Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice, rezultand o amenajare care incanta chiar din momentul in care calci pragul casei. Locuinta este compusa din demisol, parter, etaj si mansarda.

Design interior open space

Amenajarea open space-ului in suprafata de 74 mp este realizata printr-o imbinare armonioasa intre stilurile luxury si neoclasic. Culorile predominante sunt nuante de turquoise, cream-uri, beige-uri, cream spre alb pentru peretii inobilati cu profilatura din ipsos, lemn de abanos lacuit si superbe accente de alama, aurii. Open space-ul ne introduce in specificul intregii locuinte. Elementul de interes este semineul din marmura naturala, ce aduce spatiului o atmosfera cozy si eleganta. Tranzitia intre clasic si luxury face piesele de mobilier atent selectate sa se puna in valoare reciproc. Arhitectii de la Studio Insign (membra a Noblesse Group) au realizat un proiect cap-coada, de la vizita in teren, releveu verificare, plan mobilare, desfasurate pereti pentru acuratete si stereotomii pentru o asezare optima a finisajelor, pana la implementare.

Toate produsele se achizitioneaza prin Noblesse Interiors si sunt realizate de producatorii de top italieni precum Antonelli Moravio, Andrea Fanfani, Altavilla, Volpi Arreda.

design interior casa luxury cu influente neoclasice Pipera

Amenajare interioara birou neoclasic – luxury

Design-ul biroului capata o atmosfera sobra si eleganta. Piesele de mobilier realizate din lemn masiv cu intarsii si efect caneletto-frise. Inflorescentele sculptate in lemn se gasesc in fiecare piesa de mobilier si se incadreaza perfect in scenografia creata prin intermediul tapetului, draperiilor, modului cum cade lumina si jocul creat de profilaturi. Mobilierul fix face parte din colectiile Rondo si Roberto Giovannini. Mobilierul custom pentru biblioteci cu usi frezate face parte din colectia Prestige. Corpurile de iluminat folosite sunt candelabre, aplice si lustre cu abajur din sticla mata, generand astfel, o lumina calda si placuta. Toate produsele se achizitioneaza prin Noblesse Interiors.

Design interior bucatarie neoclasica

In ceea ce priveste amenajarea bucatariei s-a urmarit ideea de spatiu aerisit, luminat, in culori deschise, predominant alb. Accentul de culoare este dat de draperiile asortate cu open-space-ul. Proiectul pentru mobilier de bucatarie a fost realizat in concordanta cu nevoile beneficiarului de catre arhitectii Noblesse Group . Compartimentarea este una eficienta, cuprinde corpuri cu usi pline sau din sticla, joly-uri cu diverse sisteme interne, sertare de mai multe dimensiuni si corp de colt. Electrocasnicele sunt atent alese pentru a pastra o linie eleganta.

Design interior dormitor matrimonial

In ceea ce priveste dormitorul matrimonial sunt pastrate elemente luxury prin corpuri de iluminat, manere, decoratiuni si accesorii si s-a propus accentuarea stilului clasic prin elemente caracteristice precum profile decorative, jocuri de linii curbe cu modele florale in mobilier, rama oglinzii aurie. Patul cu tablie capitonata impreuna cu noptiere, bancheta, toaleta de machiaj si oglinda fac parte din colectia Emporio Volpi. Designul fiecarei piese de mobilier se incadreaza perfect in decorurile diafane concepute de designerii nostri. In completare s-a ales un parchet in nuante calde, si un tavan fals ce pare ca „pluteste”, cu leduri perimetrale.

Design interior dormitor de fata

Dormitorul fiicei a fost amenajat pastrand tematica si eleganta intregii case. Se continua mix-ul de culori pastelate cu accente de culoare prin decoratiuni si accesorii, insertii aurii, imbinare armonioasa intre clasic si luxury. Patul cu tablie tapitata decorativa, set-ul cu noptiere si comoda, bancuta clasica, fac parte din superba colectie Emporio Volpi.

Design interior dormitor oaspeti

Proiectul de amenajare dormitor oaspeti are la baza o paleta cromatica pastelata cu accente de culori calde. Este un spatiu definit prin confort si o primire calda. Toate facilitatile puse la dispozitie creaza o sedere placuta. Camera este dotata cu un dulap spatios, birou, zona de luat cafeaua, noptiere si comoda cu sertare incapatoare, toate punand in valoare elementul central: patul. Candelabrul in stil luxury din alama cu cristale, impreuna cu aplicele se percep ca niste bijuterii ce dau un look finisat.

Toate produsele din imagine se achizitioneaza prin Noblesse Interiors.

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case la cheie, design interior apartamente, amenajari proiecte rezidentiale in orice stil. De asemenea, in portofoliul nostru se regasesc si proiecte de design interior hoteluri, amenajari interioare restaurante, design interior spatii comerciale, amenajari office-uri si sedii de companie.

Asadar, daca te-a atras acest proiect contacteaza-ne pentru o amenajare inedita!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest