Camera De Hotel In Stil Modern-Contemporan Cu Accente Luxury

CAMERA DE HOTEL REALIZATA IN STIL MODERN

Dorim sa iti prezentam in acest articol un proiect pe care l-am realizat cu foarte mult interes. Echipa noastra a pus foarte multa pasiune in decorul acestei camere de hotel care a avut parte de toata atentia noastra. Conceptul acestui proiect de amenajare a fost propus de designerii nostri pentru Golden Lake. Hotelul este renumit deoarece ofera servicii complexe. Acesta este dotat cu un centru medical pentru tratamentele balneo care sunt realizate intr-un mod profesional, cabinet medical, o piscina cu apa sarata, sali de evenimente, sali de conferinta, autoservire dar si un restaurant a la carte.

Pentru aceasta camera de hotel, echipa noastra de designeri a propus un stil perfect, mai exact cel modern-contemporan cu accente luxury. Cu ajutorul lui spatiul are parte de un plus de pretiozitate.

Designerii de interior Noblesse Group au dorit sa realizeze un design aparte si din acest motiv au avut de ales dintr-un portofoliu de produse de mobilier dar si finisaje care sunt specifice segmentului horeca.

 DESIGN CU ACCENTE LUXURY

Echipa noastra s-a ocupat in totalitate de aceasta camera de hotel in stil modern. Atmosfera creata este calda si are accente luxury. In plus piesele de mobilier cu totul aparte nu fac decat sa contureze si mai mult aceasta imagine.

Mai multe proiecte create de echipa Noblesse Group poti urmari aici. Prin colaborarea cu noi vei reusi sa ai parte de cele mai interesante proiecte de amenajare.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

STIL MODERN, ACCENTE LUXURY

Toate piesele de decor sunt elemente specificie brandului dar si finisajele se fac remarcate deoarece au fost alese cu multa atentie. Din acest motiv spatiul a avut parte de o ambianta calda si naturala iar asta in mare parte datorita peretului care este placat cu lemn si care este dotat cu insertii metalice din bronz. Combinatia unica din lemn-metal auriu se regaseste in foarte multe zone ale hotelului.

MIX DE MATERIALE

Camera de hotel are un concept de design care se axeaza pe mixarea a trei materiale, si anume lemn, piele si nu in ultimul rand catifea. Tot in acest decor vom mai regasi si un panou decorativ dar si piese de mobilier din lemn sau draperii din catifea verde smarald. Corpurile de mobilier se fac instant remarcate deoarece au un finisaj de bronz.

FINISAJE ATIPICE

Intreaga incapere are o personalitate unica si asta din cauza finisajelor atipice. Culorile extravagante care sunt prezente in aceasta camera sunt prezente in scaunul marshala sau in masuta fucsia. Principalul obiectiv pe care echipa noastra l-a avut a fost acela de a crea o atmosfera placuta si primitoare. Starea de relaxare prezenta in aceasta camera a ajutat la crearea unei experiente unice.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest