fbpx

Amenajare apartament Luxuria Residence Bucuresti

amenajare interioara apartament modern Luxuria Residence Bucuresti

Suntem incantati sa va prezentam un proiect realizat de echipa Noblessse, in colaboare cu Luxuria Residence. Amenajare apartament Luxuria – un concept de design modern, ce constituie prezentarea unui apartament rezidential. Acesta are o suprafata totala de 117 m2, iar spatiile amenajate sunt: zona de la intrare, livingul, diningul, bucataria si dormitoarele.

Suntem incantati sa va prezentam un proiect realizat de echipa Noblessse, in colaborare cu Luxuria Residence. Amenajare apartament Luxuria – un concept de design modern, ce constituie prezentarea unui apartament rezidential. Acesta are o suprafata totala de 120 m2, iar spatiile amenajate sunt: zona de la intrare, livingul, diningul, bucataria si dormitoarele.

Design interior modern – mixul dinre confort si eleganta

Stilul este unul modern, avand linii curate si detalii elegante. Dintre colectiile din portofoliul Noblesse ce au fost utilizate pentru acest design interior Luxuria, amintim: Scavolini, Samoa, Tomasella, Calligaris.

Tapetul de la intrare este un detaliu de impact, care te duce cu gandul intr-o lume dinamica, intr-o modernitate actuala. Cele doua fotolii negre completeaza intreg decorul.

Zona de open space integreaza trei spatii – livingul, diningul si bucataria. Culorile deschise pe care le regasim la canapea si la marmura masutelor de cafea, sunt in contrast cu lemnul de nuc din bucatarie, masa de dining si scaunele. Insertiile de bronz ale tapetului din living se imbina armonios cu obiectele de iluminat in nuante de auriu.

Piese versatile si elegante pentru amenajare apartament Luxuria

Prin culorile relaxante si eleganta detaliilor, dormitoarele descriu un spatiu cozy, un loc ideal la sfarsit de zi. Simplitatea si armonia data de culorile complementare  sau de anumite nuante reprezinta introducerea intr-un spatiu modern si in acelasi timp primitor.

Pentru aceasta amenajare apartament Luxuria, echipa noastra de designeri si arhitecti au inclus tablouri din colectiile Noblesse Fusion Arts. Aceste opere de arta sunt realizate de catre artisti romani, intrucat brandul nostru, Fusion Arts le promoveaza creatiile si prin intermediul proiectelor de design. Fie ca vorbim de pictura, sculptura, sau fotografie, fiecare opera inclusa intr-un spatiu, ofera personalitate, dar si un aer diferit, special.

Noblesse Group este partenerul Luxuria Residence, iar impreuna am realizat o frumoasa colaborare pentru aceasta prezentare de design interior apartament.

Echipa Noblesse Group ofera servicii complete de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi amenajari case, amenajari vile, amenajari apartamente, amenajari penthouse-uri sau proiecte de restaurari case.

 

amenajare interioara hol apartament Luxuria Residence
amenajare interioara living apartament Luxuria Residence

 

Good Design Helps us Live and Feel Better!

amenajare interioara living apartament Luxuria Residence Bucuresti

 

Proiectele noastre presupun noi provocari, indrazneala, inovatie si nu in ultimul rand, frumusete si confort.

amenajare interioara bucatarie apartament Luxuria Residence

 

Geometria decoratiunilor si a obiectelor de iluminat ofera spatiului rafinament.

 

Fiecare dintre cele doua dormitoare este decorat cu tablouri create de artisti romani.

Prin parteneriatul cu Luxuria Residence, am realizat o frumoasa colaborare pentru aceasta prezentare de design interior apartament.

Echipa Noblesse Group ofera servicii complete de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi amenajari case, vile, apartamente, penthouse-uri sau proiecte de restaurari case.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on