fbpx

Amenajare casa Brasov – stil eclectic

amenajare casa Brasov

Echipa Noblesse este incantata sa va prezinte un nou proiect de amenajare casa Brasov – stil eclectic, de succes!

Povestea acestui proiect a inceput cu prezentarea dorintelor clientului, care visa de mult timp la o casa cozy, primitoare si cu o atmosfera relaxanta.

Echipa de designeri Noblesse a optat pentru abordarea stilului eclectic, un stil reprezentat de combinarea a mai multe stiluri, prin decoratiuni si piese de mobilier care sunt asezate in armonie pentru a reda cat mai bine frumusetrea spatiului respectiv.

Echipa Noblesse este incantata sa va prezinte un nou proiect de amenajare casa Brasov – stil eclectic, de succes!

Povestea acestui proiect a inceput cu prezentarea dorintelor clientului, care visa de mult timp la o casa cozy, primitoare si cu o atmosfera relaxanta.

Echipa de designeri Noblesse a optat pentru abordarea stilului eclectic, un stil reprezentat de combinarea a mai multe stiluri prin decoratiuni si piese de mobilier care sunt asezate in armonie pentru a reda cat mai bine frumusetrea spatiului respectiv.

Amenajare casa Brasov– living

In paleta cromatica regasim nuante calde de bej, crem si maro accentuate cu pete de culoare albastre si verzi, pe care le gasim in zona de living.

Mobilierul modern si cel classic se completeaza armonios, prin detaliile fine si culorile vesele. De asemenea, tot in living o sa gasim elemente care aduc un plus de eleganta incaperii prin finisajele aurii si de bronz.

Elementul vedeta a incaperii este cu siguranta lustra alcatuita din doua cercuri luminoase, aurii, ce vegheaza deasupra unui covor cu accente moderne.

 

Design interior dormitor matrimonial

Amenajarea interiora a dormitorului s-a facut in aceeasi linie cromatica pe care o regasim si in zona de living, aici pata de culoare este data de rama patului de culoarea verde smarald.
Finisajele deschise maresc vizual spatiul, iar tavanele able dau impresia de inlatime, fiecare camera fiind foarte aerisita.

Desi casa este amenajata in stil eclectic, fiecare incapere este spatioasa, avand o atmosfera calda si relaxanta.

 

Amenajare terasa casa Brasov

Terasa s-a conceput intr-un registru mult mai diafan, mai vesel, mai pe scurt un spatiu cu multa lumina naturala si influente clasice si boho.

Aici peretii au fost vopsiti in nuanta ocru, ce ofera o atmosfera vesela in care a fost integrata zona de dining si o zona de relaxare unde iti poti bea cafeaua dimineata.

Iti stam la dispozitie cu o gama larga de piese de mobilier si corpuri de iluminat, pe care le gasesti in portofoliu nostru din materiale caliative, alaturi de servicii complete de proiectare pentru orice tip de proiect, fie el rezidential sau business.

 

Noblesse adds value for the good life!

amenajare interioara casa brasov
design interior Brasov
amenajare case brasov

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

 

design dormitor Brasov
amenajare dormitor

 

Good design helps us live and feel better!

 

design terasa
amenajare balcon
design balcon

 

“Home is not a place, it’s a feeling”

 

amanajre baie brasov
design baie Brasov

Share on