima generatie pe care o putem folosi pentru a derula ecranele digitale.

Patul dublu proiectat de Matali Crasset este noua atractie a tuturor persoanelor care lucreaza de acasa. Acesta a fost special realizat pentru a oferi confort si siguranta.

Workplace 3.0 este o expozitie tematica prezenta in cadrul targul de design de la Milano 2022 unde accentul este pus pe reorganizarea spatiului de lucru. Tehnologia si designul merg mana in mana astfel incat spatiul obtinut sa fie unul primitor si modern. Omul si tehnologiile smart au un rol important. Birourile si zonele de receptie sunt complet reamenajate astfel incat sa aiba parte de un design placut si modern dar in acelasi timp sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie.

Targul de design de la Milano este o experienta globala

Targul de design de la Milano atrage in fiecare an cei mai renumiti designeri de interior dar si oameni din afara acestui domeniu. Frumusetea, inovatia si eleganta acestui eveniment atrag oameni din toate colturile lumii.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest