Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii. Echipa s-a ocupat si de proiectul pentru design exterior, piscina si gradina, acestea urmand a fi prezentate intr-un alt proiect. De la inceput s-a optat  pentru spatii ample, holuri lungi, ferestre largi si inalte. Astfel casa beneficiaza de un foarte bun iluminat. Iar amenajarea s-a putut realiza intr-un mod armonios si aerisit. Sunt prezente 4 dormitoare fiecare cu baia sa, un living spatios tip open space cu o bucatarie ampla. Stilurile variaza de la spatiu la spatiu, atat si paleta de culori insa au un consens: stilul luxury cu accente neoclasice subtile. In intregime, locuinta este mobilata exclusiv cu produse din gamele premium si luxury, toate disponibile prin Noblesse-Interiors.

Design interior living

Pentru amenajarea living-ului s-a urmarit punerea in valoare a amplitudinii spatiului. Peretele cu zona media este placat in marmura, aceasta regasindu-se si in zona cu semineu din dreapta canapelelor. Canapelele sunt piese statement ale celebrului brand Altavilla Mobilierul de sub TV si masutele apartin colectiei Richmond. Finisajele se asorteaza perfect si creaza un cadru luxury, elegant si cozy in acelasi timp. Pe peretii intregului open space, sunt amplasate chenare din profile ipsos cu vopsea decorativa cu reflexii. Aceasta creaza un efect vizual placut indiferent de momentul din zi si cantitatea de lumina patrunsa in spatiu. Corpurile de iluminat atent alese pot fi considerate adevarate bijuterii ce completeaza perfect restul produselor. 

Pardoseala din marmura alba prezinta chenare custom made din marmura neagra marquina, acestea conturand si delimitand spatiile de living, dining, bucatarie si fluxurile de trecere printre acestea. 

Design interior dormitor matrimonial 

Pentru mobilier complementar si scaune s-au folosit produse din colectia Eichholtz. Iluminatul este asigurat prin elemente punctuale tip spot-uri dar si prin lustre suspendate. Deasupra barului se afla un rand de corpuri de iluminat din alama, cu insertie de cristal iar deasupra masutei de cafea se afla doua lustre circulare, ambele din colectia Bossanova.

Design interior baie dormitor matrimonial

Baia in stil luxury aferenta dormitorului matrimonial a fost gandita ca o oaza de liniste si relaxare, fiind dotata cu cada in centrul camerei si sauna. Prezinta doua chiuvete cu spatii depozitare cu sertare, in finisaj textura marmura. Peretii sunt placati in intregime cu marmura. S-a urmarit o paleta cromatica cuprinzand nuante de cream, beige, accente de verde si peretele frontal negru,cu venatura pronuntata. Accesoriile sanitarelor sunt din cupru. 

Pentru un rezultat impecabil, echipa de arhitecti si designeri Studio Insign (membra a Noblesse Group) a realizat planuri mobilare, planuri instalatii, stereotomii pentru pereti, pardoseli si tavane, planuri electrice, astfel rezultatul final este o imagine imaculata si perfect functionala.

Design interior dormitor in stil luxury pentru fata 

Unul din dormitoarele destinate fetelor se contureaza printr-o paleta cromatica de cream-uri, beige-uri, nuante de roz si marsala. Insertii de oglinzi bronze sunt prezente pe doi pereti, creandu-se un efect de „infinity”, unde tapetul cu model floral este pus in valoare. Lustrele din alama cu cristale se asorteaza perfect cu detaliile luxury ale mobilierului Luigi Volpi

Baie in stil luxury cu accente de verde si albastre

Echipa Noblesse Group s-a ocupat, pe langa planuri pozitionare instalatii, hvac si electrice si de alegerea unor placari atractive, sanitare din gama premium si accesorii baie. Baia a capatat o imagine aparte, prin materiale folosite, paleta cromatica, amplasare armonioasa a pieselor in „scena”. Nu este neglijata, insa, nici eficienta utilizarii spatiului. Mobilierul de sub chiuveta si dulapurile sunt realizate in softuri de specialitate are fabricilor italiene, astfel proiectul se implementeaza impecabil. 

Amenajare dormitor in stil luxury cu influente neoclasice

 

Design interior pentru baie dormitor adolescent

In aceasta baie s-a mizat pe culori calde, accente culori inchise, accente luxury toate acestea definite de mobilier premium, sanitare si accesorii baie in stil luxury, tapet cu natura abstractizata, corp de iluminat din alama si sticla. In casa sunt prezente doua bai cu aceasta forma, amplasate in oglinda. 

Design interior dormitor baiat 

Se continua si in acest dormitor spatios o scenografie luxury cu accente neoclasice, date prin profile decorative din ipsos si ancadrament plafon suspendat. O particularitate este tenta de verde deschis data peretilor. Se adauga cate doua oglinzi stanga-dreapta patului pentru un efect vizual inedit. Mobilierul face parte tot din colectia Luigi Volpi, fiind disponibil prin Noblesse Interiors. Finisajele au fost atent alese de catre designerii nostri, incluzand lemn cu efect myrtho, piele matlasata pe lateralele noptierelor si catifea placuta la atingere. 

Toate produsele din imagini se achizitioneaza prin Noblesse Interiors.

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case la cheie, design interior apartamente, amenajari proiecte rezidentiale in orice stil. De asemenea, in portofoliul nostru se regasesc si proiecte de design interior si exterior hoteluri, amenajari restaurante, design interior spatii comerciale, amenajari office-uri si sedii de companie.

 

 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Proiect amenajare fatada – Sibiu

Prima impresie contează, iar fațada unei case este cartea de vizită a proprietății. Prin urmare, proprietarii acestei locuințe au decis să apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat inedit. Proiectul de design exterior in stil neoclasic fost tratat cu multa...

Pin It on Pinterest