fbpx

Amenajare restaurant in stil eclectic

Design interior restaurant

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group a realizat inca un proiect de amenajare restaurant in stil eclectic. De aceasta data, tema conceptului este inspirata din natura, vegetatia reprezentand un laitmotiv al acestui design interior restaurant. Paleta cromatica este una speciala, chiar indrazneata, principalele culori fiind mov si verde. Regasim si nuante naturale, griuri si accente aurii, acestea din urma fiind prezente la corpurile de iluminat. Astfel, se creeaza o atmosfera eleganta, cu personalitate. In ceea ce priveste mobilierul, specialistii nostri au optat pentru un mix de piese elegante , dar si retro. Materialele utilizate incluzand finisajele, piesele de mobilier, decoratiunile, elementele pentru bucatarie si obiectele de iluminat sunt selectate de profesionistii Noblesse din portofoliul Noblesse Interiors.

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group a realizat inca un proiect de amenajare restaurant in stil eclectic. De aceasta data, tema conceptului este inspirata din natura, vegetatia reprezentand un laitmotiv al acestui design interior restaurant. Paleta cromatica este una speciala, chiar indrazneata, principalele culori fiind mov si verde. Regasim si nuante naturale, griuri si accente aurii, acestea din urma fiind prezente la corpurile de iluminat. Astfel, se creeaza o atmosfera eleganta, cu personalitate. In ceea ce priveste mobilierul, specialistii nostri au optat pentru un mix de piese elegante, dar si retro. Materialele utilizate incluzand finisajele, piesele de mobilier, decoratiunile, elementele pentru bucatarie si obiectele de iluminat sunt selectate de profesionistii Noblesse din portofoliul Noblesse Interiors.

Amenajare restaurant cu open kitchen

Acest restaurant din Focsani dispune de un spatiu amplu, intr-o terasa cu acoperis retractabil, pe structura metalica. Inchiderea este din sticla, iar elementele decorative din lemn, ce impreuna creeaza o atmosfera confortabila si eleganta. Conceptul de open kitchen integrat in aceasta amenajare restaurant, ofera posibilitatea bucatarilor sa gateasca in prezenta clientilor. Astfel, pe langa designul elegant si cozy, restaurantul poate oferi si experiente culinare unice. Unul dintre materialele alese pentru perete este ceramica cu tenta exotica. Aceasta se integreaza perfect in decorul efervescent. Regasim diferite zone de relaxare marcate prin culori, prin anumite piese de mobilier sau materiale.

Proiecte design interior Horeca

Noblesse Group realizeaza concepte si ofera servicii complete de amenajari interioare Horeca – design interior restaurante, design interior cafenele, sali de evenimente si nu numai. De asemenea, echipa noastra este specializata in proiecte de design interior hoteluri si orice fel de spatii publice. Proiectele noastre la cheie acopera o gama variata de stiluri si concepte, respectand viziunea fiecarui beneficiar. Portofoliul Noblesse include proiecte de referinta in stil clasic, modern, contemporan sau eclectic si reflecta povestea sau brandingul clientilor nostri.

 

Design interior restaurant
Design interior restaurant
Design interior restaurant
Design interior restaurant

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Design interior restaurant
Design interior restaurant
Design interior restaurant
Design interior restaurant
Design interior restaurant

Share on