fbpx

Centrul Balneo&Wellness Golden Lake – Concept De Design Interior

concept design centru balneo wellness golden lake

 

Design interior in culori temperate

Un proiect de design interior hotel, asa cum este si cazul de fata, reprezinta o binevenita provocare pentru echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group. Diversitatea serviciilor si facilitatilor pe care o unitate hoteliera le ofera implica tot atatea solutii de amenajare specifice.

Hotelul Golden Lake gazduieste un centru medical pentru tratamente balneo pe baza de namol si apa sarata, avand in dotare cabinete medicale, o piscina cu apa sarata, dar si alte dotari precum o sala de conferinte, sala de evenimente, un restaurant à la carte si o autoservire. Fiecare dintre acestea ridica cerinte particulare, pentru care designerii au cautat cautat raspunsuri atat practice, cat mai ales in acord cu identitatea hotelului in ansamblu.

Concept unitar, dotari practice

A rezultat un concept de design interior unitar, care sa raspunda celor mai inalte asteptari si sa atraga un public cunoscator si exigent. Camera de hotel isi primeste oaspetii cu caldura tonurilor pudrate de crem si grej. Lemnul contureaza o atmosfera cordiala, iar tapiteria din piele insufla intimitate. Confortul este la el acasa. Patul de mari dimensiuni cu tablie inalta si fotoliul generos, de asemenea si noptierele cu spatiu larg pentru depozitare, creeaza toate conditiile pentru o cazare odihnitoare si practica.

 

proiect concept design hotel balneo golden lake
detaliu concept design camera hotel balneo golden lake
proiect concept design camera hotel balneo golden lake

 

Design curat si elegant

Peretii de obicei uni in hoteluri, au primit tratament special cu vopsea decorativa in contrast, pentru a-l salva de banalitate. Baia continua aceeasi tema cromatica, avand placarea de ceramica in nuante delicate de migdala, crem latte si bej, armonios asociate. Spatiul este aerisit, impresia de lejeritate fiind asigurata si de panoul din sticla montat la cada.

Detaliile tradeaza grija acordata elegantei: blatul amprentat al corpului de lavoar si jocul gratios al mozaicului atrag atentia. Corpul lavoarului reuneste elemente naturale ca marmura si lemnul, in consonanta cu decorul organic al camerei.

design baie centru balneo wellness golden lake
design baie hotel balneo wellness golden lake

 

Design interior sala de conferinte

Pentru sala de conferinte, arhitectii de interior Noblesse Group au ales mobilier cu suport alb si tapiterie bordeaux, evitand monotonul gri sau albastrul rece. Spatiul a fost economisit prin dispunerea studiata a scaunelor. Celelalte dotari specifice se inscriu in cele mai inalte standarde ale noilor tehnologii.

Panourile fonoabsorbante profesionale, acest sine qua non pentru o sala de conferinte, sunt de forma rotunda si isi joaca, in acelasi timp, rolul decorativ. Asadar, o amenajare dinamica, data de contururile rotunde, iar nu grave, colturoase, si culorile energice, ce inspira o formalitate lejera sau, cum s-ar spune in limbaj actual, smart casual.

design interior sala conferintet hotel balneo golden lake

 

Design interior lobby

Lobby-ul, care asigura trecerea catre sala de conferinte, este amenajat practic, dar nu lipsit de personalitate. Tapetul cu model din linii precise este coordonat cu mocheta avand motiv elaborat si imprima dinamism spatiului. Insertiile de lemn de la nivelul peretelui sunt un element comun cu sala de conferinte, ceea ce confera unitate si coerenta vizuala. Din acelasi motiv s-a pastrat aceeasi mocheta.

lobby sala conferinte hotel in stil modern

 

Design interior baie

Pentru baia care deserveste sala de conferinte, specialistii Noblesse Group au ales lavoare cu profil rectangular, la care au armonizat braul decorativ cu detalii grafice, precise. Aici dau tonul liniile bine definite, clare. Insertiile de cupru prezente la rama oglinzii si pentru a delimita braul de ceramica se constituie intr-un fir de legatura pentru diversele elemente din decor.

design interior baie stil modern hotel balneo
design interior wellness baie stil modern hotel balneo

 

Concept receptie cabinet medical

La receptia cabinetului medical ne intampina mobilierul de un alb imaculat, animat de scenariul de lumini colorate, o binevenita pata de vioiciune. Impresionant este panoul 3D cu lumina incorporata, o solutie ultramoderna de compartimentare inteligenta a spatiului. De amintit aici ca sistemul de iluminare permite schimbarea programata a culorilor.

Verdele isi ocupa locul in holul de asteptare prin plantele ce-l inveselesc si infrumuseteaza. Cu adevarat o gura de aer proaspat pentru o zona de multe ori vaduvita de elemente estetice.
Complementaritatea bordeaux-verde ii imprima holului un aspect individualizat, creand un cadru agreabil chiar si pentru asteptari ceva mai lungi decat poate am preconizat.

concept receptie centru balneo golden lake
concept design cabinet medical hotel balneo golden lake
proiect concept sala de asteptare design hotel balneo golden lake

 

Concept de design interior cabinet medical

Am ajuns in cabinetul medical, mobilat cu corpuri de un alb sanitar ce prezinta detalii de culoare bordeaux si vernil. Impreuna au puterea de a insenina incaperea, introducand pacientii intr-o atmosfera placuta. Tot la parter se afla si baia. Accesul se face printr-o zona de asteptare ce iese din anonimat datorita lichenilor stabilizati de la marginea oglinzilor. In felul acesta se 0btine un inedit si captivant efect 3D. Blatul este din marmura, iar peretii prezinta finisaj de marmura, iata deci ca si in acest spatiu domina elementele naturale.

design baie hotel balneo golden lake
concept design baie hotel balneo golden lake

 

Concept de design interior piscina

Piatra ardezie imbraca stalpii ce strajuiesc piscina. Cu lumini integrate si apa sarata, terapeutica, precum si functie jacuzzi, piscina va deveni cu siguranta un punct de mare atractie pentru cei cazati in hotel. Nu lipsesc saunele, uscata si umeda, pentru care arhitectii de interior Noblesse Group au pregatit o zona de asteptare cu un perete din ardezie si unul de accent, vopsit in verde, care sa aminteasca o data in plus ca natura este mai aproape de noi decat am crede.

Acest proiect amenajare hotel surprinde prin ceea ce am putea lejer numi „peisaje interioare”, decorul fiind energizat de elemente naturale ca piatra, marmura si lemnul, precum si de culorile vegetale. Lichenii stabilizati constituie alta solutie organica pentru un interior care inspira prospetime si vitalitate.

proiect concept design cecntru spa golden lake

Urmareste intregul proiect Golden Lake, care a inclus si un proces de decoarare receptie si bar,  conturand o identitate distincta si unitara pentru spatiul avut in vedere. Produsele utilizate in acest design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Va stam la dispozitie pentru proiecte design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante si proiecte de cafenele.

Share on