fbpx

Camera de hotel, Mamaia: Design Interior In Stil Navy

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy

Proiect camera de hotel Mamaia

Unul dintre proiectele Noblesse Group cu design tematic este o camera a hotelului Bicaz Pirates Resort din Mamaia. Realizata in stil navy, camera ne aduce in centrul unei aventuri cu pirati, mari involburate si nisipuri aurii. Intregul design interior al camerei a fost gandit in raport cu elementele naturale din povestea sa.

Usa camerei este evidentiata prin literele aurii, marcand astfel „camera capitanului”. Inca de la primii pasi, suntem introdusi in spiritul povestii, prin fototapetul cu motiv marin, dar si prin motivul ce aminteste de fereastra unei cabine. Mobilierul in tonuri deschise se imbina cu accentele de un albastru intens, iar atmosfera este completata de lumina calda si imprimeurile cu detalii specifice.

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 6
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 5
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 4
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 3

 

Design interior in stil navy

Ansamblul creat in zona patului reprezinta centrul de interes al camerei. Mobilierul in tonuri deschise ne duce cu gandul la nisipurile aurii de pe plajele insorite, in timp ce asternuturile de un albastru puternic sugereaza marea pe care piratii isi traiesc aventurile.

Piesa centrala in acest design interior in stil navy este timona, plasata strategic alaturi de fototapetul ce ilustreaza cerul luminos, ce inconjoara ”corabia” noastra. In completarea amenajarii, designerii Noblesse Group au ales surse de lumina calda, atat lampile, cat si lustra fiind decorate cu un model de harta vintage.

 

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 7

 

Teme si motive marine

Ferestrele mari sunt evidentiate prin perdele subtiri si draperii in aceeasi nuanta de albastru intens. Opus patului, regasim un ansamblu minimalist ce aminteste de interiorul unei cabine de la bordul corabiei.

Motivul timonei apare si de data aceasta, folosind drept oglinda. Detaliul aflat pe usa comodei ne duce cu gandul la geamurile rotunde, specifice corabiilor. Intreg mobilierul respecta acelasi design interior in stil navy, designerii Noblesse Group optand pentru tonuri deschise, nisipii.

Camera hotelului Bicaz Pirates Resort din Mamaia este un proiect de design interior realizat de specialistii Noblesse Group, utilizand in intregime produse din portofoliu.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 2

 

Echipa de designeri Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie, si anume: proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de baruri si cafenele, fiecare proiect fiind o provocare pentru amenajari interioare clasice sau amenajari interioare moderne.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on