fbpx

Amenajare Interioara Sediu Firma Motoutilaje Pentru Agricultura Craiova

Amenajare interioara sediu firma motoutilaje pentru agricultura Craiova

 

Proiect sediu de firma Craiova

Un concept modern de amenajare interioara sediu de firma din Craiova la care designerii de interior Noblesse Group au lucrat cu pasiune. Proiectul a fost inspirat din manualul de identitate vizuala a brandului si de activitatea de baza a firmei. La fiecare spatiu au gandit fluxul si au evidentiat culorile reprezentative ale acestui brand.

 

Amenajare interioara sediu de firma

Designerii Noblesse au incercat o fuziune intre viziunea moderna indicata de client si conceptul firmei. Aceste elemente se transpun in finisajele folosite: in zonele de trafic greu au ales o sapa epoxidica alba impreuna cu un tavan metalic gri antracit pentru a putea avea un contrast puternic intre zonele de circulatie si birourile delimitate de sticla. De asemenea, acest contrast gri inchis alb ne permite sa scoatem in evidenta culoarea firmei (portocaliul), ce este folosita ca accent in toate birourile prin mobilier sau logo metalic.

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

 

Amenajare interioara birouri

In interiorul birourilor au optat pentru mocheta in doua nuante (gri deschis si turqouise) care impreuna cu mobilierul cu accente portocalii descriu o atmosfera echilibrata. Mocheta este una speciala pentru birouri, formata din dale pentru o usoara inlocuire a lor in caz de nevoie (patare, deteriorare).

Tavanele sunt o combinatie intre gips carton (doar in sala de conferinte) si biscuiti metalici albi, perforati cu structura ascunsa. Peretii de sticla folositi sunt dubli (foaie dubla de sticla)  pentru o mai buna izolare fonica.

 

Echipa de designeri a ales sticla transparenta total pentru o vizualizare cat mai buna a spatiilor si pentru senzatia de open-space. Aceasta sticla se poate sabla post montaj dupa orice model sau cerinta pentru a conferi intimitate. Acelasi lucru este valabil si pentru signalistica spatiilor – scrisurile si identificarile spatiilor se realizeaza post montaj.

In general toate spatiile dispun de suprafete pentru desen si notare sub forma de white board. Acestea sunt foarte utile in zone ca sala de conferinte sau in birourile unde lucreaza un numar mare de persoane, de aceea sunt plasate in zone vizibile. Sala de conferinte dispune de un ecran de proiectie ce se afla situat pe peretele dinspre biroul directorului general.

 

Receptia este formata dintr-un volum alb ce are in fata o tabla neagra care este ridicata de pe sol si iluminata dedesubt pentru a da senzatia de plutire. Zona de lounge, biroul directorului general si bucataria au avut parte de alt tratament estetic, deoarece reprezinta zone functionale si reprezentative diferite fata de cele prezentate mai sus.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie, cum ar fi proiecte de design interior pentru sedii de companii, proiecte de design interior spatii de birouri, fiecare proiect fiind o reala provocare. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior receptie sau proiect de design interior spatii de birouri, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier si corpuri de iluminat din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on