fbpx

Noblesse Group, desemnat The Best Luxury Interior Design Studio in Romania in 2020

premiu cel mai bun studio design Romania

Premiul “The Best Luxury Interior Design Studio in Romania”, in  2020, acordat de catre Luxury Lifestyle Awards, New York a fost castigat de Noblesse Group.

Premiile Luxury Lifestyle Awards 2020 au inclus o selectie de 30 de brand-uri, 10 pe lista scurta si doua in topul finalistilor. Au fost evaluate peste 10.000 de produse si servicii din 400 de categorii. Printre criteriile de selectie se numara valori precum unicitatea, reputatia, credibilitatea, dar si experienta si standardele in domeniul luxury, personalizarea produselor si serviciilor, performanta si recomandarile specialistilor in design.

Tarile incluse pentru aceasta evaluare au fost in numar de 60, fiind selectate din toata lumea. Luxury Lifestyle Awards reprezinta una dintre cele mai recunoscute si respectate branduri la nivel mondial, in ceea ce priveste excelenta in distinctiile pentru design. Premiile celebreaza lumea variata si luxoasa a design-ului, inspiratia, viziunea si inovatia in design interior.

Documentarea in ceea ce priveste brandurile alese s-a realizat cu ajutorul mai multor surse: baze de date online, informatii despre piata de design si despe companiile din aceasta industrie, mass-media, platforme sociale, bloguri, rapoarte ale cercetarilor de piata, experti in industrie si asociatii de tranzactionare.

Incepand cu 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare in viata clientilor lor, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecti si designeri ofera servicii la cele mai inalte standarde, recunoascute atat pe piata autohtona cat si pe cea internationala.

Membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experienta vasta si un portofoliu generos cu proiecte diverse, in care se regasesc restaurari ale cladirilor de patrimoniu, amenajari interioare hoteluri, restaurante, spatii publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate si nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior de-a lungul anilor, cele mai recente fiind:  “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie, urmat de “Best for Horeca Architecture, 2020” , in cadrul Designer Awards, concurs organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie si nominalizarea pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de catre The Design Society.

 

 

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Share on