Amenajare Interioara Casa Bucuresti Stil Contemporan

AMENAJARE INTERIOARA CASA BUCURESTI STIL CONTEMPORAN

In cadrul acestui proiect de amenajare interioara casa Bucuresti stil contemporan, ne mandrim cu realizarea unui concept extraordinar marca Noblesse Group.

Proiectul a fost realizat cu minutiozitate in stil contemporan cu accente luxury. Casa care s-a bucurat de indemanarea designerilor nostri este situata pe malul Lacului Tei din Bucuresti. Designerii de interior Noblesse au ales pentru amenajarea acestei case piese de mobilier, dar si decoratiuni de top din portofoliul Noblesse Group. Pentru acest design interior s-au utilizat materiale precum pielea, textilul, piatra naturala dar si elemente de boisserie care reusesc sa imbrace peretii intr-un mod unic.

AMENAJARE INTERIOARA LIVING CASA

Aceasta casa este conceputa cu doua livinguri. Unul este aflat intr-un open-space alaturi de dining in timp ce un altul este aflat intr-un separeu avand o vedere fabuloasa catre lac. Livingul si diningul care formeaza un open-space se bucura de culori complementare. Echipa de designeri de interior au utilizat nuante de albastru, de crem si de galben oferind astfel o atmosfera luminoasa. In living s-a utilizat un mobilier cu modele geometrice, in timp ce in dining s-a ales modele monocrome ca spatiul vizual sa nu fie prea incarcat.

STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Peretii din living au avut parte de un tratament special cu placari din marmura si elemente de boiserie din lemn de exotic. Toate acestea au reusit sa ii pastreze in ton cu mobilierul. Vitrinele se fac remarcate prin elemente de bronz cu motive grecesti. Toate aceste elemente ofera incaperii un aer luxury si reuseste sa imbine perfect mobilierul cu elementele geometrice. Livingul care face parte din open-space are un perete despartitor din marmura care include si un semineu din marmura. In celalalt living designerii au optat pentru o cromatica simpla in nuante de crem si de maro. Aceasta cromatica o vom regasi si in piesele de mobilier, in decoratiuni dar si in covorul de marmura.

Aceasta amenajare interioara casa Bucuresti in stil contemporan se bucura in totalitate de elementele specifice acestui stil.

DESIGN INTERIOR DINING  STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Peretii diningului sunt atent imbracati in fototapet in stil jungle si reusesc sa dea perspectiva acestei zone. Atat in living cat si in dining, designerii de interior Noblesse au ales un covor din marmura. Covorul este in nuante emperador dark si emperador light, care se afla in concordanta cu peretii si cu mobilierul. In ambele spatii s-au utilizat decoratiuni de culoare aurie, argintie si alba care aduc un touch luxury acestei amenajari.

AMENAJAREA DE DORMITOR IN STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY .

Accente de elemente pretioase, precum auriul dau fiecarui spatiu un aer sofisticat .

Proiectul de bucatarie este in ton cu restul amenajarii.

Casa are in componenta sa mai multe grupuri sanitare, realizate in nuante de crem, maro , albastru  fiind in ton cu restul amenajarii.

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

Atat in hol cat si pe casa scarii echipa Noblesse a ales un covor din marmura de-a dreptul spectaculos in tonuri de crem si alb. Putem spune ca scara este o adevarata opera de arta fiind realizata din tabla traforata cu un model art deco.

Produsele care au fost folosite in acest proiect de design interior in stil contemporan cu accente luxury fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Realizam proiecte de design interior casa in Bucuresti, dar si in alte orase din tara si in strainatate, proiectele noastre de design interior fiind apreciate international .Vezi premiile obtinute aici .

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest