Eleganță în contrast – cum să amenajezi casa cu accente de negru și auriu

Contrastul dintre negru și auriu aduce în casă o doză subtilă de dramatism și rafinament. Îmbinând aceste două culori versatile, poți crea un design interior care emană lux și eleganță. Vom explora strategii și idei creative pentru a aduce acest duo sofisticat în fiecare colț al casei tale.

Puncte focus
Alege câteva puncte focus în fiecare încăpere pentru a evidenția această combinație elegantă. De la o perdea neagră însoțită de accesorii aurii la un covor negru într-o cameră cu mobilier cu detalii aurii, aceste puncte atrag atenția și definesc atmosfera.

Mobilier auriu și accesorii negre
În sufragerie sau în camera de zi, optează pentru mobilier auriu sau negru și completează cu accesorii în cealaltă culoare. De exemplu, o canapea cu detalii aurii va străluci într-un mediu în care predomină nuanțele de negru.

Iluminare auriu scânteietor
Iluminarea poate face diferența. Optează pentru corpuri de iluminat auriu-scânteietor sau cu elemente foarte vizibile, care vor împrăștia o lumină caldă și vor adăuga o notă de glam în orice încăpere.

Artă și decorațiuni
Tablouri în rame negre sau aurii, statuete și alte obiecte de artă pot adăuga o notă subtilă de sofisticare. Aceste detalii aduc un plus de personalitate și stil.

Baie spațioasă
În baie, alege accesorii negre pentru a crea un contrast cu nuanțele auriului. De exemplu, robinete și suporturi pentru prosoape negre se pot integra armonios într-un decor dominat de auriu.

Culorile muralelor
Pentru pereți, alege tonuri de negru sau auriu în funcție de atmosfera pe care vrei să o creezi. Un perete accentuat negru poate oferi un fundal dramatic, în timp ce tonurile auriu deschis aduc lumină și spațiu.

Covorul ca element central
Un covor cu modele sau texturi în negru și auriu poate deveni elementul central al încăperii. Acesta leagă designul întregii camere și adaugă adâncime spațiului.

Combinația de negru și auriu oferă un design interior atemporal și sofisticat. Prin echilibrarea acestor două culori și integrarea lor în elemente cheie ale decorului, poți transforma casa ta într-un spațiu elegant și rafinat, unde fiecare colțișor emană o aură de lux și mister.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Pin It on Pinterest