fbpx

Centrul Balneo&Wellness Golden Lake – Concept De Design Interior

concept design centru balneo wellness golden lake

CONCEPT DE DESIGN INTERIOR ELEGANT SI DELICAT

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest design interior care a fost creat pentru echipa Noblesse Group si care a fost o adevarata provocare. Intreaga echipa s-a ocupat cu mult interes de acest concept de design interior.  Toate serviciile pe care aceasta unitate hoteliera le ofera au nevoie urgenta de solutii de amenajare speciale care sa le ajute sa aiba parte de un design unic si spectaculos.

Hotelul Golden Lake detine un centru medical care este specializat pe tratamente balneo bazate pe namol si pe apa sarata. Pe langa acest centru medical mai sunt prezente si o sala de conferinte, sala de evenimente, un restaurant a la carte dar si o autoservire. Designerii nostri si-au dorit sa ofere un design care sa corespunda in totalitate cu identitatea brandului si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

DOTARI PRACTICE PENTRU TOTI CLIENTII

In aceasta amenajare vom avea parte de un design interior unitar care se ridica la cele mai inalte asteptari si care au menirea de a atrage mai des un public exigent si care doreste sa aiba parte de calitate mai presus de orice. Camera de hotel are o paleta coloristica interesanta, aici vom gasi tonuri pudrate de crem si de bej. Lemnul contureaza o atmosfera cordiala iar tapiteria din piele insufla intimitate.

Intregul design va face ca toti oaspetii sa se simta in siguranta si conforabil. Patul prezent in aceasta camera are dimensiuni mari si are o tablie inalta. In plus fotoliul generos creeaza o cazare care te indeamna la odihna si care este practica. Amenajarea a fost realizata cu piese de mobilier, finisaje dar si corpuri de iluminat care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

proiect concept design hotel balneo golden lake
detaliu concept design camera hotel balneo golden lake
proiect concept design camera hotel balneo golden lake

DESIGN CARE CUCERESTE PRIN ELEGANTA

Peretii au avut parte de un tratament special astfel incat sa nu devina banali. In plus tematica aleasa se continua si in baie, unde vom intalni nuante delicate de migdala, crem latte si bej. Tot acest spatiu insufla o senzatie de lejeritate si o atmosfera clada. Panoul de sticla montat la cada ofera aceasta atmosfera.

Eleganta incaperii este oferita de blatul amprentat al corpului de lavoar si de jocul mozaicului care atrage atentia.

design baie centru balneo wellness golden lake
design baie hotel balneo wellness golden lake

DESIGN INTERIOR REALIZAT PENTRU SALA DE CONFERINTE

Pentru sala de conferinte echipa Noblesse Group a optat pentru mobilier cu suport alb si tapiterie Bordeaux. Toate dotarile pe care sala de conferinte le are sunt realizate la cele mai inalte standarde ale tehnologiei.

Un rol decorativ il au panourile fonoabsorbante care au o forma rotunda. Amenajarea dinamica a acestui spatiu este data de formele rotunde si de culorile puternice.

design interior sala conferintet hotel balneo golden lake

 

LOBBY PLIN DE DINAMISM

Lobby-ul, asigura  asa cum ne-am asteptat trecerea in sala de conferinte dar nu este lipsit de personalitate. Acesta detine un tapet care este in ton cu mocheta si care ofera intregului spatiu dinamism. Un element comun cu sala de conferinte il prezinta insertiile de lemn, oferind in acelasi timp unitate si coerenta vizuala.

lobby sala conferinte hotel in stil modern

 

DESIGN INTERIOR BAIE

Baia din sala de conferintea avut parte de creativitatea echipei noastre de profesionisti. Lavoarul cu profil rectangular a armonizat intreaga amenajare. Insertiile de cupru le vom regasi la rama oglinzii si constituie un fir de legatura pentru toate elementele de decor.

design interior baie stil modern hotel balneo
design interior wellness baie stil modern hotel balneo

 

RECEPTIE CABINET MEDICAL MODERN

Receptia cabinetului este dotata cu mobilier alb iar asta ofera mai multa luminozitate spatiului. Compartimentarea se realizeaza cu panoul 3D cu lumina incorporata.

Vom intalni culoarea verde in holul de asteptare si ofera o gura de aer proaspat intregii amenajari.

concept receptie centru balneo golden lake
concept design cabinet medical hotel balneo golden lake
proiect concept sala de asteptare design hotel balneo golden lake

 

ATMOSFERA PLACUTA IN CABINETUL MEDICAL

Corpurile de mobilier de un alb sanitar au combinatii de bordeaux si vernil. Acestea au puterea de a insenina incaperea si transmit o atmosfera placuta. Se obtine in acest mod un aspect inedit si captivant. Blatul de marmura si peretii au un finisaj de marmura care contribuie la completarea designului.

design baie hotel balneo golden lake
concept design baie hotel balneo golden lake

CONCEPT DE DESIGN INTERIOR PISCINA

Piscina este un punct de atractie pentru toate persoanele cazate in hotel mai ales ca stalpii care o inconjoara sunt imbracati in piatra ardezie. Luminile integrate, apa sarata terapeutica dar si functiile de jacuzzi fac ca aceasta piscina sa fie una senzationala. Bineinteles ca din decor nu vor lipsi sauna ucata si umeda.

 

Decorul este energizat prin „peisaje interioare” precum piatra, marmura, lemn dar si culori vegetale. Prospetimea si vitalitatea sunt redate prin licheni.

proiect concept design cecntru spa golden lake

Intregul proiect Golden Lake a mai inclus si un proces de decorare receptie si bar. Toate produsele utilizate in acest proiect de design interior hotel se pot regasi in portofoliul Noblesse Group.

Share on