fbpx

Fendi Casa in Showroom-ul Noblesse Group

Colectia Fendi Casa din Showroom-ul Noblesse Group cuprinde o canapea de 4 locuri, din piele crem cu catifea, lemn ebony, metal cromat, sezut si perne din material textil si doua masute Tolomeo, cu finisaj ebony si structura metalica.

Colectia Fendi Casa a fost fondata in 1987 de catre Alberto Vignatelli. Intuitia sa puternica pentru a decora interioare in acelasi mod in care Fendi a imbracat o generatie de femei cu haine si accesorii, s-a dovedit a fi imbinarea perfecta intre moda si design. Astazi, Fendi Casa ofera un stil de viata cosmopolit  si plin de farmec, cu o colectie care variaza de la contemporan, la modern si la clasic.

Fendi Casa

Expresie a unicitatii, a cercetarii si a mestesugului adus la stadiu de arta, Fendi Casa a creat o colectie emblematica sinonima cu un art de vivre contemporan. Acest nou concept reprezinta o imbinare armonioasa a designului si a luxului sub forma unui proiect care celebreaza ideea frumusetii in timp ce se concentreaza pe functionalitate si pe confort. Aceste solutii de mobilare celebreaza conceptul “Made in Italy” si un model de viata prin atentia meticuloasa la detalii, toate acestea subliniind standardele Fendi ca expresie a celui mai inalt nivel de mestesugarie si savoir-faire.

Atentia la detalii, maiestria rafinata, impreuna cu tehnologia inovatoare, utilizarea celor mai bune materiale, o mare varietate de finisaje si perspectivele nelimitate oferite prin personalizarea pieselor, au creat o comunitate loiala de clienti si parteneri, construita in toata lumea in ultimii 40 de ani.

Fendi Casa

Elementul care completeaza unicitatea acestui living este covorul de marmura, compus dintr-o combinatie de marmura de culoare alb elegance si nero marquina, realizat de designerii si arhitectii Noblesse Group, biroul de arhitectura si design cu care Noblesse Interiors colaboreaza.

Vezi video AICI.

Share on