Amenajare Interioara Sediu Firma Motoutilaje Pentru Agricultura Craiova

AMENAJARE INTERIOARA SEDIU FIRMA CRAIOVA

Iti prezentam cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara sediul firma Craiova in care echipa Noblesse Group a dat dovada de creativitate fara margini, Acest concept modern de amenajare interioara a unui sediu de firma din Craiova s-a bucurat de toata atentia echipei noastre.  Proiectul a fost inspirat din manualul de identitate pe care acest brand il detinea. S-a mai tinut cont in crearea acestui proiect si de activitatea de baza a firmei. Fiecare spatiul din acest proiect a fost bine gandit si pus in evidenta prin culorile care sunt reprezentative pentru acest brand.

FIRMA CRAIOVA IN STIL MODERN

Amenajare are parte de o eleganta iesita din comun, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales cu multa atentie atat piesele de mobilier cat si elementele decorative. Piesele de mobilier office in stil modern sunt cele care ofera o ambianta aparte intregii amenajari. In plus atat piesele de mobilier cat si finisajele si corpurile de iluminat  fac parte din portofoliul Nobblese Group. Albul care este prezent in intregul proiect de amenajare este culoarea care ofera mai mult spatiu si care ajuta ca atmosfera creata sa fie mai distinsa.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

AMENAJARE CU SUCCES FIRMA CRAIOVA

Echipa noastra de specialisti a facut o fuziune intre conceptul firmei si viziunea moderna care a fost indicata de client. S-au utilizat foarte multe elemente, precum : in zonele foarte aglomerate echipa noastra a optat pentru o sapa alba care a fost evidentiata de tavanul metalic gri antracit dupa care birourile au fost delimitate de sticla pentru a avea un impact vizual mai mare. Contrastul folosit de gri inchis –alb a permis scoaterea in evidenta a culorii firmei, mai exact portocaliu.

AMENAJARE INTERIOARA BIROURI

Mocheta in doua nuante este prezenta in interiorul birourilor care ajuta la crearea unei atmosfere echilibrate cu ajutorul accentelor portocalii. Mocheta este una speciala pentru birouri si este formata din dale care permit o usoara inlocuire.

Tavanele sunt alcatuite din gips carton si biscuti metalici albi, care sunt perforati si au o structura ascunsa. Peretii de sticla sunnt dubli si ajuta la crearea unui izloari mai bune.

Sticla transparenta este cea care ofera senzatia de open-space. Intimitatea este oferite de aceasta sticla pe care se pot sabla post montaj anumite modele.

Aproape toate spatiile au parte de suprafete pentru desen si notare care sunt sub forma de white board. Pe peretele biroului directorului general se gasesc toate aceste elemente.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest