Concept Design Qreator Flagship By IQOS

CONCEPT STORE IQOS

Echipa Noblesse Group a propus pentru acest proiect un design care sa reflecte conceptul produsului in jurul caruia aveau loc toate activitatile din locatia Vila Oromolu. Asa cum probabil stii IQOS este un produs inovator care reuseste sa reuneasca trei elemente si anume: natura, tehnologia si designul.

NATURA SE IMBINA PERFECT CU TEHNOLOGIA

Vom regasi in designul de interior al acestui proiect o simbioza perfecta intre tehnologie si natura. In acest mod utilizatorul va avea un spatiu prietenos, confortabil si bineinteles empatic. Acest concept store IQOS reuseste sa indeplineasca forme si structuri cat mai dinamice, organice care implica un design contemporan. Toate aceste elemente ajuta la crearea unui spatiu impresionant pentru client si invita toti utilizatorii sa decopere, sa atinga si sa exploreze un nou univers.

Armonia intre natura si tehnologie pune in atentia ta placerea pura a tutunului. Spatiile aerisite a acestui spatiu dar si generoase ajuta la realizarea unor experiente de neuitat.

Natura si texturile definesc un spatiu unic care are un caracter adaptabil si care ofera o experienta impresionanta.

Vila Oromolu este un monument instoric si are numeroase elemente de stil eclectic.

DESIGN INTERIOR PENTRU CAMERE INEDITE

Flagship Qreator este cel care a gandit acest concept store IQOS si a decis sa ofere o “calatorie senzoriala” fiecarui utilizator. Astfel fiecare camera a oferit o experienta cu totul noua, din punct de vedere vizual, tactil si olfactiv.

AMENAJARE PARTER

Atat intrarea cat si holul principal sunt amenajate cu mobilier personalizat care aduc mai aproape de utilizator cu ajutorul elementelor naturale cat si cele tehnologice.  Impactul este unul intens deoarece acesta este intampinat de lumina, suntele si tehnologie.

Scara care este ghidata spre spatiul central si simbolizeaza inceputul calatoriei utilizatorului catre universul IQOS. Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea unui proiect de restaurare şi amenajare interioara  cu elemente creative.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

TOBACCO ROOM CU TEMA REPREZENTATIVA

Este o camera care reuneste perfect doua elemente ale lumii IQOS si anume: tutunul si natura. Unicele subiecte ale acestei amenajari sunt tunul si savurarea acestei experiente.

PIESE DE MOBILIER PERSONALIZAT

Mobila pe care o vei gasi in aceasta incapere a fost special creata pentru a introduce utilizatorul in lumea tutunului. Un astfel de rol il are masa mare de prezentare si un blat pe care sunt inserate frunze de tutun in forma lor naturala si bineinteles trei mese de cafea in care au fost create trei zone de depozitare a tutunului.

PIESE DE MOBILIER CARE SUNT DOATATE CU FORME ORGANICE

Piesele de mobilier au forme organice si fluide. Setul de canapele este denumit“Saruyama Island” si este creat de faimosul designer Toshiyuki Kita. Acesta a imbinat stilul clasic cu cel contemporan si creaza o legatura intre stilul nou si cel vechi.

TECHNOLOGY ROOM CU PIESE UIMITOARE

Aceasta camera are rolul de a introduce utilizatorul in lumea incredibila IQOS. In aceasta lume utilizatorul poate testa tehnologia si poate descoperi noi informatii cu privire la gadgeturile propuse. Cel mai mare avantaj este insa testarea sistemului IQOS.

Cu ajutorul mobilierului se creeaza o punte vizuala intre cele doua incaperi, si anume camera tutunului si camera tehnologiei.

HUB ROOM

In aceasta camera au fost imbinate doua elemente esentiale ale lumii IQOS, si anume: designul si natura. Natura este prezenta in designul fluid ale obiectelor de mobilier , mai exact in blatul cu elemente vegetale in care este prezenta scoarta de copac.

Scaunele are linii curbe si sunt create de Stefano Sandona iar designerul Massimo Ioasa Ghini a realizat canapeaua.

SALES ROOM

Aceasta camera are parte de un design de baza, si anume: natura si tehnologia. Natura este reprezentata prin muschiul stabilizat in desk-ul de vanzare dar si prin depozitul produselor.

Tehnologia este regasita in blatul cu ecran interactiv prezent pe masa de prezentare.

AMENAJARE ETAJ 

Obiectivele IQOS este de a crea comunitati de oameni care sa aiba interese comune. Camerele de la etaj au fost amenajate astfel incat sa fie perfecte pentru diverse hobby-uri precum: muzica, filmul, fotografia sau dansul.

CAMERA CENTRALA

Holul central are un scop multifunctional iar amenajarea a fost gandita astfel incat sa ofere o legatura intre doua elemente precum designul si natura.

CAMERA MUZICII

Aceasta camera a fost special creata pentru pasionatii de muzica. Vom intalni in aceasta camera note muzicale, portative si bineinteles chitara.

Scaunele care au fost folosite in aceasta amenajare de interior sunt realizate de designerul Stefano Sandonà. Acestea reprezinta o reinterpretare neoclassica a unor scaune traditionale.

CAMERA PICTURII, A FOTOGRAFIEI SI A MAKE-UP-ULUI

Aceasta camera a fost gandita astfel incat sa cuprina mai multe activitati precum: pictura, fotografia si make-up-ul. Amenajarea imbina formele fluide ale mobilierului cu natura.

CAMERA FILMULUI SI A DANSULUI

Este o camera care are un caracter multifunctional. Aceasta este dedicata atat cinefililor cat si pasionatilor de dans. O buna parte din pereti au fost imbracati in oglinzi ca sa poata fi de folos iubitorilor de dans iar pentru iubitorii de film au fost propuse fotolii pliabile.

CAMERA DE RELAX

Aceasta camera a fost conceputa pentru a oferi utilizatorului o atmosfera relaxanta. Vom intalni o canapea care este o creatie a designerului Ron Arad si care are integrat un sistem de balansare.

Fotoliile au un design care permit leganarea acestora. Finisajele canapelei au fost atent realizate iar biblioteca modulara are o cromatica care este reprezentativa device-urile IQOS.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest