Amenajare Interioara Casa Bucuresti Stil Contemporan

AMENAJARE INTERIOARA CASA BUCURESTI STIL CONTEMPORAN

In cadrul acestui proiect de amenajare interioara casa Bucuresti stil contemporan, ne mandrim cu realizarea unui concept extraordinar marca Noblesse Group.

Proiectul a fost realizat cu minutiozitate in stil contemporan cu accente luxury. Casa care s-a bucurat de indemanarea designerilor nostri este situata pe malul Lacului Tei din Bucuresti. Designerii de interior Noblesse au ales pentru amenajarea acestei case piese de mobilier, dar si decoratiuni de top din portofoliul Noblesse Group. Pentru acest design interior s-au utilizat materiale precum pielea, textilul, piatra naturala dar si elemente de boisserie care reusesc sa imbrace peretii intr-un mod unic.

AMENAJARE INTERIOARA LIVING CASA

Aceasta casa este conceputa cu doua livinguri. Unul este aflat intr-un open-space alaturi de dining in timp ce un altul este aflat intr-un separeu avand o vedere fabuloasa catre lac. Livingul si diningul care formeaza un open-space se bucura de culori complementare. Echipa de designeri de interior au utilizat nuante de albastru, de crem si de galben oferind astfel o atmosfera luminoasa. In living s-a utilizat un mobilier cu modele geometrice, in timp ce in dining s-a ales modele monocrome ca spatiul vizual sa nu fie prea incarcat.

STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Peretii din living au avut parte de un tratament special cu placari din marmura si elemente de boiserie din lemn de exotic. Toate acestea au reusit sa ii pastreze in ton cu mobilierul. Vitrinele se fac remarcate prin elemente de bronz cu motive grecesti. Toate aceste elemente ofera incaperii un aer luxury si reuseste sa imbine perfect mobilierul cu elementele geometrice. Livingul care face parte din open-space are un perete despartitor din marmura care include si un semineu din marmura. In celalalt living designerii au optat pentru o cromatica simpla in nuante de crem si de maro. Aceasta cromatica o vom regasi si in piesele de mobilier, in decoratiuni dar si in covorul de marmura.

Aceasta amenajare interioara casa Bucuresti in stil contemporan se bucura in totalitate de elementele specifice acestui stil.

DESIGN INTERIOR DINING  STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Peretii diningului sunt atent imbracati in fototapet in stil jungle si reusesc sa dea perspectiva acestei zone. Atat in living cat si in dining, designerii de interior Noblesse au ales un covor din marmura. Covorul este in nuante emperador dark si emperador light, care se afla in concordanta cu peretii si cu mobilierul. In ambele spatii s-au utilizat decoratiuni de culoare aurie, argintie si alba care aduc un touch luxury acestei amenajari.

AMENAJAREA DE DORMITOR IN STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY .

Accente de elemente pretioase, precum auriul dau fiecarui spatiu un aer sofisticat .

Proiectul de bucatarie este in ton cu restul amenajarii.

Casa are in componenta sa mai multe grupuri sanitare, realizate in nuante de crem, maro , albastru  fiind in ton cu restul amenajarii.

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

Atat in hol cat si pe casa scarii echipa Noblesse a ales un covor din marmura de-a dreptul spectaculos in tonuri de crem si alb. Putem spune ca scara este o adevarata opera de arta fiind realizata din tabla traforata cu un model art deco.

Produsele care au fost folosite in acest proiect de design interior in stil contemporan cu accente luxury fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Realizam proiecte de design interior casa in Bucuresti, dar si in alte orase din tara si in strainatate, proiectele noastre de design interior fiind apreciate international .Vezi premiile obtinute aici .

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest