fbpx

Fendi Casa, acum in Romania prin Noblesse Interiors

Colectiile Fendi Casa adauga rafinament si stil artei de a trai inconjurat de piese de mobilier unice lucrate de cei mai mari artizani. Aceste obiecte de design create intr-un stil incomparabil sunt folosite in cele mai prestigioase locatii din lume.

Apartamente, vile, iahturi, avioane private: fiecare proiect in care sunt folosite piese Fendi Casa reprezinta adevarate repere pentru lumea designului de interior.

[masterslider id=”41″]

Showroom-ul Noblesse Interiors, gazduit in interiorul unei cladiri monument istoric ce dateaza din anul 1881 Palatul Noblesse, un loc unic in Europa, este un spatiu dedicat designului si iubitorilor de arta cultura si lifestyle exclusivist.

Pasionatii de design interior regasesc in portofoliul Noblesse Interiors cele mai mari branduri din lume, fie ca este vorba de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile, placari si fnisaje premium.

fendi-colaj

FENDICASA_metropolitan_02

FF_Diamante King bed detail

De asemenea, Noblesse Interiors ofera servicii complete de proiectare si consultanta, avand o echipa complexa de designeri si arhitecti talentati ale caror proiecte se bucura de recunoastere internationala.

foto-127

“Pasiunea pentru design, tendinte, bun-gust, dar si dorinta clientilor nostri pentru obiecte cu adevarat speciale ne motiveaza sa lucram cu cele mai importante si speciale
branduri din domeniul amenajarilor interioare, punand pretuire pe promovarea obiectelor de valoare ce refecta unicitate traditie, emotie si pasiune.”
Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce ofera produse si servicii de valoare, conectand industria creativa si culturala.

Share on