fbpx

L’attitude de l’art

Galeriile Noblesse au devenit Noblesse Interiors

Noua identitate, un mixt sublim de stiluri si povesti, s-a nascut din pasiunea pentru interioare unice, pline de valoare. Lumea designului interior este in continua schimbare, dar peste timpuri valoarea clasicului ramane o constanta a rafinamentului, iar stilurile noi sunt fascinante si surprinzatoare. Odata cu noua imagine, am lansat website-ul Noblesse Interiors, o platforma multifunctionala pentru cei pasionati de design interior si pentru cei mai buni specialisti din domeniu. Arhitecti, designeri, oameni pasionati de home-deco, mobila si arta au creat un concept apreciat la scara globala. Colaborarea cu cei mai importanti producatori internationali transforma Noblesse Interiors in curatorul celor mai frumoase colectii semnate de mari designeri ai lumii, caracterizate prin diversitate stilistica, intr-o tendinta eclectica si atemporala, plina de creativitate si armonie.

20151207_6

20151207_5

“ Detinem, din 2015, cel mai exclusivist show room din Europa de Sud-Est, unde alaturi de mobilier si decoratiuni clasice si moderne, se gasesc lucrari de arta si piese de anticariat pentru interioare unice, pline de valoare. In ultimii ani, compania noastra s-a extins la nivel international si continuam aceasta evolutie prin fidelizarea clientilor si castigarea unor piete noi. Intelegem dorintele clientilor nostri carora le oferim astazi, drept multumire pentru increderea acordata de-a lungul anilor, produse si servicii complete pentru proiectele lor de suflet, dar si numeroase alte beneficii prin care asiguram o valoare imbogatita stilului lor de viata”, Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

20151207_8

Noul nume inseamna o identitate puternica, o strategie ambitioasa care imbina valori estetice cu pasiunea pentru tendinte si bun gust. Specializati atat in proiecte rezidentiale, dar si in cele comerciale si pentru birouri, consultantii nostri sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui proprietar in parte. Showroom-ul unde puteti vizita cele mai importante colectii de mobilier si decoratiuni interioare semnate de designeri renumiti pe plan mondial este gazduit in cadrul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric datand din 1881.

[masterslider id=”2″]

Share on