fbpx

Apartament Savoy Cu 3 Camere In Mamaia In Stil Luxury

Apartament Savoy Cu 3 Camere In Mamaia In Stil Luxury

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 5

 

Apartament cu 3 camere in Mamaia

Astazi ne face placere sa va prezentam unul dintre cele mai frumoase proiecte in stil luxury realizat pentru un apartament cu 3 camere din Mamaia, situat intr-un ansamblu rezidential nou. Conceptul de design interior s-a realizat in urma discutiilor cu clientul si a unei prezentari realizate de echipa de designeri Noblesse Group care a ajutat ambele parti. Acest proiect de apartament cu 3 camere a fost gandit de catre client inca de la inceput pentru segmentul de lux, prin urmare o amenajare in stil luxury a fost cea mai potrivita optiune.

 

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 11

 

Apartament in stil luxury

Aria de zi este compartimentata in regim open-space, existand o comunicare fluida intre living, dining si bucatarie. Apartamentul beneficiaza de 2 dormitoare, 2 bai si spatii de depozitare. Fiind adresat segmentului de lux, designerii nostri au selectat materiale de foarte buna calitate, cum ar fi bronz, lemn masiv si marmura. In living exista o fuziune perfecta intre materiale, texturi si culori care, impreuna, compun un decor pretios si emblematic pentru stilul luxury. Un finisaj elegant este marmura care acopera un perete intreg in zona de living. Bronzul ofera, de asemenea, un aspect pretios incaperii.

 

 

Designerii au optat pentru corpuri de iluminat moderne, spectaculoase, care sa imbogateasca estetica spatiului. De asemenea, au introdus in design opere de arta din portofoliul Noblesse Group.

 

We bring to life the vision of our clients through art!

Noblesse Group

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 1
Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 2

 

Design interior de lux

Livingul se continua cu zona de dining, in apropierea caruia se afla si un mic bar. Pentru bucatarie s-a ales stilul modern, redat in decor prin mobilier elegant, in linii drepte si foarte bine compartimentat. In ceea ce priveste finisajele, echipa de designeri a ales pardoseala din ceramica cu finisaj de marmura si tapet pentru perete. Barul de luat masa din bucatarie a fost finisat cu vopsea decorativa.

 

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 7

 

Apartament 3 camere: amenajare dormitoare

In dormitorul matrimonial designerii de interior Noblesse au mixat panouri decorative cu insertii aurii si tapet care creeaza un decor deosebit de elegant. Piesa centrala a acestei camere este patul in stil retro cu tapiterie din catifea.

 

We add value to any interior with decorative pieces!

Noblesse Group

 

Toate elementele de decor utilizate in acest design interior in stil luxury, precum finisaje, piese de mobilier, accesorii si decoratiuni fac parte din portofoliul Noblesse Group. Pentru a implementa orice tip de proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul nostru.

 

 

In al doilea dormitor regasim aceleasi materiale precum metal, lemn masiv, tapet, catifea, insa decorul capata distinctie prin mixul de culori. Decorul acestui dormitor este deosebit de elegant gratie pieselor decorative cu bun-gust adecvat unui stil de viata exclusivist.

 

Good design fulfill our daily life!

Noblesse Group

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse

 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 9
Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury Noblesse 10

Share on