fbpx

Design Interior Bistro Bucuresti-Bistro Qreator

Design Interior Bistro Bucuresti-Bistro Qreator Noblesse Group

PROIECT DE DESIGN INTERIOR BISTRO

Va prezentam proiectul de design interior bistro Bucuresti propus de designerii de interior Noblesse Group care este menit sa reflecte activitatile gazduite in locatia Vila Oromolu din Bucuresti. Este situata in Piata Victoriei si poarta denumirea de Qreator apartinand companiei Philip Morris. In scurt timp aceasta locatie s-a facut remarcata fiind un loc dedicat evenimentelor si hub pentru industriile creative. Implicarea echipei noastre de designeri si arhitecti a fost una totala, pornind de la dezvoltare concept 3D si pana la implementare cu produse din portofoliul nostru.

Designul interior al acestui spatiu este bazat pe o simbioza armonioasa intre tehnologie si natura, astfel realizandu-se un spatiu mai prietenos, mai confortabil si mai creativ.

Designul contemporan este prezent prin forme si prin structuri dinamice, organice. Acesta are ca scop crearea unei experiente cu totul inedite deoarece invita clientii sa descopere, sa atinga si sa exploreze un nou univers. Natura este cea care strapunge formele, suprafetele si texturile care definesc un spatiu mic si dinamic.

CONCEPT DE AMENAJARE BISTRO

Amenajarea bistro reprezinta un spatiu unic, in care natura invaluie elementele de mobilier si amplifica intensitatea senzatiilor.

Barul a fost special creat de echipa Noblesse Group si este o piesa de statement deoarece imbina diferite materiale si tehnologii moderne. Acesta este compus dintr-o tejghea organica din corian si rifraje din lemn.

Peretele din spatele barului a fost finisat cu o vopsea decorativa, speciala pentru a se crea un spatiu versatil si jucaus. Vopseaua decorativa de pe acest perete ofera posibilitatea de a fi folosita ca si tabla de scris.

Corpurile de iluminat care sunt situate deasupra barului fac parte din colectia Rituals care a fost creata de designerii Ludovica si Roberto Palomba. In plus acestea sunt inspirate de lampile traditionale orientale, realizate din sticla cu ajutorul unei tehnici artizanale.

SERVICII DE DESIGN INTERIOR LA CHEIE

Designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru a realiza o amenajare de la zero customizata, in care se va respecta pana la cel mai mic detaliu identitatea brandului tau. Suntem premiati anual pentru portofoliul nostru de proiecte de design interior baruri, design interior bistro-uri , design interior restaurante sau hoteluri.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

Interior design is about well-being!

Noblesse Group

Design Interior Bistro Bucuresti

 

 

 

Design Interior Qreator
scara Design Interior Qreator

Share on