fbpx

Design Interior Casa de Vacanta Stil Industrial -Balotesti

Casa de vacanta Balotesti – design interior in stil eclectic

 

Design interior casa de vacanta

Unul dintre cele mai interesante proiecte la care echipa Noblesse a lucrat este amenajarea unei case de vacanta din Balotesti, in stil industrial cu accente rustice. Proprietatea generoasa gazduieste casa principala unde locuiesc poprietarii dar si o casa de vacanta, care s-a dorit a fi dotata cu piscina, jacuzzi, sala de sport si o zona de spa, unde beneficiarii se pot relaxa alaturi de prieteni.

Acest proiect face parte dintr-un proiect mai amplu de amenajare casa.

Decorurile au fost alese din mai multe stiluri, aici putem regasi influentele mediteraneene, industriale dar si moderne, fiind un decor ecletic.

Proiectul a fost coordonat si implementat de arhitectul de interior Alessandro Lusito, care a propus beneficiarului doua stiluri diferite de abordare a acestui proiect, unul fiind in stilul mediteranean si altul in stilul rustic-industrial.

Mix de stiluri

Prima propunere se poate cataloga cu usurinta in stilul industrial, care prezinta elemente rustice evidentiate prin mobilierul din lemn masiv, a covorului din piele de animal si a candelabrului decorat cu coarne de cerb.

Scaunele alese din portofoliul Noblesse, din lemn vopsite alb si cu textil gri, prezinta influente mediteranene, care se completeaza cu pardoseala cotto toscano.

Mobilier de bucatarie vintage

In bucucatarie regasim acelasi stil industrial, redat prin corpurile de iluminat si prin caramida aparena care este tipica acestui stil, in care regasim mobilier cu influente vintage, siinf doua stiluri care se completeaza perfect. Vezi aici si alte proiecte de casa de inspiratie!

 

design interior in stil rustic

 

Amenajare bucatarie stil industrial – lemn si metal in armonie 

 

design casa stil rustic vintage

 

 

 “The essence of interior design will always be about people and how they live.”

 

design rustic industrial

 

Mobila din fier forjat

A doua propunere a fost alegerea unui mobilier din fier forjat ce ofera spatiului un decor mai simplicat si aerisit. De asemenea, s-a mers pe nunate mai deschise ale lemnului, mai ales in zona tavanului si a finisajelor mobilierului, iar pentru blatul mesei s-a ales Travertinul Sassi del Piave.

 

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

 

amanajare dining

 

Amenajare jacuzzi

Pentru jacuzzi, echipa Noblesse a decis sa imbrace pardoseala in ceramica care imita paitra naturala, completand cu lemn, pentru a da caldura spatiului si pentru a evidentia zona.

Decorul s-a vrut a fi unul vegetal. Abundenta plantelor te fac sa te simti mai aproape de natura, creand un spatiu relaxant, care este mereu cald si placut indiferent de anotimp.

Bineinteles ca din aceasta zona spa, nu aveam cum sa lipseasca sauna hammam si scaunele de masaj cu functie de incalzire, pentru o relaxare asa cum trebuie

Pentru a completa atmosfera, au fost integrate spoturi de lumina in tavan si pe pereti.

 

amenajare zona spa
amenajare spa casa moderna
Casa de vacanta Balotesti – design interior in stil eclectic

 

Amenajare sala de sport acasa

Beneficiaii si-au dorit foarte mult ca in casa de vancanta sa existe o zona de sport, care sa corespunda stilului lor de viata sanatos, de aceea echipa Noblesse au creat sala de sport perfecta folosind tarket cu desen de piatra naturala, pentru pardoseala, fiind ideala pentru sali de sport, deoarece este rezistent la umezeala.

Iar pentru a creste ambitia si a da o stare de bine, peretii au fost imbracati cu tapet pe care se regasesc mesaje motivationale legate.

amenajare sala de sport

 

 

Speram ca acest articol iti serveste drept sursa de inspiratie. Eechipa Noblesse, acopera intreaga paleta de servicii de design interior: gama completa de produse, design interior proiect creativ si tehnic, asistenta de santier, pentru a putea sa iti creezi spatiul mult visat.

Premiile noastre internationale si numeroasele testimoniale sunt o garantie a unor servicii de design interior de top!

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on