fbpx

Camera de hotel, Mamaia: Design Interior In Stil Navy

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy

PROIECT CAMERA MAMAIA – DESIGN INTERIOR IN STIL NAVY

 

Va prezentam in cadrul acestui articol unul dintre cele mai renumite proiecte Noblesse Group care a avut parte de un design interior in stil navy. Mai exact vorbim despre o camera a hotelului Bicaz Pirates Resort din Mamaia.

Amenajarea in stil navy de care are parte aceasta camera de hotel te va transporta direct in centrul unei aventuri pe marea involburata cu pirati dar si cu nisipuri aurii. Designul de interior al acestei camere a fost gandit in asa maniera incat sa aiba elemente naturale cat mai bine integrate.

Vom avea parte de “ camera capitanului” care este evidentiata intr-un mod aparte iar literele aurii sunt prezente pe usa camerei.

In aceasta amenajare mai este prezent si fototapetul marin care are un rol foarte bine stabilit, mai exact acela de a te transporta direct in poveste. Fereasta te va duce cu gandul la o cabina. Pe langa asta piesele de mobilier cu tonuri deschise nu fac decat sa accentueze nuantele de albastru intens. Lumina calda prezenta in aceasta camera nu face decat sa ofere o atmosfera placuta, calda care sa aiba detalii cat mai specifice.

CAMERA DE HOTEL IN CARE REGASIM  MOTIVE MARINE

Atmosfera marina care este creata in acest hotel a avut parte de toata atentia designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. In plus piesele de mobilier care au fost utilizate fac parte din portofoliul nostru.

Persoanele care vor sa aiba parte de o experienta unica vor aprecia in mod sigur acest design de interior.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 6
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 5
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 4
proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 3

 

DESIGN INTERIOR CU ELEMENTE IN STIL NAVY

Centrul de interes al camerei este realizat in zona patului. Piesele de mobilier care au fost folosite au tonuri deschise iar asta nu face decat sa ne duca automat cu gandul la nisipurile aurii. Pana si asternuturile in culoarea albastra  ne duc cu gandul la mare si la aventurile piratilor.

Piesa centrala din acest design de interior este timona alaturi de care se afla fototapetul care ilustreaza cerul. Lampile sau lustra sunt doua surse de lumina care completeaza acest design cu totul aparte.

 

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 7

TEME SI MOTIVE MARINE

Ferestrele au dimensiuni mari si sunt evidentiate de perdelele subtiri si de draperii. Pe partea opusa a patului se va regasi un ansamblu minimalist care ne duce cu gandul la interiorul unei cabine.

Atat ferestrele cat si perdelele au aceeasi nuanta de albastru intens. Din nou ne vom bucura de timona care este folosita de aceasta data drept oglinda. Piesele de mobilier care au fost utilizate au acelasi design in stil navy.

 

Proiectul de design camera hotel Bicaz Pirates Resort din Mamaia a fost realizat cu multa pasiune de designerii de interior Noblesse Group. Acestia au utilizat pentru aceasta amenajare doar produse care fac parte din portofoliu Noblesse Group.

proiect camera de hotel, mamaia - Noblesse design interior in stil navy 2

Echipa Noblesse Group realizeaza de fiecare data proiecte de design interior la cheie dar si foarte multe alte: proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de baruri si cafenele.

Share on