fbpx

Noblesse Channel

Mobila Selva – How it’s made – Noblesse Group

Avand o istorie de 48 ani, producatorul de mobilier Selva ofera o gama variata de produse premium pentru iubitorii de mobila de calitate.
Te asteptam in Showroom-ul Noblesse Group sa descoperi camera noastra amenajata cu articole de mobilier Selva!


Mobila Smania – Home Couture Collection – Noblesse Group

Descopera interioare valoroase, marca Smania.
Iti plac produsele noastre? Te asteptam in Showroom-ul Noblesse Group cu multe alte produse de lux!


Mobila Fendi Casa – How it’s made – Noblesse Group

Eleganta, rafinament si stil. Fendi Casa este disponibila in Romania prin Noblesse Group!


Mobila Poltrona Frau – How it’s made – Noblesse Group

 Poltrona Frau, un brand italienesc cu o istorie indelungata, este disponibil in Romania prin Noblesse Group. Descopera si tu eleganta italieneasca a produselor de calitate!
Te asteptam in showroom!


Noblesse Group- Amenajare showroom living luxury

Un concept Prêt-à-Porter in stil eclectic luxury cu produse marca Poltrona Frau, una dintre cele mai recunoscute brand-uri de amenajari interioare in plan mondial.
Living-ul amenajat in stil eclectic luxury este o expresie a design-ului, a elegantei si a perfectiunii produselor italiene manufacturate.
Canapeaua Grantorino, fotoliul si pouf-ul Mamy Blue, precum si cele doua masute de cafea reprezinta rezultatul impletirii intre mestesug si cercetare, durabilitate si co-design, pasiune si fler.


Noblesse Group- Amenajare showroom Dining Forever

La fel ca o rochie haute couture, realizata si croita pentru femeia perfecta, Colectia Forever este creata pentru casa ideala, o casa in care si tu ti-ai dori sa traiesti. Este o colectie superba pentru dining inspirata din valorile estetice absolute, o creatie unica si irepetabila. Artizanii italieni, adevarati mestesugari ai mobilei, au cladit aceasta colectie din dorinta de a transforma fiecare piesa de mobilier intr-o capodopera.


Noblesse Group- Amenajare showroom Fendi Casa

Expresie a unicitatii, a cercetarii si a mestesugului adus la stadiu de arta, Fendi Casa a creat o colectie emblematica sinonima cu un art de vivre contemporan. Aceste noi concepte reprezinta o imbinare armonioasa a designului si a luxului sub forma unui proiect care celebreaza ideea frumusetii in timp ce se concentreaza pe functionalitate si pe confort. Aceste solutii de mobilare celebreaza conceptul “Made in Italy” si un model de viata prin atentia meticuloasa la detalii, toate acestea subliniind standardele Fendi ca expresie a celui mai inalt nivel de mestesugarie si savoir-faire.


Noblesse Group – Amenajare showroom Salon de Thé

Stilul clasic si modern se amesteca perfect intr-un joc de armonie. Am reinterpretat si adus in secolul XXI stilul Salon de Thé de secol XIX. Am indraznit sa cream un stil aparte prin modelul tapetului folosit in amenajarea acestei camere si prin alaturarea stilului clasic cu cel modern.


Noblesse Group, partener oficial Elle Deco Romanian Design Awards 2016

Noblesse Group, lider in amenajarile interioare si partenerul de incredere al arhitectilor si designerilor a sustinut si anul acesta profesionistii din domeniul designului de interior, fiind partener oficial Elle Deco Romanian Design Awards 2016. Gala decernarii premiilor a avut loc pe data de 11 Octombrie 2016, la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.


Dining Art Deco @ Noblesse Group Showroom

Colectia Heritage este sinonima cu stilul si eleganta, unde gustul si inovatia nu urmeaze tendinta, ci sunt creatorii ei. Pasiunea, creativitatea si rafinamentul dezvaluie un lux desavarsit. Colectia si piesele unicat sunt gandite si create pentru a crea un stil de viata sofisticat, fara a uita de placerea si confortul casei.


Noblesse Team Lunch

Biblioteka – Hub a fost gazda primitoare a unui pranz minunat in echipa, de care ne-am bucurat foarte mult.
Biblioteka – Hub este un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshopurilor si trainingurilor. Reprezinta un concept urban, in stil industrial – design realizat de Noblesse Group, in care se pastreaza caramida originala a cladirii de la 1881, dar a fost adus la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer conditionat.


Living Neoclasic @ Noblesse Group Showroom

Living neoclasic caracterizat prin piese cu forme curbe, finisaje de lux, unde culorile diafane de bleu deschis si crem sidef creeaza o atmosfera romantica. Conceptul Prêt-à-Porter de design interior propus de designerii Noblesse Group este ideal atat pentru case cat si pentru apartamente.


 Birou Concept @ Noblesse Group Showroom

Acest birou contemporan este caracterizat prin culori masculine si mobila italieneasca de esenta tare. Conceptul de design interior propus de designerii Noblesse Group este ideal atat pentru case cat si pentru apartamente.


 Despre design interior și conceptul de amenajare prêt-à-porter by Noblesse Group.

Designerul de interior Ana Maria Calina, Project Manager Noblesse Group ne vorbeste despre trenduri in design interior si amenajari prêt-à-porter.

Poltrona Frau, un brand cu istorie si poveste. Colectii disponibile in Noblesse Group Showroom.


Design by Fendi Casa


 Ana Cebotari & MundiColour – Por Una Cabeza

Am avut placerea sa gazduim filmarea videoclipului pentru o piesa minunata. Descopera farmecul Anei in compania bandului Mundi Color. Showroom-ul Noblesse Group este gazduit in interiorul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric restaurata de catre echipa de arhitecti Noblesse. Toate produsele folosite in procesul complicat de restaurare fac parte din portofoliul de furnizori Noblesse Group.

Ruby feat. What’s Up – Nu pune la suflet (Official Video). Videoclip filmat in showroomul Noblesse Group, gazduit de Palatul Noblesse.

Share on