Camera De Hotel In Stil Modern-Contemporan Cu Accente Luxury

CAMERA DE HOTEL REALIZATA IN STIL MODERN

Dorim sa iti prezentam in acest articol un proiect pe care l-am realizat cu foarte mult interes. Echipa noastra a pus foarte multa pasiune in decorul acestei camere de hotel care a avut parte de toata atentia noastra. Conceptul acestui proiect de amenajare a fost propus de designerii nostri pentru Golden Lake. Hotelul este renumit deoarece ofera servicii complexe. Acesta este dotat cu un centru medical pentru tratamentele balneo care sunt realizate intr-un mod profesional, cabinet medical, o piscina cu apa sarata, sali de evenimente, sali de conferinta, autoservire dar si un restaurant a la carte.

Pentru aceasta camera de hotel, echipa noastra de designeri a propus un stil perfect, mai exact cel modern-contemporan cu accente luxury. Cu ajutorul lui spatiul are parte de un plus de pretiozitate.

Designerii de interior Noblesse Group au dorit sa realizeze un design aparte si din acest motiv au avut de ales dintr-un portofoliu de produse de mobilier dar si finisaje care sunt specifice segmentului horeca.

 DESIGN CU ACCENTE LUXURY

Echipa noastra s-a ocupat in totalitate de aceasta camera de hotel in stil modern. Atmosfera creata este calda si are accente luxury. In plus piesele de mobilier cu totul aparte nu fac decat sa contureze si mai mult aceasta imagine.

Mai multe proiecte create de echipa Noblesse Group poti urmari aici. Prin colaborarea cu noi vei reusi sa ai parte de cele mai interesante proiecte de amenajare.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

STIL MODERN, ACCENTE LUXURY

Toate piesele de decor sunt elemente specificie brandului dar si finisajele se fac remarcate deoarece au fost alese cu multa atentie. Din acest motiv spatiul a avut parte de o ambianta calda si naturala iar asta in mare parte datorita peretului care este placat cu lemn si care este dotat cu insertii metalice din bronz. Combinatia unica din lemn-metal auriu se regaseste in foarte multe zone ale hotelului.

MIX DE MATERIALE

Camera de hotel are un concept de design care se axeaza pe mixarea a trei materiale, si anume lemn, piele si nu in ultimul rand catifea. Tot in acest decor vom mai regasi si un panou decorativ dar si piese de mobilier din lemn sau draperii din catifea verde smarald. Corpurile de mobilier se fac instant remarcate deoarece au un finisaj de bronz.

FINISAJE ATIPICE

Intreaga incapere are o personalitate unica si asta din cauza finisajelor atipice. Culorile extravagante care sunt prezente in aceasta camera sunt prezente in scaunul marshala sau in masuta fucsia. Principalul obiectiv pe care echipa noastra l-a avut a fost acela de a crea o atmosfera placuta si primitoare. Starea de relaxare prezenta in aceasta camera a ajutat la crearea unei experiente unice.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest