fbpx

Design Interior Casa Stil Nordic Buzau

Vila in stil minimalist, Buzau – Design interior in stil nordic

DESIGN INTERIOR CASA IN STIL NORDIC.

 

Va prezentam cu mult drag acest proiect de design interior casa in stil nordic pentru o locuinta situata in Buzau.

Propunerea designerilor nostri a completat perfect dorintele beneficiarului. Amenajarea a urmat niste linii minimaliste cu influenta scandinava. In general amenajarile de case in stil nordic ofera o atmosfera simpla, cu o paleta coloristica deschisa si care este bazata pe nuante naturale. Designul interior are linii drepte care se bazeaza pe simplitate, naturale si atractive.

In ceea ce priveste gama coloristica, lemnul va fi completat de nuantele pietrei naturale cu tonuri de gri si culori neutre. Amenjarile nordice au intotdeauna o apropiere aparte de natura.

AMENAJARE INTERIOARA CASA NORDICA  – ELEMENTE DE STIL

In amenajarile nordice se pune accent pe lumina naturala. Interiorul este conectat cu exteriorul prin spatiile vitrate cu suprafete mari. Materialele cele mai folosite sunt: lemnul, textilele naturale si  piatra.

Interiorul are parte de spatii generoase, cu putin mobilier in care predomina o atmosfera de relaxare si de libertate. Designul simplu al pieselor de mobilier este specific stilului nordic. Texturile alese pentru piesele de mobilier sunt din lemn si piatra. In plus au finisajele din materiale naturale.

Dormitoarele de la etaj se bucura tot de influentele stilului nordic scandinav. Mobilierul in tonuri sobre este completat de elementele creative cum ar fi: instrumente de muzica, elemente creative aplicate pe perete care induc o atmosfera prietenoasa, relaxata.

Acest proiect de casa Nordica s-a dovedit a fi perfect pentru o familie care iubeste materialele naturale si care adora simplitatea.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Design interior casa stil nordic

 

 

Design interior casa moderna in stil nordic

 

Aducem la viata viziunea clientilor nostri in orice proiect de design interior!

Noblesse Group

Design interior vila in stil nordic
design interior nordic

 

 

Acasa este locul cel mai important ! 

Vila in stil minimalist, Buzau – Design interior in stil nordic

 

Corpurile de iluminat care completeaza lumina naturala si care pun mai mult accent pe aceasta amenajare fac parte din colectiile Noblesse Group.

 

Design interior casa minimalista

 

Zona de noapte are parte de un design interior in aceleasi linii minimaliste si culori neutre. Se pastreaza si aici stilul designul scandinav cu ferestre mari care permit luminii si patrunda in locuinta.

Randarile foto-realiste care sunt realizate de designerii de interior Noblesse Group au dezvaluit detaliile si liniile drepte ale acestui design minimalist. In acest mod beneficiarul a vazut inainte cum se va transforma spatiul interior din locuinta sa.

design dormitor nordic

 

Toate produsele care au fost utilizate in acest proiect de design interior in stil nordic fac parte din gama Noblesse Group. Designerii nostri iti stau la dispozitie pentru o amenajare interioara in stil nordic.

Vei avea parte de consiliere specializata in toate etapele procesului de amenjare.

amenajare casa modern scandinava

Share on