Amenajare casa in stil modern luxury – Casa Arad

Suntem entuziasmati sa va prezentam acest proiect special de amenajare casa in stil modern luxury. Clientul nostru si-a dorit un decor diafan, rafinat si in acelasi timp un spatiu cu un touch “luxuriant”. Zonele amenajate de designerii de interior Noblesse se regasesc atat la parter cat si la etaj. Echipa noastra a optat pentru o paleta cromatica ce transmite eleganta in cea mai pura forma – alb, beige si auriu. Candelabrul cu cristale este elementul central al livingului, o piesa statement ce aduce stilul mai aproape de confort. Astfel, tot spatiul este pus in evidenta de acest obiect de iluminat cu totul special.

Amenajare casa in stil modern luxury

Materiale nobile, precum catifeaua si marmura completeaza interioarele, iar impreuna cu candelabrele de cristal cu foita de aur, ofera eleganta. Echipa Noblesse Group a reusit sa redea locuintei o atmosfera relaxanta. Aici confortul intalneste cele mai riguroase standarde ale elegantei in design interior casa in stil modern luxury.

Piesele de mobilier, finisajele, decoratiunile si obiectele de iluminat alese fac parte din portofoliul Noblesse Group. Amintim una dintre colectiile predominante ale acestei amenajari, si anume, Luigi Volpi. Caracterizata prin rafinament si o estetica moderna si cosmopolita, poate pune in valoare orice locuinta. Un design care inspira, care impresioneaza prin materiale, forme si versatilitate. De la texturi, forme si culori, pana la cele mai mici detalii, tot conceptul a fost gandit pentru a fi in concordanta cu nevoile clientului.

Amenajare interioara zona piscina

Acesta zona speciala destinata relaxarii si desprinderii de cotidian, pastreaza aceeasi estetica moderna cu accente si detalii ale stilului luxury. Tapetul ofera eleganta iar obiectele de iluminat aurii echilibreaza decorul. Un spatiu luminos, cu accente moderne, care descriu mai mult decat un loc de relaxare – o oaza a frumusetii si a unui stil de viata cosmopolit.

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior apartamente, design interior case, dar si penthousuri, amenajare interioara proiecte rezidentiale. De la concept, pana la implementare, echipa noastra se dedica cu pasiune si profesionalism, lasandu-si amprenta creativa si inovativa in cadrul fiecarui proiect.

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

Accente si detalii ale stilului modern luxury se regasesc si in bucatarie – un spatiu rafinat, luminos, in care fiecare piesa de mobilier pune in evidenta intreaga estetica.

Baia de la parter include mobilier elegant, cu accente aurii si forme ce trimit cu gandul la stilul art deco.

Pentru unul dintre membrii familiei, echipa noastra a amenajat dormitorul si zona de living ce vine in completarea lui, precum si holul si baia.

Pentru hol s-a utilizat un tapet jungle ce ofera un aer fresh, efervescent si in tendinte.

Pentru hol s-a utilizat un tapet jungle ce ofera un aer fresh, efervescent si in tendinte.

Dormitorul propune o estetica efervescenta, o compozitie de culori ce confera vitalitate, pastrand insa, liniile elegante ale designului interior.

Design interior zona piscina – designerii Noblesse Group au creat in acest spatiu o adevarata oaza de liniste si relaxare, in care frumusetea se imbina cu confortul.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest