fbpx

Centru SPA Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Design Interior In Stil Modern

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern piscina

CENTRU SPA – DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Fiecare proiect realizat de echipa Noblesse Group este tratat cu pasiune si cu implicare. Din acest motiv ne face o deosebita placere sa va prezentat acest proiect de amenajare pentru un centrul SPA care a avut parte de un design interior in stil modern. Acest centru SPA este un spatiu dedicat relaxarii si acesta este motivul pentru care echipa noastra a realizat acest proiect de design interior cu elemente moderne.

Acest centru SPA cuprinde o zona de hammam, sala de hidroterapie, sala de relaxare, salon pentru masaj, piscine, sauna uscata, dus Vichy dar si un cabinet medical acolo unde specialistii nostri vor recomanda cele mai inedite proceduri pentru fiecare oaspete al acestui centru SPA.

PROIECT DE AMENAJARE – CENTRU SPA SALIS

Centrul SPA Salis Hotel & Medical Spa 2 Turda a avut parte de toata atentia designerilor si arhitectilor de interior Noblesse Group. Zonele moderne din acest centru SPA au fost atent amenajare astfel incat toti clientii sa se bucure de zonele special amenajate. Toate piesele de mobilier care au fost integrate in acest poiect de amenajare au ajutat la sporirea confortului si au creat un design modern care sa fie pe placul tuturor clientilor.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern hammam
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern relaxare 3
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern relaxare 4

Toate spatiile care fac parte din acest proiect de amenajare au fost alese astfel incat sa ofere mai multa relaxare si mai mult confort clientilor. Sala de relaxare are peretii imbracati in sare de Himalaya.

 

Elemente de decor premium

Elementele care au fost folosite la decorarea si la amenajarea fiecarei zone din cadrul acestui centru SPA au fost alese cu foarte mare atentie si fac parte din categoria premium. In plus acestea contribuie la sporirea starii de confort si de relaxare. Acest proiect de amenajare a avut parte de culori naturale si s-au utilizat tot mai mult piatra naturala si lemnul.

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern 1
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern 2

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza de fiecare data proiecte de hoteluri, restaurante proiecte de baruri si cafenele. Designerii Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior personalizate pentru spatii rezidentiale. Echipa noastra ii va oferi fiecarui client proiecte de design cu personalitate.

Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern masaj
Proiect centru spa Noblesse salis hotel medical spa turda design interior stil modern piscina 2

Share on