Evenimente culturale- Fusion Arts Expo 2019

Arta s-a nascut odata prin noi sau odata cu noi. Ea a patruns in firea noastra cu prima dorinta de intelegere a exteriorului. In Paleolitic, stramosii nostri se foloseau de unelte ascutite, precum varful de cremene pentru a grava animale sau intamplari pe peretii de piatra.Omul  voia sa isi impartaseasca tutror experienta unica redata prin intelegerea sa. Poate ca arta este inca o forma de dialog, o forma care ne aduce mai aproape de celalalt in comunicare.

Palatul Noblesse, cladire momnument istoric, plasat in inima Bucurestiului, sustine activitatile culturale prin expozitii si evenimente speciale. Aici in fiecare an are loc in luna mai, luna senina de primavara, expozitia Fusion Arts. Evenimentul are rolul sa aduca impreuna intr-un cadru de poveste si sa promoveze artisti din diferite domenii. Aici este locul unde arta infloreste, unde gandurile frumoase si colorate prin viata, unde totul este creatie.

Va asteptam si in 2019, pe 6-11 MAI la Fusion Arts Expo 2019.

Pictura reprezinta una dintre modalitatile de a comunica sentimente, trairi, arta catre cei din exteriorul tau. Este o amprenta de culoare si sacrificiu ramasa in timp, menita sa creeze o emotie printre generatii.  Imaginea este cea care ofera contur lumii materiale, prin care conceptele si ideile sunt decriptate in forme.

Momentele triste, fericite, grele, pline de traire, sunt trecatoare si pot fi usor deteriorate sau reconstruite de timp. Timpul care inca se asterne pe chipul oamenilor, care ne imbatraneste, care ne umple de experienta dar care nu atinge mesajul unei fotografii. Fotografia este cea care imortalizeaza aceste momente pierdute in timp, odata cu experienta privitorului.

De la sclupturile perfecte si simetrice ale grecilor pana la sclupturile marete ale egiptenilor, omul a reusit sa isi exprime viata lui culturala si spirituala prin cioplirea pietrelor si a lemnului. Sculptura este printre cele mai vechi forme de arta, insa modul in care a fost abordata s-a schimbat in functie de perspectiva individuala. Simbolistica lucrurilor s-a creat odata cu stramosii nostri, capatand noi valente cu fiecare generatie in parte, insa nucleul a ramas acelasi pierdut intr-o lume arhaica. Prin scluptura ne regasim pe noi, cei de azi cu ce ne-a ramas mostenire.

Palatul este apreciat pentru evenimente corporate, evenimente private, evenimente de networking, evenimente premium, lansari, vernisaje, expozitii.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest