fbpx

Amenajare Interioara Sediu Firma Motoutilaje Pentru Agricultura Craiova

Amenajare interioara sediu firma motoutilaje pentru agricultura Craiova

AMENAJARE INTERIOARA SEDIU FIRMA CRAIOVA

Iti prezentam cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara sediul firma Craiova in care echipa Noblesse Group a dat dovada de creativitate fara margini, Acest concept modern de amenajare interioara a unui sediu de firma din Craiova s-a bucurat de toata atentia echipei noastre.  Proiectul a fost inspirat din manualul de identitate pe care acest brand il detinea. S-a mai tinut cont in crearea acestui proiect si de activitatea de baza a firmei. Fiecare spatiul din acest proiect a fost bine gandit si pus in evidenta prin culorile care sunt reprezentative pentru acest brand.

FIRMA CRAIOVA IN STIL MODERN

Amenajare are parte de o eleganta iesita din comun, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales cu multa atentie atat piesele de mobilier cat si elementele decorative. Piesele de mobilier office in stil modern sunt cele care ofera o ambianta aparte intregii amenajari. In plus atat piesele de mobilier cat si finisajele si corpurile de iluminat  fac parte din portofoliul Nobblese Group. Albul care este prezent in intregul proiect de amenajare este culoarea care ofera mai mult spatiu si care ajuta ca atmosfera creata sa fie mai distinsa.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

AMENAJARE CU SUCCES FIRMA CRAIOVA

Echipa noastra de specialisti a facut o fuziune intre conceptul firmei si viziunea moderna care a fost indicata de client. S-au utilizat foarte multe elemente, precum : in zonele foarte aglomerate echipa noastra a optat pentru o sapa alba care a fost evidentiata de tavanul metalic gri antracit dupa care birourile au fost delimitate de sticla pentru a avea un impact vizual mai mare. Contrastul folosit de gri inchis –alb a permis scoaterea in evidenta a culorii firmei, mai exact portocaliu.

AMENAJARE INTERIOARA BIROURI

Mocheta in doua nuante este prezenta in interiorul birourilor care ajuta la crearea unei atmosfere echilibrate cu ajutorul accentelor portocalii. Mocheta este una speciala pentru birouri si este formata din dale care permit o usoara inlocuire.

Tavanele sunt alcatuite din gips carton si biscuti metalici albi, care sunt perforati si au o structura ascunsa. Peretii de sticla sunnt dubli si ajuta la crearea unui izloari mai bune.

Sticla transparenta este cea care ofera senzatia de open-space. Intimitatea este oferite de aceasta sticla pe care se pot sabla post montaj anumite modele.

 

Aproape toate spatiile au parte de suprafete pentru desen si notare care sunt sub forma de white board. Pe peretele biroului directorului general se gasesc toate aceste elemente.

Receptia are in fata o tabla neagra care este ridicata de pe sol si care da senzatia de plutire deoarece etse iluminata pe dedesubt. De un tratament inedit au parte zona de lounge, biroul directorului general si bucataria.

Echipa Noblesse Group creeaza de fiecare data proiecte de design interior pentru sedii de companii care reprezinta o reala provocare. Pentru realizarea oricarui proiect de design interior receptie sau proiect de design interior spatii de birouri, putem sa ne folosim de cele mai calitative piese de mobilier.

Share on