fbpx

Apartament In Bucuresti: Design Interior In Stil Nordic

Apartament In Bucuresti: Design Interior In Stil Nordic

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse

 

Apartament Bucuresti: design interior in stil nordic

Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a realizat un proiect 3D de design interior pentru un apartament spatios situat in zona Pasajul Marasesti, Bucuresti. Designerii de interior Noblesse au optat pentru stilul nordic, minimalist, care sa reliefeze cat mai precis gustul proprietarilor si care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

Punctul forte al acestui design interior este fluiditatea spatiului, datorita compartimentarii foarte bine gandite a fiecarei incaperi si aranjarii in spatiu a fiecarui element de design. Intreaga amenajare este realizata in jurul finisajelor mate, pentru a-i conferi un plus de eleganta si stil.

 

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 1

 

Living in stil nordic

Livingul este amenajat in stil nordic, minimalist, datorita accentelor de lemn natur ale mobilierului utilizat, iar modelul natural al tapetului completeaza designul, adaugandu-i un rafinament aparte. Amenajarea este adusa la viata si improspatata cu ajutorul accentelor de culoare pe care le regasim in perne si in covor.

 

 

Bucatarie in stil nordic

In bucatarii designerii au optat in continuare pentru un design minimalist, completandu-l cu accente de culoare, precum albastrul pastelat al scaunelor. Suportul usii glisante de sticla care desparte livingul de bucatarie este incastrat in peretele lateral din stanga, astfel incat la deschidere, usile se retrag in interiorul peretelui. Elementul surpriza este reprezentat de tabla de scris, realizata cu ajutorul unei vopsele speciale, conceputa special pentru fiica mica a proprietarilor.

 

 

Atat in baie cat si bucatarie, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru un model de ceramica reliefata mata, care sa confere incaperilor un rafinament aparte.

 

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

 

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 4
proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 17

 

Baia este realizata cu pereti din beton, in stil minimalist, in non culorile alb si negru, designul sau fiind completat de accentele metalice ale accesoriilor.

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 15
proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 13
proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 14

 

In dormitorul matrimonial echipa Noblesse a ales un pat gri din textil acompaniat de o frumoasa tablie din lemn cu paneluri capitonate, realizata in tonuri neutre. De asemenea, a incorporat leduri in jurul tetierei pentru a crea o atmosfera intima si placuta.

 

 “The essence of interior design will always be about people and how they live.”

 

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 7

 

Corpurile de iluminat suspendate de la Flos creeaza, de asemenea, o atmosfera primitoare si inlocuiesc clasicele veioze, economisind spatiul de pe noptiera. Acestea au rolul si de a crea senzatia de alungire a incaperii.

 

proiect apartament elegant nordic style bucuresti design interior in stil nordic Noblesse 5

 

Produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil nordic fac parte din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on