fbpx

Amenajare Garsoniera Bucuresti Eclectica

Proiect garsoniera bucuresti design interior in stil eclectic

In cele de mai jos iti prezentam un proiect de amenajare garsoniera realizat intr-un mod exceptional.

AMENAJARE GARSONIERA –  BUCURESTI

Spatiile mici precum o garsoniera reprezinta o provocare si necesita mai multa creativitate si experienta din parte echipelor de designeri de interior. Echipa Noblesse Group a dezvoltat si implementat acest proiect de amenjare interioara dar si multe alte proiecte de design interior case.

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group a creat proiectul 3D pentru amenajarea acestei garsoniere cu o suprafata de 40 de mp, cu o inaltime generoasa  de 3,90 mp iar asta ne-a permis sa amenajam si o subpanta.

Stilul eclectic este o combinatie intre modern si clasic, acest stil s-a dovedit cel mai indicat pentru acest tip de locuinta care a devenit originala si eleganta. Acest renumit stil imbina perfect functionalitatea si confortul.

Echipa Noblesse Group a realizat un proiect deosebit pentru aceasta garsoniera si a creat un etaj in interiorul garsoniei care este special amenajat pentru a fi o zona de odihna. La parter au fost proiectate toate zonele care sunt necesare intr-o locuinta, asa cum ar fi: bucataria, zona de birou, baia si livingul. Poate parea greu de crezut dar in doar 40 de mp au fost create toate aceste spatii iar pe langa asta incaperea nu este aglomerata.

DESIGN INTERIOR GARSONIERA

Designerii de interior Noblesse Group au optimizat la maxim fiecare spatiu deoarece stiu cat de importante sunt spatiile de depozitare in mai multe zone precum: bucatarie sau dormitor. Culorile care sunt utilizate pentru a crea spatii deschise si primitoare sunt cele pastelate.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Proiect garsoniera bucuresti
Proiect garsoniera design interior
amenajare garsoniera

 

Garsoniera in stil eclectic- chic parisian in Bucuresti 

 

amenajare garsoniera bucuresti
amenajare garsoniera
amenajare garsoniera

Designul de interior este despre ce te face fericit ! 

design garsoniera

 

 

“We shape our homes and then our homes shape us.”

W. Churhill

design garsoniera

 

Echipa Noblesse Group realizeaza cu succes proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale asa cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de restaurari de case, proiecte de design interior vile, amenajari apartamente , proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, amenajare interioara apartament modern sau clasic. Fiecare proiect a fost o reala provocare pentru arhitecti si designer nostri de interior.

design baie

Share on