fbpx

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti: Design Interior In Stil Contemporan

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti – Design interior in stil contemporan

DESIGN INTERIOR CASA PRELUNGIREA GHENCEA BUCURESTI DESIGN INTERIOR|

Ne face o deosebita placere sa iti prezentam acest proiect Casa Prelungirea Ghencea Bucuresti Design Interior realizat in stil contemporan. Designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group le face o deosebita placere sa isi surprinda clientii cu proiecte care sa ii incante. Beneficiarii care locuiesc in aceasta casa impresionanta si care este situata in Prelungirea Ghencea au fost incantati de amenajarea interioara propusa de echipa noastra. Este vorba de o amenajare in stil contemporan, unde se regasesc piese clasice reinterpretate alaturi de unele moderne. In aceasta amenajare predomina culori calde de maro si crem care lumineaza spatiile si care induc starea de relaxare. Toate piesele de mobilier si accesoriile care fac parte din acest proiect au fost puse la dispozitie de Noblesse Group si fac parte din gama noastra de produse.

DESIGN STIL CONTEMPORAN

Fiecare proiect este o reala provocare pentru echipa noastra, fie ca facem referire la amenajari clasice, amenajari contemporane sau amenajari moderne. Proiectul a fost atent realizat de designerii si arhitectii de interior Noblesse Group. Prin colaboararea cu noi poti avea parte de proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de design interior case si proiecte de restaurari case.

Echipa Noblesse Group realizeaza cele mai interesante proiecte de design interior in stil contemporan. Aceasta a dat dovada de fiecare data de creativitate in proiectele sale.  Pe piata din Romania suntem considerati brandul de suflet al romanilor pentru case de vis!

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti – Design interior in stil contemporan

 

Design interior in stil contemporan

Proiectul 3D pentru living este realizat din elemente interesante combinate atat din punct de vedere cromatic cat si in ceea ce priveste texturile si patternurile. Designerii de interior Noblesse au realizat proiectul 3D pentru zona de living, dining si bar, urmand sa efectueze proiectarea si pentru celelalte incaperi.

In aceasta amenajare predomina culori calde de maro si crem alaturi de accente de culoare de corai si galben care ofera mai multa viata acestui spatiu generos.

Sunt integrate si lucrari de arta care sa faca din acest spatiu un loc unic si plin de farmec.

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti – Design interior in stil contemporan

 

Detaliile care confera originalitate acestui proiect de amenajare interioara sunt: tratarea peretilor cu ajutorul tapetului, dar si cu ajutorul unor corpuri de mobilier multifunctionale, placarile care imbraca pardoselile si corpurile de iluminat cu un design aparte.

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

Noblesse Group

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti – Design interior in stil contemporan

Toate produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil contemporan fac parte din portofoliul Noblesse Group. Va stam la dispozitie oricand pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament. Putem alege ca de obicei dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Casa Prelungirea Ghencea, Bucuresti – Design interior in stil contemporan

Share on