fbpx

Camera De Hotel In Stil Modern-Contemporan Cu Accente Luxury

Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 1

Decorul acestei camere de hotel creat de echipa Noblesse Group se aliniaza conceptului general de amenajare propus de designerii nostri pentru Golden Lake, hotel ce gazduieste un centru medical pentru tratamente balneo si care are in dotare cabinete medicale, o piscina cu apa sarata, sali de evenimente si conferinte, restaurant a la carte si autoservire. Designerii de interior Noblesse au propus pentru aceste camere de hotel stilul modern-contemporan cu accente luxury.

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 3
Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 5
Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 6
Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 7

 

Stil modern, accente luxury

Finisajele si toate piesele de decor au fost alese cu atentie pentru a integra in desigul spatiului elemente specificie brandului, un detaliu din ce in ce mai important pentru clientii nostri. Peretele placat cu lemn prezinta insertii metalice din bronz care contribuie la crearea unui ambient pe cat de cald si natural, pe atat de elegant si pretios. Aceasta combinatie lemn-metal auriu se regaseste si in zone ale hotelului, cum ar fi receptia.

 

We bring to life the vision of our clients!

Noblesse Group

 

Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 2

 

Mix de materiale

Conceptul de design pentru aceasta camera de hotel se axeaza pe mixarea a trei materiale: lemn, piele si catifea. De exemplu, regasim in decor un panou decorativ si piese de mobilier din lemn, draperii din catifea verde smarald, corpuri de iluminat cu finisaj bronz.

Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 8

 

Finisaje atipice

Camera dobandeste personalitate prin finisaje atipice pentru astfel de spatii cum ar fi ciment, si culori extravagante, cum ar fi scaunul marshala sau masuta fucsia. Obiectivul specialistilor nostri a fost sa obtina o atmosfera primitoare si calduroasa, care sa induca o stare de relaxare, dar care sa creeze si o experienta de cazare practica si confortabila.

Proiect Nobless camera de hotel in stil modern contemporan cu accente luxury 10

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie pentru segmentul HoReCa fiecare proiect fiind o reala provocare, indiferent de stilul abordat.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on