fbpx

Design Interior Casa Stil Nordic Buzau

Vila in stil minimalist, Buzau – Design interior in stil nordic

Design interior casa in stil nordic

Acest proiect de design interior casa in stil nordic  este o amenajare localizata asa cum arata si numele, in judetul Buzau.

Propunerea designerilor de interior Noblesse Group a venit in completarea cerintelor beneficiarului, urmarind linii minimaliste, de influenta scandinava asa cum si-au dorit beneficiarii. Amenajarile de case in stil nordic propun o atmosfera simpla, neutra cu o paleta coloristica deschisa, bazata pe nuantele naturale ale materialelor folosite. Designul interior are  linii drepte, bine definite bazandu-se pe simplitate , dar in acelasi timp cat mai naturale si atractive .

Gama coloristica vine in completarea lemnului inspirandu-se din nuantele pietrei naturale, cu tonalitati de griuri si culori neutre. Apropierea de natura este un detaliu urmarit adesea in amenajari nordice .

Amenajare interioara casa nordica  – elemente de stil

Lumina naturala este un element important in amenajare interioara nordica . Spatiile vitrate pe suprafete mari  conecteaza interioarele cu exteriorul  pentru a aduce natura in interior .De altfel  materialele folosite sunt in cea mai mare parte naturale precum lemnul , textile naturale , piatra .

Spatiile din interior sunt generoase, aerisite, cu putin mobilier, exact atat cat este necesar, pentru a induce o atmosfera de relaxare si libertate. Piesele de mobilier au un design simplu , curat specifice stilului nordic .Texturile alese pentru mobilier sunt preponderent din lemn si piatra, cu finisaje din materiale naturale pentru amenajari interioare nordice de infuenta scandinava .

La etaj,  sunt amplasate dormitoarele amenajate tot pe stil nordic scandinav .Atmosfera interioara e ghidata de mobilierul in tonuri sobre, dar in relatii joviale cu elementele creative din proximitate cum ar fi instrumente de muzica, elementele creative aplicate pe perete, inducand o stare degajata, relaxata, prietenoasa.

Putem descrie acest proiect de casa nordica drept un proiect reprezentativ pentru o familie tanara care iubeste materialele naturale si simplitatea ca stil de viata conectat cu natura si cu lucrurile primordiale .

Design interior casa stil nordic

 

 

Design interior casa moderna in stil nordic

 

We bring to life the vision of our clients for any kind of interior design project!

Noblesse Group

Design interior vila in stil nordic
design interior nordic

 

 

Acasa este locul cel mai important ! 

Vila in stil minimalist, Buzau – Design interior in stil nordic

 

Corpurile de iluminat fac parte din colectiile moderne din portofoliul Noblesse Group . El completeaza  lumina naturala, punand accent pe spatiile unde se petrec actiunile importante din fiecare zona .

 

Design interior casa minimalista

 

Designul interior din zona de noapte este tratat in aceleasi linii minimaliste si culori neutre ca si in restul locuintei, pastrandu-se stilul designului scandinav cu ferestre mari, care lasa sa patrunda lumina in incapere, indulcind tentele reci de griuri ale peretilor.

Detaliile si liniile drepte ale unui design minimalist au fost redate cu randari foto-realistice de designerii de interior Noblesse Group. Datorita imaginilor detaliate pana la la cel mai mic nivel, beneficiarul a vazut inainte cum se va transforma spatiul interior si va lua fiinta noul design in casa sa.

 

design dormitor nordic

 

Produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil nordic fac parte din portofoliul Noblesse Group. Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare interioara de casa personalizata prin proiect de design interior casa pe stil nordic , design interior scandinavian sau design interior minimalist .Oricare ar fi stilul dorit de amenajare interioara casa , echipa noastra iti sta la dispozitie .

Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca proiectul de casa va fi cel visat !

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

amenajare casa modern scandinava

Share on