fbpx

Design Interior Apartament Clasic Romantique

design interior apartament clasic

Va prezentam mai jos povestea unui proiect de design interior apartament clasic , un stil pe care firma noastra il trateaza cu mult profesionalism si pasiune .

Design interior apartament stil clasic – eleganta si frumusete atemporala

Prin realizarea acestui design interior in stil clasic echipa Noblesse Group si-a dorit sa se intoarca in timp si sa recreeze un fragment din istorie. Designerii de interior au mizat pe mixuri de culori caracteristice stilului clasic, precum nuante pamantii  acompaniate pe alocuri cu nuante de vernil.

Amenajare living :

Livingul este cu siguranta cea mai importanta zona a casei , avand mai multe zone de petrecere a timpului .Dar compozitia de fotolii din fata semineului este preferata noastra , ducandu-ne cu gandul la zilele de iarna in care caldura focului aduce o stare de relaxare si pace . Si zona micuta de birou este special amenajata pentru a fi utila scrisului si studiului de care proprietarii au tinut neaparat .

In dormitor echipa de designeri a  optat pentru un pat din lemn masiv acompaniat de o frumoasa tablie capitonata din satin crem.

Bucataria este micuta , dar devine cocheta si agreabila sa prepari micile gustari si mai ales un mic dejun in tihna .Mobilierul de bucatarie este clasic , crem sa aduca lumina acestui spatiu si este produsa pe comanda in Italia din fronturi masive , frumos lucrate .

Designer de interior

Rolul designerului de interior este unul important , el fiind cel care poate transforma orie spatiu , oricat de mic si provocator ar fi , intr-un adevarat camin. Cauti o echipa plina de pasiune pentru un proiect de design interior apartament clasic sau modern , amenajari apartamente la cheie , atunci echipa Noblesse este cu siguranta cea mai buna solutie ! Lasa te inspirat si de alte proiecte clasice , moderne sau eclectice pentru casa ta de vis !

 

 

Proiect Apartament design interior in stil clasic
Proiect Apartament romantique design interior in stil clasic Noblesse 16

 

Design interior in stil clasic

Desingerii de interior Noblesse au utilizat un model de tapet floral in nuante de crem creand o atmosfera romantica .Nu subestima niciodata efectul unui tapet bine ales !

 

design interior apartament clasic
amenajare apartament clasic
amenajari apartamente clasice

 

Accentele aurii  in  design interior au  rolul de a conferi un plus de pretiozitate  amenajarii, precum ramele oglinzilor, candelabre  sau ramele pozelor de pe pereti.

 

proiect apartament clasic
proiect apartament clasic
design interior apartament clasic

 

 

Design based on true stories!

 

amenajare apartament clasic

 

 

design interior apartament clasic

 

 

We bring to life the vision of our clients for any kind of interior design project!

 

bucatarie clasica
bucatarie clasica

 

Baia dezvaluie un stil clasic elegant in adevaratul sens. Echipa de designeri a optat in continuare pentru o cromatica in tonuri de bej care scot perfect in evidenta frumusetea modelului de faianta, caracteristic stilului clasic.

 

Proiect Apartament clasic
design apartament clasic
baie clasica

 

Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

Share on