fbpx

Centru SPA Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Design Interior In Stil Modern

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern piscina

Pe langa un excelent spatiu de cazare, Hotelul Salis este si un centru SPA dedicat relaxarii. Pentru acest hotel, echipa Noblesse Group a realizat un proiect de design interior in stil modern.

Centrul SPA cuprinde zona de hammam, sala de hidroterapie, sala de relaxare, salon pentru masaj, piscine, sauna uscata, dus Vichy si un cabinet medical unde specialistii recomanda cele mai indicate proceduri pentru fiecare dintre oaspeti.

 

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern hammam
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern relaxare 3
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern relaxare 4

Toate aceste spatii au fost amenajate in asa fel incat sa sporeasca clientilor confortul si senzatia de stare de bine. De exemplu, sala de relaxare are peretii imbracati in sare de Himalaya.

 

Elemente de decor premium

Elementele folosite la decorarea si ambientarea fiecarei zone din cadrul centrului SPA au fost atent selectionate si fac parte din categoria premium si contribuie la sporirea starii de confort si relaxare. Si in aceasta zona designerii au mers pe culori naturale, mai ales pentru ca aici au utilizat piatra naturala si lemn.

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern 1
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern 2

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de baruri si cafenele. Pe langa proiectele pentru segmentul HoReCa, designerii Noblesse creeaza proiecte de design interior personalizate pentru spatii rezidentiale, proiecte pentru office-uri si proiecte pentru spatii comerciale. Designerii si arhitectii nostri transforma viziunea clientilor in amenajari cu personalitate.

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern masaj
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern piscina 2

Share on