fbpx

Pasiune, creativitate si filosofia unui stil de viata exclusivist

Noile colectii Noblesse Group sunt sinonimul inovatiei imbinata cu luxul subtil al pieselor de mobilier disponibile intr-o diversitate de finisaje.

Cei mai mari artizani italieni au lucrat cu maiestrie obiecte unice, diferentiate  prin detalii de design si prin folosirea unor textile de calitate impecabila. Colectiile pentru living, dining sau dormitor sunt o expresie a artei specialistilor care au finisat aceste obiecte aproape de perfectiune.

Indigo (Copy)

Specializati in proiecte rezidentiale, HoReCa, office si comerciale, consultantii nostri sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui proprietar in parte.

Showroom-ul unde puteti vizita cele mai frumoase colectii de mobilier, decoratiuni, textile, placari si sanitare, dar si piese semnate de designeri renumiti este gazduit in interiorul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric restaurata si amenajata integral de catre echipa noastra.

pat Royale

 [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Pat Royale

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]Fotoliu-bridge-stil-contemporan[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]Selva_Kenton_Living_Masuta_Piccadilly_3089[/bs_col]
[/bs_row]

Fotoliu Bridge & Masuta Kenton [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-circle-arrow-right”]

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]Emipre_Dining_Biblioteca_8088[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]Kenton_Living_Bufet[/bs_col]
[/bs_row]

Biblioteca & bufet Kenton [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-circle-arrow-right”]

Venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai noi piese prezentate in acest an la Salone del Mobile Milano. Canapeaua Chrysler, disponibila in finisaj textil sau piele este ideala pentru a te bucura acasa de confort, dar si pentru a crea acel feeling primitor si o estetica functionala in livingul tau.

canapea-stil-contemporan-chrysler

[bs_row class=”row”]
[bs_col class=”col-sm-6″]Pouff_Chrysler[/bs_col]
[bs_col class=”col-sm-6″]Matrix[/bs_col]
[/bs_row]

Pentru iubitorii de interioare contemporane colectia Kenton prezinta piese create pentru orice spatiu, fie ca vorbim despre un apartament, o casa sau un loft șic. Mixul intre finisaje pretioase precum catifeaua sau pielea si elemente metalice, insertii de marmura sau sticla, toate contribuie la crearea unei amenajari unice. Piese disponibile in Romania prin Noblesse Interiors.

Article by Ana Maria Calina, Writter & Correspondent

Share on