Amenajare Apartament 3 Camere – Reflexions

In cele de mai jos iti prezentam un proiect de amenajare apartament 3 camere situat in Bucuresti care este realizat pe stil modern.

AMENAJARE APARTAMENT 3 CAMERE – BUCURESTI IN STIL MODERN

Echipa de designeri Noblesse Group isi doreste ca fiecare proiect de design interior apartament pe care il creaza sa reflecte intocmai personalitatea proprietarului, din acest motiv au realizat o amenajare de apartament 3 camere in stil modern.

DESIGN BAIE :

Culoarea care predonmina in baie este bleumarin, oferindu-i o nota masculina spatiului. Atat ceramica cat si sanitarele care sunt utilizate in acest proiect de design interior in stil modern fac parte din gama de produse Noblesse Group. Poti alege pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa  din cele mai frumoase colectii de finisaje, obiecte sanitare, mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

AMENAJARE LIVING

Spatiul din living este open space si echipa Noblesse Group a utilizat tonuri pamantii dar si decoratiuni aurii care au menirea sa ii confere incaperii un aer luxury. In plus tavanul este realizat cu ajutorul unor benzi luminoase  care ajuta sa se creeze o ambienta calda si intima.

DESIGN DORMITOR :

Dormitorul este privit ca un spatiu intim, in culori de maro in care accentul este pus in capatul de pat. Peretele se face remacat instant deoarece este amenajat cu accesorii lucrate cu minutiozitate din catifea si lemn.

Ambianta intima mai este data si de benzile luminoase care sunt montate pe tavan. In plus s-au creat doua spatii destinate dressingurilor, optimizandu-se astfel spatiile de depozitare.

AMENAJARE APARTAMENT

Cuierele din hol au o dubla functionalitate. Oglinda prezenta are rolul de a mari spatiul, aceasta fiind un element absolut necesar de reflectie. Designerii de interior au folosit corpuri de iluminat moderne atat in hol cat si in living care confera unitatea intregului spatiu.

Noblesse Adds Value For The Good Life .

Design interior in stil modern – confort si creativitate 

RECOMPARTIMENTAREA SPATIILOR INTERIOARE – MEREU O SOLUTIE

Bucataria si diningul au un spatiu comun dar atmosfera este una primitoare si asta datorita nuantelor de crem prezente in fronturile bucatariei si a culorilor pastelate de bleu.

DESIGN INTERIOR DORMITOR

Patul cu tablie inalta din dormitor este piesa statement a incaperii, aceasta reprezentand accentul de culoare care confera personalitate spatiului.

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.”

April G.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest