fbpx

Amenajare Apartament 3 Camere – Reflexions

amenajare apartaent 3 camere

In cele de mai jos iti prezentam un proiect de amenajare apartament 3 camere situat in Bucuresti care este realizat pe stil modern.

AMENAJARE APARTAMENT 3 CAMERE – BUCURESTI IN STIL MODERN

Echipa de designeri Noblesse Group isi doreste ca fiecare proiect de design interior apartament pe care il creaza sa reflecte intocmai personalitatea proprietarului, din acest motiv au realizat o amenajare de apartament 3 camere in stil modern.

DESIGN BAIE :

Culoarea care predonmina in baie este bleumarin, oferindu-i o nota masculina spatiului. Atat ceramica cat si sanitarele care sunt utilizate in acest proiect de design interior in stil modern fac parte din gama de produse Noblesse Group. Poti alege pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa  din cele mai frumoase colectii de finisaje, obiecte sanitare, mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

AMENAJARE LIVING

Spatiul din living este open space si echipa Noblesse Group a utilizat tonuri pamantii dar si decoratiuni aurii care au menirea sa ii confere incaperii un aer luxury. In plus tavanul este realizat cu ajutorul unor benzi luminoase  care ajuta sa se creeze o ambienta calda si intima.

DESIGN DORMITOR :

Dormitorul este privit ca un spatiu intim, in culori de maro in care accentul este pus in capatul de pat. Peretele se face remacat instant deoarece este amenajat cu accesorii lucrate cu minutiozitate din catifea si lemn.

Ambianta intima mai este data si de benzile luminoase care sunt montate pe tavan. In plus s-au creat doua spatii destinate dressingurilor, optimizandu-se astfel spatiile de depozitare.

AMENAJARE APARTAMENT

Cuierele din hol au o dubla functionalitate. Oglinda prezenta are rolul de a mari spatiul, aceasta fiind un element absolut necesar de reflectie. Designerii de interior au folosit corpuri de iluminat moderne atat in hol cat si in living care confera unitatea intregului spatiu.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

amenajare apartament 3 camere

 

Design interior in stil modern – confort si creativitate 

 

Proiect apartament design interior in stil modern
design apartament bucuresti

 

Recompartimentarea spatiilor interioare – mereu o solutie

Bucataria si diningul au un spatiu comun dar atmosfera este una primitoare si asta datorita nuantelor de crem prezente in fronturile bucatariei si a culorilor pastelate de bleu.

 

Proiect apartament design interior

 

Design interior dormitor

Patul cu tablie inalta din dormitor este piesa statement a incaperii, aceasta reprezentand accentul de culoare care confera personalitate spatiului.

 

design apartament

 

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.”

April G.

design apartament

 

 

amenajare apartament
amenajare apartament
amenajari apartamente

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

design baie
design baie

Share on