Camera de hotel, Mamaia: Design Interior In Stil Navy

PROIECT CAMERA MAMAIA – DESIGN INTERIOR IN STIL NAVY

Va prezentam in cadrul acestui articol unul dintre cele mai renumite proiecte Noblesse Group care a avut parte de un design interior in stil navy. Mai exact vorbim despre o camera a hotelului Bicaz Pirates Resort din Mamaia.

Amenajarea in stil navy de care are parte aceasta camera de hotel te va transporta direct in centrul unei aventuri pe marea involburata cu pirati dar si cu nisipuri aurii. Designul de interior al acestei camere a fost gandit in asa maniera incat sa aiba elemente naturale cat mai bine integrate.

Vom avea parte de “ camera capitanului” care este evidentiata intr-un mod aparte iar literele aurii sunt prezente pe usa camerei.

In aceasta amenajare mai este prezent si fototapetul marin care are un rol foarte bine stabilit, mai exact acela de a te transporta direct in poveste. Fereasta te va duce cu gandul la o cabina. Pe langa asta piesele de mobilier cu tonuri deschise nu fac decat sa accentueze nuantele de albastru intens. Lumina calda prezenta in aceasta camera nu face decat sa ofere o atmosfera placuta, calda care sa aiba detalii cat mai specifice.

CAMERA DE HOTEL IN CARE REGASIM  MOTIVE MARINE

Atmosfera marina care este creata in acest hotel a avut parte de toata atentia designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. In plus piesele de mobilier care au fost utilizate fac parte din portofoliul nostru.

Persoanele care vor sa aiba parte de o experienta unica vor aprecia in mod sigur acest design de interior.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

DESIGN INTERIOR CU ELEMENTE IN STIL NAVY

Centrul de interes al camerei este realizat in zona patului. Piesele de mobilier care au fost folosite au tonuri deschise iar asta nu face decat sa ne duca automat cu gandul la nisipurile aurii. Pana si asternuturile in culoarea albastra  ne duc cu gandul la mare si la aventurile piratilor.

Piesa centrala din acest design de interior este timona alaturi de care se afla fototapetul care ilustreaza cerul. Lampile sau lustra sunt doua surse de lumina care completeaza acest design cu totul aparte.

TEME SI MOTIVE MARINE

Ferestrele au dimensiuni mari si sunt evidentiate de perdelele subtiri si de draperii. Pe partea opusa a patului se va regasi un ansamblu minimalist care ne duce cu gandul la interiorul unei cabine.

Atat ferestrele cat si perdelele au aceeasi nuanta de albastru intens. Din nou ne vom bucura de timona care este folosita de aceasta data drept oglinda. Piesele de mobilier care au fost utilizate au acelasi design in stil navy.

Proiectul de design camera hotel Bicaz Pirates Resort din Mamaia a fost realizat cu multa pasiune de designerii de interior Noblesse Group. Acestia au utilizat pentru aceasta amenajare doar produse care fac parte din portofoliu Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group realizeaza de fiecare data proiecte de design interior la cheie dar si foarte multe alte: proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de baruri si cafenele.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest